@Rja
- 2016

Een prima nacht verbleven. Mooie plek en omgeving voor wie zelfvoorzienend is. Parkeertarief zie foto.
Wij waren 4 nachten eind januari. Prachtig uitzicht over het dal. Mooi vertrekpunt voor wandel en fietstochten, waarbij de nodige documentatie werd aangereikt. Bovenal een gastvrije ontvangst door Ricardo, goede voorzieningen en als je wilt een professionele behandeling fysiotherapie/ostheopathie van Isabelle.
Mooie, rustige camperplek aan de rand van het dorp, met een geweldig uitzicht. Dorp heeft alles, supermarktje eetgelegenheden Alle voorzieningen gratis. Toilet via vuilwater, til het rooster op. Betaling op het gemeentehuis is een hele toer. We werden doorgestuurd naar de 2e verdieping en na veel formulieren, was de rekening voor 3 nachten €7.- ( 2 nachten €5,-). In het weekend kan er dus niet betaald worden. Er is ook niemand langs geweest.

Mooie locatie, geheel nieuw aangelegde ruime terras plaatsen. €40 tarief is voor het hoogste terras, de andere 2 zijn resp. €45 en €49. Veel geld voor de beperkte faciliteiten die er zijn. 1,3 km lopen tot centrum van Bled waar ook een Camperplaats is achter de supermarkt met vergelijkbare prijs en faciliteiten. Dan toch liever deze. Overigens het hele jaar geopend. Buiten het hoogseizoen gelden andere tarieven, deze werden nog niet vermeld.

Nog steeds een prima plek om te overnachten, maar het gebied is fors getroffen door de overstroming van 4 augustus. Het bruggetje naar het dorp is er niet meer, zie foto. Nu moet je iets om lopen naar het dorp. Ook het restaurant/bar is getroffen en nu gesloten. Er wordt volop aan herstel gewerkt.
Geweldige plek. Tegen alle verwachting in, maar helemaal tevreden, stonden we er medio juni 3 nachten alleen! Jammer dat vuil water en toilet niet geleegd kunnen worden. Dat kan dichtbij aan de A20 en hoeft je er zeker niet van te weerhouden hier langs te gaan.
inderdaad een mooie plek, maar zelf een plekje opzoeken blijkt toch niet zo handig. het veld heeft onder water gestaan, dus veel plekken zijn drassig. we staan met 2 bus campers vast🤨. dus eerst melden bij de receptie. een alleraardigste dame, die ons wel een beetje dom vond😔
Het blijft een mooie plek aan t beekje. betalen bij de kaas winkel, waar je ook de sleutel kunt halen voor het (gratis) innemen van schoon water. Het lozen en spoelen van toilet kan ondertussen ook zonder sleutel.

Mooi zwemmeer, ook voor kinderen, met zwembewaking overdag. Groot picknick veld met veel schaduwplekken. Kleine bar en openbaar toilet met koudwater douche om af te spoelen. Keurig onderhouden . 48 uur verblijf is toegestaan.