@Rmauski
- 1978
Positief -Nabijheid van Bardolino en Lazise -Betaalbaar dankzij ACSI Negatief -Verouderde toiletten -Vrij schuine plekken -3G-telefoon, mogelijk LTE, en signaalsterkte 1 (dat is niet meer mogelijk)
schilderachtig - maar niet stil de Tatzelwurmstrasse liep rechtstreeks door onze camper 🤷♂️
Ik kan me niet vinden in de eerdere beoordelingen omdat de WiFi-ontvangst alleen rondom de wasplaatsen is opgezet. In het onderste gedeelte werken noch WiFi, noch het mobiele telefoonnetwerk naar behoren.
€25 voor een plek in het centrum inclusief stroom is helemaal ok De oude stad is gemakkelijk te bereiken via de Augustusbrug Zelfs de satellietontvangst was in december perfect
Ruimte wordt niet aanbevolen Plassen en modder verspreidden zich overal Waarom deze parkeerplaats wordt aanbevolen of genoemd is voor mij onverklaarbaar We verlieten de plek weer
geweldig plek Alles wat je nodig hebt dichtbij het meer helaas hoor je de BAB
helaas zonder ster heel dicht bij BAB 45€ voor niets - 20€ is misschien ok
gesloten
Centraal meestal korte parkeerplaatsen Markt naast de deur zeer goed voor sightseeing
Goed voor sightseeing 19.50 met stroom en afvoer en levering is een beetje duur, vooral omdat de veerboot vanaf 1 oktober niet meer vaart, zou een vriendelijker welkom wenselijk zijn
goed is gewoon een parkeerplaats zonder aan- en afvoer Broodjes in de ochtend zouden ook goed zijn geweest, maar dat was helaas niets Voordeel heel erg rustig in vergelijking met de plaatsen aan de Rijn
sommige mensen kunnen er een plakje van snijden Plannen om de stad in te komen Lijst voor de bus en tram van en naar de stad schoon vuilnisstation alles gedaan
Aanvoer en afvoer ok De stoelen op niveau 2 zijn behoorlijk krap helaas geen broodjesservice meer als ik een toilet aanbied, moet er ook papier worden meegeleverd voor 15 €. Helaas geen zon meer heel vroeg, maar meer uitzicht
de plaats wordt aanbevolen om Heidelberg te bezoeken Om er te komen met GPS was een beetje lastig 🚌 en 🚲 naar de stad is ok
goed voor een bezoek aan de stad centraal Ontbijtbroodjes ongeveer 500m je hoeft alleen maar in het midden te staan omdat de Womo is uitgelijnd vanaf 19.00 uur zijn er meer plaatsen als er geen auto's meer te parkeren zijn dierenarts en afvoer ok
Goede parkeerplaats, alleen regen gehad, maar er ontbreekt niets behalve misschien een versterker voor Bavaria wlan
Helaas blokkeren auto's de parkeerplaats
Mooie plaats, met 31 € maar niet erg goedkoop, elektriciteit, toilet en douche ok, aan-en afvoer, klein zwembad, markt naast de deur, rustig 's nachts, 10% tegoedbon voor bijbehorend hotel in Motovun, goed Duits sprekend personeel, voor één Motovun bezoeken is zeer geschikt
Verharde gebied, hoewel klein, maar ok, zeer schoon, vlakbij het strand, zeer goed onderhouden plek, om je goed te voelen
Sitecode: 20499
Super op de zee, helaas zonder wifi in april, kon de groundsman het gras eenmaal maaien om het afval weg te gooien, en dan terug in zijn stoel te plaatsen, het is helaas jaren geleden top gebouwd maar toen was alleen geld gescheurd
Pitch direct aan zee. Aanvoer en afvoer ok bar ook ok 13 € in april is ok Locatie is in april - goed
Sitecode: 19752
Voor een perfecte nacht, elektriciteit ter plaatse, € 9,50, douche € 2,50, eten kun je ook in het hotel, zwart veen te voet, straat 's nachts nauwelijks te horen
Aan te raden om Amsterdam te bezoeken, bakker bij het startpunt van de veerboot op ongeveer 800m, aan- en afvoer ok, betaling per ec-kaart