@Ro-Jo
- Ander
- Buscamper
Januari 2026
Camping verboden! Staan verschillende borden waarop staat dat overnachten niet is toegestaan!
Sitecode: 19241
de prijs is nog steeds 15,00 voor de camperplaats voor de camping. Je mag dan alleen geen gebruik maken van de douche. Er zijn stroomkosten aangelegd. Ondanks het paasweekend is het lekker rustig. Voor ons heerlijk en een prima plekje in Oostenrijk.
inderdaad aan de prijs voor het gebodene. 17 euro en gewoon met de pinpas betalen of creditcard. Geen gedoe met contant geld dus..
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prima CP, veel wandelingen: blauwe gemarkeerde wandelroute naar de rode rotsen. de gele wandelroute is een rondwandeling tegenover de cp van 9,8km via 2 andere dorpjes (ville neuf en Chalus) met ruine/kasteel.
2023
Sitecode: 19790
Je betaalt nu 10 euro per dag inclusief stroom en water en lozen. Je kan gebruik maken van de wc, douche (betaald, 50 ct.) en gratis van het natuur zwembad(je).
Rustige plek in stil dorpje, wel wat verwaarloost. semiverhard. Stroom werkt (gratis). tevens picknickbankje aanwezig en afval kun je kwijt.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
geen loosplek meer voor vuilwater en toilet.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Na alle lovende reviews even onze ervaring. De eigenaren waren niet aanwezig, geen water beschikbaar, WiFi wachtwoord onleesbaar en de staplaatsen zijn verre van horizontaal. Muv de electriciteit dus eigenlijk niks speciaals en is 10 euro best aan de prijs voor het gebodene.
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Let op! Ook hier heeft het geldwolven virus toegeslagen. De prijzen zijn aanzienlijk verhoogd (zie foto). Voor de rest een goede plek met dito voorzieningen (geen wc en douche) maar tegen een te hoge prijs vindt ik. Wil je afval kwijt, dat kan tegen 0,50 euro 🤔 #beheerders graag aanpassen!