@Ro-Jo

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Camping verboden! Staan verschillende borden waarop staat dat overnachten niet is toegestaan!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Sitecode: 19241

de prijs is nog steeds 15,00 voor de camperplaats voor de camping. Je mag dan alleen geen gebruik maken van de douche. Er zijn stroomkosten aangelegd. Ondanks het paasweekend is het lekker rustig. Voor ons heerlijk en een prima plekje in Oostenrijk.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

inderdaad aan de prijs voor het gebodene. 17 euro en gewoon met de pinpas betalen of creditcard. Geen gedoe met contant geld dus..

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

prima CP, veel wandelingen: blauwe gemarkeerde wandelroute naar de rode rotsen. de gele wandelroute is een rondwandeling tegenover de cp van 9,8km via 2 andere dorpjes (ville neuf en Chalus) met ruine/kasteel.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Sitecode: 19790

Je betaalt nu 10 euro per dag inclusief stroom en water en lozen. Je kan gebruik maken van de wc, douche (betaald, 50 ct.) en gratis van het natuur zwembad(je).

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Rustige plek in stil dorpje, wel wat verwaarloost. semiverhard. Stroom werkt (gratis). tevens picknickbankje aanwezig en afval kun je kwijt.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

geen loosplek meer voor vuilwater en toilet.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Na alle lovende reviews even onze ervaring. De eigenaren waren niet aanwezig, geen water beschikbaar, WiFi wachtwoord onleesbaar en de staplaatsen zijn verre van horizontaal. Muv de electriciteit dus eigenlijk niks speciaals en is 10 euro best aan de prijs voor het gebodene.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Let op! Ook hier heeft het geldwolven virus toegeslagen. De prijzen zijn aanzienlijk verhoogd (zie foto). Voor de rest een goede plek met dito voorzieningen (geen wc en douche) maar tegen een te hoge prijs vindt ik. Wil je afval kwijt, dat kan tegen 0,50 euro 🤔 #beheerders graag aanpassen!

Een hele oude verwaarloosde parkeerplaats in het bos, bovenop een berg. Geen camperplaats. Wij zijn niet gebleven.

Nog maar 1 plaats over naast de elektrische oplaad plaatsen voor de auto's. Deze plaats is ruim genoeg. Wandel en fiets mogelijkheden en een Italiaans restaurant dichtbij. Prima plekje voor 1 nacht..

geen officiële camperplaats meer. Sanizuil en bordje met camperplaats zijn weg.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima gratis plek voor max. 24 uur. Midden in het stadje met prima wandel en fiets mogelijkheden. Super dat er nog steeds van dit soort plekken te vinden zijn!

Idd een vriendelijke eigenaar. Leuke plek met goede voorzieningen als het maar niet te druk is. Er is n. l. 1 aparte wc en 1 douche ruimte in een keurig sanitair gebouw. Wandel en fiets mogelijkheden, fietsverhuur, broodjesservice . Ideaal voor 1 of 2 nachten. Let op! Prijzen zijn aangepast 160 kr en 40 voor de stroom

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Idd een vriendelijke eigenaar alleen klopt de prijs niet. Wij betaalden in juni 2019, 250 kr incl. Stroom, douches, rust de was is weer gedaan 😉.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige overnachtingsplaats zonder voorzieningen. Een plaats voor zo'n 10 campers maar die zullen er wel nooit staan.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek! Wij stonden ook 100 mtr verder, helemaal alleen. Ook het sms'n lukte niet. Moeie wandelingen kunnen maken.

Rustige aparte plaatsen naast de doorgaande weg. 10 cent pp verhoogde toeristenbelasting. Restaurant met kleine kaart tot 18.00 uur open. Stroom; 1 euro voor 6 uur stroom. Kiezelstenen ondergrond.

heerlijke plek in het dorp. beheerder kwam ons toe te verwelkomen met een welkomspakketje. broodjesservice, alle faciliteiten aanwezig. plek die echt 15,00 waar is (vrijwillige bijdrage)

zeer vriendelijk en gastvrij ontvangst, na even een kort belletje dat we onderweg zijn stond ze ons op te wachten. spreekt goed Nederlands en is blij met Nederlandse gasten. douche en toilet keurig aan zijkant van het pension. prachtige omgeving met mooi vergezicht. restaurant aan de grote weg en 3 km ander kant nog een. ze verteld je graag wat de mogelijkheden zijn. wij waren de enige camperaars.

Geen geschikte camper overnachtingsplaats. Er kunnen zeker geen 10 campers parkeren op deze smalle mix parking. Zijn geen wandelmogelijkheden alleen ATB routes en een bobslee baan in het zomerseizoen. Weinig uitnodigende plaats, wij zijn doorgereden.

Een gratis mix-parking plek. Het parkeergeld zit nu in de entree om de Rotsstad te mogen bekijken. Zo’n 10 euro met twee hondjes. En wat je er van vindt lees ik later hier wel, dat is n.l. erg persoonlijk. 😉

camping is op een lange strook tussen doorgaande weg en beekje. (welbaar, niet zichtbaar) .wel mooi zicht op de prachtige bergen. wij betaalden 20,50 voor 1 nacht met stroom en 2 honden. wifi gratis maar slecht signaal. Terchova op fietsafstand.

let op: adres is privé adres en niet van de camping! het plaatsje heet Vitkov-Podhradi, 5 km buiten Vitkov, zie website. lange smalle toegangsweg, echt een tjechische camping, enkele uitgebreide kleine overnachtingshutjes en smalle campingstrook aan een beekje / riviertje. ontvangst niet heel vriendelijk, kan wel wat duits. vee kampvuurtjes. toilet en douche vies door veel jeugd met onze aanwezigheid.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima gratis plek. 5 ruime asfalt plaatsen. Saniblok aanwezig en via een token bij de camping af te halen a 3 euro kun je 10 min water vullen of 1 uur stroom krijgen. Heel erg duur als het klopt wat er op het A4 tje staat.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Na de aanwijzingen gevonden. Wij zagen het fietscafé later pas. 4 kleine plekken aan een weg van een woonwijk. Prima plek om even te overnachten en op loopafstand van het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Idd een hele vriendelijke ontvangst. Verstaat ook Engels. Waren hier de eerste dit seizoen. Kregen de korting van de ASCII ook al hadden we deze niet. 14 euro incl stroom👍 Ruime plaatsen en een erg koud saniblock zonder verwarming. En die al veel beloofde te hete douche was er ook niet meer. Leuke plaats met de supermarkt om de hoek en goede wandelmogelijkheden.

Prima overnachtingsplek! s'Avonds heerlijk rustig als alle parkeerders weg zijn van het speelpark en kabelbaan. Centum 1 km, wandel en fietsgelegenheden genoeg voorhanden.

Wat een leuk historisch plaatsje! Echt veel wandelmogelijkheden en een leuke zilvermijn excursie behoren tot de mogelijkheden. De snitzelkoning is idd een aanrader. Het toilet is idd buiten openingstijden van het touristenbureau gesloten.

Mooie plek,het toegangsweggetje is onverhard en klein stukje wat steiler omhoog. Mooie open schuren met bankjes en tafeltjes.je mag alles gebruiken.

Goede ontvangst. Ruime plekken en idd weinig vlakke stukken. Genoeg te wandelen en te fietsen. Mooi uitzicht over het meer. Verouderd sanitair en douchen voor 1 euro. Camper plus 2 volwassen en 2 hondjes en stroom voor 20,50 euro..

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Wij hebben hier afgelopen week gestaan.Maar volgens ons is het geen officiele camperplek meer: de lantaarnpalen blijven uit en op het bord staat een teken van verboden vrij te camperen. We werden wel gedoogd,want natuurbeheer kwam even een kijkje nemen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Straatnaam in onze Garmin is: Chemin Rural du Gué Mulet. Rondwandelingen 7,5 - 10 - 14km. Plaats voor zeker 8 campers, geen parkeernarkeringen. Heerlijke plek, vooral met honden en voor rustzoekers.