@RoRi
- 1972
- Carthago
- 2017
Sitecode: 195064
Goede plek als anderen camperplaats in Casablanca vol is. Je staat 50 meter van zee af. Mooie boulevard en supermarkt nabij.
Het bord verboden voor campers boven 3500 kilo is verwijderd.
Sitecode: 194925
Geheel gemoderniseerde camperplek met alles wat een camperaar nodig heeft, 4 moderne sanistations verdeeld over het terrein. Betaling en bespreken met de camperapp TripStop. Uitzicht op zee en op een sportvliegtuigveld.
Deze plek is qua sani een vergane glorie. De douches bij de dames waren heet, bij de heren ontbrak de boiler.
Een prachtige plek midden in de natuur. De gekregen sinasappel smaakte prima. Als je het dorp Botarell in rijd de navigatie van Google map gebruiken, deze brengt je voor de deur.
Schittererende plek met uitzicht op zee. mooie wandel- en fietspromonade langs het strand naar het dorp. Op de camperplaats staat een bord met wandel- en fietsroutes, voorzien van QR code. tevens een bord met alle gratis camperplekken in de wijde omgeving. Een echte aanrader.
Prima plek hier, ook leuk dat er af en toe kajakers landen.
Let op plaats is verkeerd, adres moet zijn: Ullensvangvegen 1355, 5773 Hovland, Noorwegen rustplaats langs weg 13
Hoogteboom op 1.40 meter
Op vrijdag vanaf deze camperplek 3 straten omhoog voor de markt. Visafslag aan het einde van de camperplek, deze begint om 17.30 uur. Redelijk rustige plek behalve op markdagen.
Prachtige plaats. Je kan in de zon of in de schaduw staan. Komen hier zeker terug.
Wij waren hier op 27 juni, hek gesloten met groot slot. Stond ook niet waar je je eventueel kan melden. Ook geen mededeling over openings datum en tijden.
Als je bij de afslag komt met hoogtebord, dan navigatie instellen op 5 km omrijden. hij brengt je dan naar deze fantastische plek. je staat hier prima, mooi vlak en genoeg te zien aan het water.
Kleine plaatsen voor veel geld. 300 meter doorgereden naar de volgende camping meer plaats voor maar 14 euro in voor en naseizoen.
Het is geen 3 sterren plek, maar kan ook niet voor de prijs van 6,00. Wel gezellig en vriendelijke eigenaar. Wel verwonderd over mijn buren, zie foto's.
Prachtige locatie, mooi stadje. Met een ondernemer gesproken, die melde dat er niet gekeken wordt naar aantal campers. Loosplaats bij watersportvereniging mag niet gebruikt worden, jammer!
Het was er op 7 oktober één grote baggerzooi. Ben maar doorgereden.
Prachtige rustige plaats.
Mooie rustige plaats, je kan er goed fietsen langs de kust
Prachtige nieuwe, aangelegde plek.
Sitecode: 1910
Mooie plek met pruimen en vijgenbomen (smaken prima).
Deze plaats is on der de bomen, geheel geen zon.
Wij vonden de hinder wel meevallen. Mooie ruime plekken.
Heb hier in juli 2012 gestaan. Prachtig midden in het bos op verhard terein of in het gras. Voor vissen moet je wel een vergunning kopen en heb je vis gevangen is er een grote barbecue en hout aanwezig.
Wij stonden er in juli 2012 maar ook al 2 jaar geleden midden in de zomer. Toch wel raar om dan midden in de kerstsfeer te zijn. Kaarten versturen die een week voor kerst aankomen en diverse kerstartikellen aanschaffen of met de kerstman op de foto. Jammer dat er geen Sanistation is, verder goede plaatsen op verhard terrein.
goede lokatie voor doorreis
redelijke plek maar goed om de ondergaande zon te zien en nog gratis ook.
Laatste plek voor Denemarken. Zou gesloten moeten worden.
Mooie rustige locatie. goed alternatief voor Bad Bentheim
Mooie plaats, veel ruimte, schoon
Korting krijg je alleen bij een verblijf van meer dan 3 dagen. Prijs/kwaliteit verhouding is voor Hongarije veel te hoog.