@RoSy
Misschien handig om te weten, voor de slagboom van het dierenpark rechts houden.
Plek ligt mooi, het onderhoud achterstallig. Op het eind ligt een grote hoop afval die aangevuld wordt door de inwoners. Schijnt hier gedumpt te moeten worden. Dit geeft vliegen en stank. Heel jammer!
Eerdere opmerkingen kloppen maar 2 personen +camper+ elektriciteit €47 is een flinke prijs!
Ook wij mochten uiteindrlijk van vriendelijke eigenaren nog voor een nacht blijven, maar dit was toch echt niet meer de bedoeling. Vooraf reserveren en minimaal 3 nachten.
Het sanitair was schoon, maar inderdaad erg verouderd. Fietsroute naar de stad heel goed te doen. maar 30pnd voor deze locatie heel erg overdone.
camping is zoals beschreven, maar betaalden 24 euro 2 pers plus hond, douches 1 euro.
Verhouding prijs/kwaliteit voor een SVR camping valt tegen, zie vorige reviews.
Nette camping, geen WiFi, 2 personen plus camper 25,10 op 21-06-2018
Wij zijn toch maar omgedraaid, was wel heel erg rommelig. Leek meer op een schroothoop. 8 juni 2018
Sitecode: 19183
Mooi park, prima sanitair, jammer van de overlast van de zeer drukke verkeersweg. Wij betaalden voor camper met 2 personen 33 pond.
Rustige camping,vriendelijke behulpzame eigenaren. Eenvoudig maar schoon sanitair.22 pond per nacht, gratis wifi. 29 / 30 augustus 2016. Laat je niet afschrikken door de entree.