@Road-Trippin
- 2017
Vorige review meer dan 2 jr terug. past in het beeld wat wij hadden. Zakelijke ontvangst, standaard plaats op een trekkersveld 🤷🏻♂️ Vooral permanente bewoners. €10 boekingskosten en vooruit betalen 🥲 €41 euro per nacht en dan ook nog eens betalen voor het douchen. Gezellige brasserie, helaas dicht in het hoofdseizoen. Sanitair wel heel verzorgd. Tenzij je de hele vakantie op de WC wilt zitten zou ik hier niet boeken.
verrassend leuke camping. waren al tijden op zoek naar een fijne camping tussen Dijon en Lyon, nu gevonden. informeel maar wel van alles voorzien. Fietsroutes, zwembad, gezellig terras, leuk langs de rivier, mooi en schoon sanitair. En vlakbij een leuk plaatsje. Goed voor een tussenstop maar even zo goed voor een aantal dagen. Wij komen zeker nog langs.

Lekkere camping op fietsafstand van Narbonne. Wij stonden op een lekkere plek. nummer 39 en 40 zijn groot genoeg voor een camper en geeft ook nog wat privacy. sommige andere plekken waren erg klein. Wij hadden 2 ezels als buren. zie foto’s.
Minder positief dan bezoekers hiervoor. de mannelijke eigenaar is vriendelijk, zijn vrouw koud. Positief zijn de mooie plekken. Fijn is de (gratis) bus naar het dorp. Minder waren de broodjes (slecht) en de wijn. Erg vervelend was dat we bij vertrek moesten betalen terwijl we dat al bij aankomst gedaan hebben. Tot 3 keer toe werd verteld dat we niet betaald hadden. Na 30 min ontdekte ze dat we gelijk hadden. We kregen een dun excuus.

wat een heerlijke camping en heerlijke omgeving. zo in het voorseizoen super. sanitair was super schoon. mensen vriendelijk. Zwembad (niet gebruikt), bistro en winkeltje. allemaal precies goed. heel fijn gehad.
Sorry voor de camping. Want dat is de mooiste waar ik ooit gestaan heb. Maar er is meer dan alleen de camping. Het dorp is belachelijk prijzen sky high service below zero. Ondanks de hoge prijzen is alles wat je vraagt teveel. En wij hebben echt geen bijzondere wensen. Ga dan toch liever naar de Franse bergen. Ook daar niet altijd goede service maar minimaal de helft lagere prijzen.
Een camping met twee kanten. Schoon en verzorgd zeker. Gelegen direct aan de Moezel. De andere kant, het grote veld was fantasieloos. Campers in twee rijen. Als je niet in de rij naast de Moezel staat zie je aan de ene kant campers aan de andere auto’s. Daarnaast veel lawaai van auto’s, motoren en de wijnboeren. Wel mooie uitvalsbasis voor fietsen en wandelen.
Mooie uitvalsbasis voor fietsen over het eiland en bezoek aan de Citadel en tov het strand. Het nieuwe sanitairblok is fris schoon en functioneel. Vriendelijke medewerkers, wel veel campers op een schuine ondergrond. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.
wij zijn hier geweest voor een tussenstop richting het zuiden, één nachtje dus. De plekken zijn mooi en groot, leuk riviertje langs de camping en in de nacht geweldig stil. Maar meer dan dat niet. Terrein was slecht onderhouden, sanitair slecht schoongemaakt en oud (wat niet erg is als het schoon is). Het dorpje is saai, een café maar je kunt nergens wat eten, tankstation permanent gesloten. Zou mooi kunnen zijn met wat extra TLC.
Gewoon een goede camping. Niet heel modern en wat ouder sanitair, maar goed schoon en warm. Plekken zijn prima, zon en schaduw naar gelang. Wel handig te reserveren, medio september zitten ze gewoon vol. Ligging tov het dorp geweldig, tov het eiland is het een mooie uitvalsbasis om te fietsen. Wil je vooral strand dan kun je beter aan de zuidkant van het eiland zitten. Voor kattenhaters, er zijn veel wilde katten. 🙃
prima camping. goede plekken en mooie omgeving. enige minpuntje is dat ze al op 18/9 dicht gaan. had van mij nog wat langer gemogen.
Goede camping. Prima uitvalsbasis voor fietsers. Maar ook het dorpje heeft genoeg te bieden. schoon sanitair, ruime plekken en vriendelijke eigenaresse.

Gewoon een goede camping. Schoon sanitair, mooie plaatsen, prima uitvals plek om te fietsen en te wandelen.
Wij hadden er een campingplaats met privé sanitair. Wat een genot. Grote plaats, in de natuur, mooie fietstochten mogelijk.
Kan niets anders zeggen dan een top camping. Ruime plaatsen, privacy door scheiding van een haag, zeer vriendelijke beheerders. Voldoende en schoon sanitair. wij komen daar vast nog weer eens terug.
Fijne camping, lekkere plaatsen (vooral aan de rand). Sanitair was goed, schoon en ruim. Beheerders prima maar niet erg toegankelijk.

Heerlijk in de bossen gelegen op 10 min wandelen van Kootwijk. Mooi terrein, kleinschalig. Sanitair niet bijzonder maar goed genoeg.
Prima camping. Heel vriendelijk stel dat de camping beheert. Opstelling vind ik zelf niet ideaal, met zijn alle rond een veld. Zorgt voor gluren bij de buren en dat hoeft voor mij niet. Omgeving (Weerribben) is wonderschoon. Camping eenvoudig maar eerlijk.
Zeer verzorgde camping met leuke fietsmogelijkheden. Vriendelijke eigenaar die met liefde zijn camping beheert.
Deze camping viel ons tegen. Zeker omgeving is schitterend. Maar wij zaten direct aan het voetbalveld waar iedere avond 3 uur getraind werd. Precies op het moment dat wij terugkwamen bij de camper. Veel lawaai en geschreeuw, dus weinig rust. Sanitair was oud, wel schoon. We misten de aandacht die een camping zou moeten krijgen. De 6 is voor de omgeving, anders was het cijfer lager uitgevallen.

Wat een fijne camping is dit ! Hier komen we zeker nog eens terug. Ruime plekken, rust, mooie omgeving en super schoon en verzorgd sanitair. Mooie uitvalsbasis voor een fietstocht. Eigenaren vriendelijk en relaxed. Dikke 9 wat ons betreft.
Goede plekken, goede voorzieningen voor een goede prijs. Gezellig terras. Sanitair is niet nieuw maar wel goed schoon en verzorgd. Enige kanttekening is dat het sanitair ver van de camperplekken ligt. Je kunt deze plek prima gebruiken als uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.
De hoge beoordeling van de andere camperaars werden niet waargemaakt. Sanitair idd verouderd, douche gaf zelden warm water bij de heren. Ik weet dat we zelf verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van het sanitair, maar had de indruk dat het niet regelmatig werd schoongehouden. Een hond op de camping is prima. Maar dit leek net een kenel, 10 honden rond de camper is (te) veel. Plekken prima.
Fijne camping. Genoeg schaduwplekken (wij waren er bij 40 graden). Vriendelijke - Nederlandse - beheerders. Sanitair (boven) zeer schoon en verzorgd. Lekker zwembad. Fijn ook dat er fietsroutes zijn waar (bijna) geen auto’s mogen komen.
Prima camping. Veel schaduwplekken, redelijk sanitair, ruime plekken. Goede uitvalsbasis naar Avignon. Precies ter hoogte van de Pont de Avignon. Je kunt wandelen, fietsen en met de pont richting de stad.
Prima camping. Heel vriendelijk ontvangen. Lekker plekje. Voor ons op doorreis.
Wij waren hier in juni 2018. Fijne camping, heel mooi gebied. Raften, wandelen, zwemmen. Alles voor de actieve camperaar. Sanitair erg goed verzorgd. Enige minpuntje was de beperkte opening van de bar en het terras. De eigenaar vertelde dat hij de camping had verkocht aan een nieuwe Engelse eigenaar.
Fijne camping, mooie plekken en een vriendelijke boer. Opvallend het schone sanitair. Omgeving erg fijn voor wandelen en fietsen. Echt een aanrader wat mij betreft. Wij hebben er een paar mooie dagen gehad.
Mooie omgeving, goede plaatsen, sanitair te beperkt afgezet tegen de hoeveelheid campeerplekken. Prijs te hoog voor wat je uiteindelijk krijgt. Hemelvaart waren we 111 euro voor 3 nachten kwijt en dan ook nog betalen voor douchen en afwassen.