@Road_Warrior-Pursuit_Interceptor_Special
Rustige plek achter de wijnkelders en proeflokaal van de coöperatie. Overnachting is gratis, maar aankoop in de winkel wordt op prijs gesteld. Stroom is €5,- maar gratis indien je voor meer dan €20,- besteedt in de winkel. Indien je na 18:00u arriveert kan het stopcontact voor de stroom worden gevonden onder de overkapping nabij de roestvrijstalen wijnvaten
Rustige parking met voldoende ruimte voor grote campers aan de rand van het dorp. Slechts 2 officiële camperplaatsen, maar meer plekken beschikbaar op de rest van de parking. Geen faciliteiten behalve de vuilnisbak, maar fijne plaats om de nacht door te brengen.
Ruime parkeerplek direct aan zee met redelijk wat zwerfvuil. In november geen andere campers of strandbezoekers. Het strand is vuil en de zee modderig. Prima voor 1 nacht, maar het uur extra reistijd naar San Vito Lo Capo is zeker het overwegen waard.
Gesloten op 2 november 2021
Let op: seizoenssluiting vanaf 31 oktober 2021. Schone toilet en douches. Zelfs beter dan menig Siciliaanse camping. Vlak terrein en goed toegankelijk voor elke afmeting camper. Op fietsafstand van centrum Trapani en nabij supermarkten.
Toegankelijk voor grote campers. Stroom €2 per nacht. Goed ontbijt inbegrepen bij de €15,-. Mevrouw Colette zelf is een bijzonder persoon... De aanwezige honden zijn groot en slecht afgericht en respecteren je persoonlijke eigendommen niet.
Geen faciliteiten, maar zeer mooie locatie met bijna geen zwerfvuil direct aan het strand. Ruime parkeerplaatsen met voldoende ruimte om een vrachtwagen te parkeren. De plek wordt bewaakt door appartementsgebouwen die bijdragen aan een algeheel gevoel van veiligheid.
De eerdere beoordelingen zijn nog steeds actueel. Goed opgezette camperstop met alle voorzieningen, maar de stopcontacten werken niet. Het dorp zelf oogt netjes en geeft een veilig gevoel. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan de Taurasi DOCG-wijnhuizen. Helaas zijn de blaffende honden er allemaal nog.
Zeer mooie camperstop. Voorzieningen behalve vuilnisbakken. Op loopafstand van enkele mooie stranden.
Gesloten tot 31 december 2021
Grote algemene parkeerplaats tegenover het winkelcentrum. Goed verlicht en geschikt voor grote campers. De aanwezigheid van andere kampeerders maakt het een veilig gevoel en een perfecte stop als je naar de veerboot gaat.
wij kwamen laat in de avond aan. er stonden heel veel vrachtwagens geparkeerd en geen enkele camper. gaf ons geen fijn gevoel dus wij zijn doorgereden.
het was een prima camperplaats, zag er schoon uit. Maar het blijft een parkeerplaats bij het spoor, dus het geeft toch een minder fijn gevoel. toevallig stopte een Spanjaard naast ons om het water te lozen van zijn camper. hij verwees ons naar zijn woonplaats zes kilometer verderop. geen officiële camperplaats, maar een veel fijnere omgeving. dus daar zijn wij naar op weg. hoe dan ook, als we die man niet waren tegen gekomen, dan waren we gebleve
wij kwamen s'avonds laat aan. er stonden al een paar campers. het leek rustig en veilig. helemaal goed voor ons. prima plek voor op doorreis!
een prima camperplaats, op fietsafstand van biaritzz. Het is een gewone verharde parkeerplaats met normale parkeervakken, dus weinig charme. Maar een prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen. En dat voor ongeveer elf euro in het hoogseizoen. top!
jammer, we kwamen niet binnen want je moet lid zijn van één of andere club: pass'etappes
super plek. Grasveldje, bomen, een zuil voor water/lozen, en je kunt je afval kwijt. bovenal voelde het hier rustig en veilig. en dat helemaal gratis!
Gratis, maar ongunstig gelegen t.o.v. drukke weg en zeer stoffige ondergrond. Geluidsoverlast van naburige flats. We hebben er even gestaan, maar besloten niet te overnachten vanwege bovenstaande redenen.
het voelde niet goed de nacht hier door te brengen: grote parkeerplaats op industrieterrein bij een bosje. dit voelt niet veilig