• Camperlocaties

@Roadcar2018

Betrouwbare reviewer

2013

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

nette gratis camperplaats met voorzieningen in het weekend rustig goede nachten gehad

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prima plek om heerenveen en omstreken te bekijken goede uitvalsbasis je moet wel zelf voorziend zijn,erg rustig s'nachts

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

fijne plek bij jachthaven en sport accommodaties. douche /toilet elektra water en afval sanitair keurig ,warme douche s'avonds komt de havenmeester langs het stageld innen.veilige schone plek. ijlst en sneek erg mooi makelijk te fietsen

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

goede gratis plek om te verblijven grijswater afvoer chemich toilet legen water elektra betaald, bedankt gemeente redange

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

plek die alles voor de camperaar heeft afvoer vuil grijswater lozen toilet legen drinkwater. mooi histories centrum via trap en weg te bereiken bedankt gemeente een fijne plek

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

camperplaats in de stad nancy dicht bij het mooie centrum met zijn vele pleinen de moejte waard.camperplaats achter elkaar parkeren smal 19.44 € wc lozen en toilet en water gratis. douche 1,70 7min elektra 4,60 nog al wat rumoer weg afval bakken legen s'nachts.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

plek aan een beekje erg leuk toilet douche electra water afval . grijs en chemisch toilet afvoer niet gevonden gemoedelijke camping zoek een plekje om 18.00u betalen redelijke prijs 2 pers.camper 12.60€ wij komen zeker terug

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

bedankt gemeente auxerre voor de fijne plek.inderdaad midden in de stad,groot parkeer terrein mixt parking geen voorzieningen afvalcontainer speciaal voor ons. 10 min. wandelen over de voetgangers brug zo het centrum in geweldige mooie stad.een aanrader.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

ideaal zo dicht bij de stad deze gratis cp. 5 min vanaf de kathedraal wel een klim.alle basis voorzieningen aanwezig geen elektra ,gemeente le mans bedankt voor het verblijf helaas mag je er maar 24h verblijven kom vroeg,

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

gewoon een fijne gratis parkeerplaats bij een sport park 6.3km van Orleans op de fiets over fietspaden.dorpje saint hilaire is 5 min lopen. het lawaai van de weg valt wel mee na 20.00u werd het rustiger.wij waren het niet van plan maar zijn er 2 dagen gebleven . onze dank aan de gemeenschap

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

nette camping elektra/ douche /wc/service punt afvacontainerl.op gras of grind 17.80 bij slagboom betalen plek en zoeken 7km van mont saint michel zeker de moeite waard.

Sitecode: 101987

echte camperplaats geen voorzieningen alleen prullenbak.op asfalt dichtbij boulevard indrukwekkende omgeving D day.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

leuke franse camping, aardige nette beheerder met mobiel kantoor. wij stonden er op 19 july fijn gestaan net sanitair fijne douche. camper 2 pers tax 12.90€.rsad het aan

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

rustige cp naast kerk op het gras voorzieningen vuilcontainer.plek is druk bezocht voor 16.00u plekje zoeken bedankt gemeente die dit mogelijk maakt.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

gratis camperplaats in het mooie stadje doullens.met dank aan de gemeenschap doullens voorzien service van lozen en water innemen. s 'nachts lekker rustig overdag bedrijvig,

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

mooie gratis camperplaats met voorzieningen lozen en water betaald geen elektra. in deze tijd van het jaar erg druk,dus op tijd voor een plek .met dank aan de gemeente zo zouden er meer moeten zijn

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

prima gratis plek bij zwembad en groot park .s'nachts erg rustig,er schijnen ook voorzieningen te zijn ,daar hebben we geen gebruik van gemaakt. helaas staan er veel te lang blijvers. er is een groot parkeerterrein naast waar ook campers kunnen staan.gieben is een leuke stad.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

camperplaats lozen ,toilet legen en water. beetje verwaarloost zeker niet recht ,langs een weg,vanaf 6.00u begint het verkeer te rijden dus dat hoor je uitzicht op het meer erg mooi zo ook de oevers er omheen sport en speelplaats langs het meer. gratis plaats,het is zeker te doen

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

prima plek ,wij stonden bij de dijk van de rivier. 20min lopen centrum parma gezellige stad. rustige nacht gehad. maar niet leuk als ze om de camper gras gaan maaien om 6.00u s'morgens

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

mooi gelegen en rustige stille camperplaats op grind. vriendelijke ontvangst. wij verbleven er mei 2025 plek 20€ douche 1€ water en lozen ,afval gratis wel gescheiden aanbieden elektra niet gebruikt

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

bedankt gemeente dat ee hier gratis mochten staan. een plek zo mooi,water loospunt en elektriciteit en als je inlogt wifi,ik hoop dat dit een voorbeeld is voor meerdere gemeente.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

plek is prima om het mooie stadje siena te bekijken er is water en loos plaats toiletten en douche betaald. overnachten is iets anders veel rumoer van de wegen.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

gewoon een camperplaats even verderop sanistation bij camping aan de buitenkant.parkeerkosten 11 euro voor 24 eur ,toegangs ticket is gelijk kaartje voor de bus naar san gimignano de moeite van be kijken waard fijn gestaan

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

grote parkeerplaats bij lucca vakken ,op loop afstand van xe oude stad . stonden er 2 nachten achterin erg rustig fijne plaats veilig betalen bij betaalautomaat in het witte hokje ,water afvoer restafval aanwezig laag seizoen 10€

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

vriendelijke ontvangst eigenares spreek goed engels nette camperplaats met water elektra op de plaats. 2 toiletten en 2 douches gedateerd maar gewoon netjes en schoon een prijs 15 euro pinnen mogelijk in het gezellige winkeltje, prima plek .smalle weg er heen.

Sitecode: 51969

asfalt plaats met vakken en hek eromheen,gratis ,aldi aan overkant 5min. lopen.park aan de overkant evenals tank station. fijn en redelijk rustig gestaan.prima plek om turijn te bezoeken met de fiets ongeveer 30 min rijden let op fiets paden meestal op de stoep aangeven.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

toevallig hier te recht gekomen in april 2025 prijs 17,40 leuke camping.even door rijden daar zijn de vrijstaan camperplekken.dit alles aan la mosselle.

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

vriendelijk eigenaren ,mooi modern sanitair en brandschoon .plaatsen op verharde ondergrond gras naast de deur mooi verzorgd. wij zijn hier voor de tweede keer en genieten van de gastvrijheid en de mooie omgeving.

geweldige camperplaats electra,appart. plek met alle service 17.25

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

vannacht gestaan 25-9-24 heerlijk rustig ,prima cp helaas geen afval bak. dus 4 *we stonden met 6 camper prima plek voor op door reis.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prima plek 24 uur €5 wifi, toilet betaald 0,50c plek bijna onder aan de skischans geweldig overdag veel campers s'avond lekker rustig.stonden er 23 sept. op doorreis

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prettige plek om te staan netjes geholpen door de receptie.sanitair schoon en netjes water innemen lozen grijs zwart gratis.10 min wandelen naar de Altstadt dus te doen,wel de moeite waard 22€ voor deze plek valt mee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooie plek geen voorzieningen wij keken uit over het veld mooi uitzicht.winkels op 1.3 km aldi sud etc. vroeg komen want de plaats is erg gewild.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

goede camperplaats om de stad te bekijken 2.4km afstand nette douches en toilet prima prijs 12 euro incl stroom appart natuurlijk tegenwoordig 50cent/1kwh er loopt wel een weg langs maar niet veel last

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camperplaats op gravel 5 €per 24 u, electra aanwezig via zuil. douche 1.20€,niet gebruikt, toilet 0.20. water 1€100l lozen gratis beetje rumoerig overdag heerlijk rustig snachts fijn gestaan mooi plaatsje rottingen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Würzburg dichtbij oude brug mooi entree van de stad. camperplaats erg druk toen wij er waren 14 sept.vroeg komen dus 15 euro 24 uur water en ontzorgen.betaal automaat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camperplaats met alle voorzieningen voor een prijs van €12.50 keurig sanitair stroom ,zwembad ernaast geweldig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

we staan er vandaag mooie haven .fijen uitzicht over de haven.douche toilet met pas tot sanitair gebouw,bij weggaan wordt de borg en het tegoed terug gestort op je rekening.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prettige camperplaats om te staan op grint fijn want het regende vannacht ,en mooi uitzicht over de graan velden als je wakker wordt wij stonden er een nacht zonder electra 15€.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

prettige cp op grint,haventje dichtbij,net sanitair lozen niet gevonden 15 € geen stroom lekker rustig mooi park

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

leuke haven veel te zien gezellig stadje bogense. in de haven van alles te koop veer restaurants. prijs in augustus 190 dkk 25€ in haven kantoor via automaat plaats regelen. er zijn meerdere locaties in de haven waar camperplaatsen zijn of op de parkeerplaats. geen wifi sanitair schoon stroom water lozen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camperplaats met uitzicht op het water ,net schoon sanitair. lozen elektra water 180 dkk ongeveer 24 euro redelijke prijs voor denemarken

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

plek is prachtig maar inchecken is waardeloos werkt niet met V pay. Qr code scannen aantal nachten invullen. persoonlijke gegevens telefoon en kenteken. na 8x geprobeert daarna zijn we door gereden

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

aardige eigenaar op een nette fijne plek achter hout zagerij. Je staat op een top en kijkt over de velden uit. dank voor deze mooie plek. er is schoon sanitair ,wiffi ,stroom cassette ,en vuilwater legen voor 75dkk of 10 euro in envelope .contact via sms met eigenaar voor code sanitair en stroom

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

vlak stuk weide voor het huis ,met en zonder stroom mooi uitzicht rustig. nieuw en net sanitair geen wiffi wij betaalde 21 euro 1 nacht 2 Personen en camper met eletra,heel netjes voor denenmarken

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

fijne rustige camping mooie omzoomde plekken geen last van de bomen.diverse laantjes met plekken,schoon en net sanitair we hebben hier 10 jaar geleden ook al gestaan we komen zeker terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

mooi aangelegde bij park gratis camperplaats met afvalbak en toilet.druk in het vakantie seizoen.leuk plaatsje met slot we komen hier zeker terug. hartelijk dank aan de gemeenschap mogeltonder.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

we zijn op doorreis en vonden deze fijne plek even voorbij hamburg,mooi grasveld ,vriendelijke ontvangst. stroom toilet douche en dat voor 12 euro en 3 euro stroom we komen hier zeker terug

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

fijne camperplaats 5 plekken 1 €/pm ,elektra 5€ dichtbij leiden erg gezellige stad hier 3 dagen gestaan . aardige eigenaar,druk bezocht.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

fijne Camperplaats verhard met gras ernaast uitzicht over de velden ,keurig nieuw en zeer schoon sanitair. vriendelijke jonge eigenaren die een berg werk hebben verzet en nog druk bezig zijn. schilderachtige omgeving voor fietsen en wandelen,menaam is leuke plaats. we komen hier zeker terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne rustige camperplaats net nieuw schoon sanitair. weer lekker een paar dagen gestaan . mooie omgeving helaas zit het weer niet mee,we komen hier zeker terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne rustige plek om te staan schoon sanitair warme douche schoon limburg

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

fijne camperplaats gast vrij onthaal,ruime plek. altijd fijn om terug te komen

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie rustige camperplaats met uit zicht over het groen. 15€ incl stroom vriendelijke eigenaar we komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

goede plek wel wat stoffig van de weg voor de camper. alles aanwezig . met schoon sanitaire voorzieningen

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

nette en schoon camperplaats ruimen plaatsen . aanmelden via automaat 15€ al Inn en wijst zich vanzelf. wij hebben er prettig gestaan,komen zeker terug

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

heerlijk relaxte camperplaats schoon sanitair mooi op gras vriendelijke ontvangst.lekker fietsen wandelen,Venlo dichtbij. dit is de tweede keer en komen er zeker nog meer

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

klein schalige mooi onderhouden cp met net schoon Sanitair . fijne ontvangst door eigenares,alles duidelijk uit gelegd 15€ inclusief stroom. mooie fiets omgeving en je zit bijna op de grens,wij komen hier zeker terug.

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

fijne rustige camperplaats op gras verhard . prima schoon sanitair mooie omgeving met wandel en fietsroutes in en om de Maas duinen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Dit is nou typisch zo'n plek waar je terug komt. Vriendelijke jonge eigenaren hebben deze camperplaats overgenomen. er ligt een prachtige grasmat. het sanitair is erg verzorgt en schoon. alle voorzieningen aanwezig en dat voor 14,50 ga zo door tot weer ziens

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

camperplaats op een grasveld met uitzicht op landerijen erg mooi.winkels op fiets afstand. vriendelijke ontvangst en info over omgeving.Schoon sanitair wordt meerdere keren schoon gemaakt ,goede wifi wij gaan hier zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

CP in opbouw mooie grote plekken met wc en douche heel netjes schoon , stroom en dat voor 12 euro.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

prima ontvangst ,gezellige haven, altijd wat te zien. schoon sanitair goede wifi mooie omgeving. op fiets afstand Lauwers meer. ed

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

wij stonden hier 4 dagen ,fijne plek leuk bedrijf vriendelijke ontvangst erg behulpzaam mooie fiets omgeving . erg leuke plaatsen op fiets afstand Sneek ,Grou,ijlst,Joure.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

OP STREEk wat een fijne ruime camperplaats, gezellig eigenares. mooie omgeving hier in Groningen.. We komen zeker hier ,maar ook in Groningen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

30-07-2020 vriendelijke havenmeester mooi terrein verharde plaatsen.Dicht bij het gezellige centrum van Leeuwarden wij stonden hier 2 dagen

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

wij hebben er 4 nachten gestaan fijne gemoedelijke camperplaats. Vriendelijke havenmeester geen moeite is te veel. en dat voor een all in prijs van€12.50 2pers.per nacht

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

prima camping zijn hier al 2x geweest een echte aanrader lekker ruim zelf plekje zoeken vriendelijke ontvangst we komen er zeker nog eens

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

wij waren hier op 1-2 augustus nette camping plaats zelf bepalen, vriendelijke receptie Engels en Duits. je kan er met euro's betalen. wij betaalde 2 nachten met stroom 21€

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

simpele nette camperplaats ,goed voor als je op doorreis bent

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

vriendelijke beheerder van mooi aangelegde camping.ruime plaatsen wij waren hier 1en 2 juni 2019