@Roadmaster2
- 2012
Fijne rustige camping, zeer verzorgd. Een toiletgebouw voor de hele camping is misschien wat te weinig. Het sanitair dat er is, is gewoon perfect. Alleen de prijs van € 51,50 per nacht voor 2 personen is gewoon te veel voor hetgeen er geboden wordt. Daar komt het stroomverbruik nog eens bij.
Geweldige camping, we hebben hier 3 nachten gestaan. Een oase van rust. Hele mooie plaatsen en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader.
vandaag geprobeerd een plaatsje te vinden maar uit alle verharde paden waren stukken uit gezaagd die nog gerepareerd moesten worden en alle plekken zijn zo scheef dat je er niet kon staan. tevens zijn de plekken zo nat van de onderliggende klei dat we ons vastreden. we zijn doorgereden naar een andere camping.
Redelijke camperplaats maar voor ons nooit meer. Een heel gedoe met de app, rekening en elektra betalen, maar de toegang tot deze plek slaat alles. Een gevangenis is er niets bij. 3 toegangspoorten met code om binnen en 3 om weer buiten te komen. Maar niet aan denken als er iets gebeurt.

Gewoon een leuke camping met Italiaanse plaatsen, dus klein, maar wij konden de luifel van 3,50 meter gewoon uitzetten. Alles is zoals hier anderen al beschreven hebben. Ik mis echter het vernoemen van de zeer drukke verkeersweg die 24/7 doorgaat.
Wat een fantastische camperplaats, de lat ligt door de eigenaren erg hoog. We kunnen zo even niet bedenken wat er verbeterd zou kunnen worden. Zeer gastvrije ontvangst en op zaterdag gezamenlijk koffiedrinken. Je voelt je direct thuis. Kortom, een echte aanrader.
Geweldige camperplaats met bijna alle voorzieningen. Bijna alle, want een lichtpunt bij de afwasplaats zou handig zijn. Maar zeker een aanrader, we komen hier graag nog eens terug.
Jammer, we staan voor de poort maar de camping is gesloten. Er hangt een briefje op de poort, er is niemand aanwezig.
Sitecode: 19280
Inderdaad een hele mooie cp met 2 prima zwembaden, 16A stroom en gratis gebruik van de wasmachine. Ook de eigenaar viel ons vies tegen. We hebben hier 8 nachten gestaan en vanmorgen stond ie ineens voor de camper. Vroeg zomaar aan ons of we vandaag of morgen weg gingen. We voelden ons ineens niet meer welkom en zijn direct weggegaan. Tja, zijn landgenoten stonden te wachten op een plekje.
Goede cp, maar inderdaad erg prijzig. je betaalt 1 euro voor je hond waar niets tegenover staat. Heel erg is dat bezoek dat 1,5 uur op bezoek kwam, en nergens gebruik van maakte, toch 2,50 pp moest betalen. 19 euro, 1 euro voor de hond en 1 euro voor 4 min douchen waarbij 2 van de 3 automaten niet werkten. De vlakbij gelegen camping doet het dan beter.
Geweldige plek, met uiterst schoon sanitair. Op de zaterdag voor Pasen werden we verrast met een lekker Paasbrood. Ontzettend leuke mensen, en hele goede en doordachte voorzieningen. En echte aanrader
Prachtige cp direct aan de Moezel. De betreffende weg ligt op voldoende afstand om er geen last van te hebben. We zouden hier 2 nachten staan maar het werden er meer. De oude baas die geld ophaalt zou gebaat zijn bij een cursus klantvriendelijkheid. Geld wisselen is een echte no-no
Ik vraag me af of deze cp nog wel geopend is. Er waren volop bouwactiviteiten aan de weg en het sanipunt was afgesloten. Ook stonden er 3 wagens zigeuners. Even van te voren is een parkeerplaats, we hebben daar maar geslapen. Voorzieningen zijn er geheel niet.
Als je zelfvoorzienend bent is dit inderdaad een prima plek. Je camper waterpas krijgen is een uitdaging. Wat echt niet kan, zijn de loslopende honden hier die overal hun behoeften doen. Door de jaren heen is er nog niets veranderd/verbeterd
Dit mag eigenlijk geen cp meer genoemd worden. Niets werkt, het betalen lukt niet en het sanipunt was afgesloten. Wel 11 euro vragen voor wat ooit een redelijke plek was maar nu al langere tijd geen aandacht heeft gehad. Wij komen hier nooit meer. Wel nog steeds controle door de politie.
Schandalige camperplaats, de naam niet eens waard. Zodra je onder de slagboom door bent. ben je 4 euro verschuldigd. Het stond wr vol met auto's en op de cp zelf stonk het erg naar urine. Wij zijn direct doorgereden nadat we toch eerst 4 euro konden dokken