@Roads
Lid van Campercontact sinds 2020
Een fijne rustige plek, lekker basic. Voorzieningen ook allemaal aanwezig. Leuke ontvangst. Ruime plekken. Tarief helemaal prima.
Een heerlijke rustige plek met ruime plaatsen. voorzieningen prima geregeld. Sympathieke eigenaren. Mooie landelijke omgeving. Tarief is prima. Drie dagen met veel plezier gestaan.
Heerlijke rustige camperplaats, ondanks de weggetjes erlangs. Terrein was erg drassig nu, maar kon prima op het pad staan. Af en toe een visser. Stond er gedurende een week alleen. Voor herhaling vatbaar.
Een mooie rustige plek met gastvrije vriendelijke eigenaar. Slechts € 12,- per nacht inclusief stroom betaalde ik. Weids uitzicht.
Sitecode: 20940
Zeker geen onaardige plek voor langs een weg. Vooral veel wandelaars. Uitzicht op het kasteel is natuurlijk leuk. Er zijn mooie wandelroutes in de omgeving. Supermarkt klein stukje verderop. Mooi dat er dergelijke gratis plekken zijn
Ook in de winter een toffe plek om te staan. Bijzonder vriendelijke en behulpzame beheerder. De serviceplaats voor het cassettetoilet is een eind verderop bij het paviljoen. Het was nu heerlijk rustig. Mooie omgeving om te wandelen (vooral het Beverpad). Electra is op de camperplaats. Buiten de winter ook eigen waterkraan.
Een ideale plek voor wie graag het water op wilt. Je kunt hier een kano of bootje huren, of je eigen meenemen. Met de kano is het Rondje Waarland (15km) een bijzonder leuke tocht. Bij de boten verhuur zijn een beperkt aantal plekken met stroom. Op het aangrenzende grasveld sta je echter veel ruimer en levendiger. Toffe betaalbare all-in plek.
Prima plek om te staan met uitzicht op alle zee- en binnenvaartschepen die passeren. Voor het strand of de supermarkt moet je wel een stuk lopen. Aan het begin van de boulevard is een openbaar toilet. Camping Hoek van Holland biedt service voor passanten. Rustige nacht gehad.
Ruime plekken waar je achter elkaar staat en binnen 10 minuutjes op het strand staat. Prullenbakken aanwezig. Bij camping Hoek van Holland bieden ze service voor passanten stond er vermeld. Twee rustige nachten gehad, ondanks dat de weg langs de camperplaats loopt. Mooie uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.
Een prachtige locatie. Helemaal top. Je kunt hier genieten met de kano of wandelen/fietsen. Supermarkt op loopafstand. Drie dagen gratis op een mooie plek met water en landerijen. Natuurlijk ben je zelfvoorzienend als je hier naartoe komt. Een unieke plek in Noord-Holland.
Hele ruime gratis camperplaatsen bij het leuke Zaltbommel dat voor iedereen wel wat te bieden heeft. Rustige nachten gehad en spontane leuke contacten met omwonenden. Helemaal top Zaltbommel! Misschien in de toekomst ook faciliteiten (water en toilet klusjes) waar je al dan niet tegen betaling gebruik van kunt maken?
Zeker geen onaardige plek. Ik hou wel van gratis plekken en zelfvoorzienend camperen hoort gewoon bij deze tijd. Je kan hier in ieder geval lekker de natuur in wandelen (neem het eerste bruggetje na de ingang van de volkstuintjes). Afvalbak vind je richting het meer langs het parallelweggetje. Winkels ook enigszins in de buurt, dus prima te doen.
Ik schaam me als geboren Dordtenaar voor deze gemeente. In 2018 nog gratis, ook zonder voorzieningen, na het sluiten van de camperplaats nabij het Wantij. Nu zo'n beetje € 20 per dag, dat zelfs mèt alle voorzieningen (die er dus niet zijn) een absurde prijs zou zijn.
Schitterende en unieke plek bij Slot Loevesteijn. Prachtige natuur met meertjes, paarden, koeien en watervogels. Volgens de beheerder van Slot Loevesteijn hebben zij veel te maken met overlast door camperaars. Dat vond ik spijtig om te horen. Om die reden wordt er steeds strenger gehandhaafd. Laten we er daarom samen voor zorgen dat we geen overlast veroorzaken.
Druk bezochte plek, vooral vanwege het restaurant en mensen die in het parkje hun hond uit komen laten. Aparte camperplaatsen doorgaans vrij. Rustige nacht.
Een fijne plek, absoluut. De pendelbus draait er rond en verder alleen wandelaars en fietsers. Leuk uitzicht over de Oude Maas met grote en kleine schepen. Ik heb zwerfafval opgeruimd, vermoedelijk niet van camperaars. Er staat notabene een afvalbak. Enfin, ik kom hier af en toe met veel plezier.
Een unieke schitterende plaats tussen 2 meren omringd door bos. Prachtig! Hinder van vliegverkeer en snelweg verwaarloosbaar. Gastvrije ontvangst. Blijvertje voor mij om er af en toe even een paar dagen te zijn.
Mooie gratis plek hoor, met water en stroom en er is ook een toiletgebouwtje. En het kost allemaal niets. Te waarderen service van dit leuke dorpje. Je hoort de weg, maar dat is op duur betaalde campings ook vaak het geval. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen. Helemaal top!
Prima plek om te overnachten. Bij het kasteeltje sta je rustig met mooi uitzicht op het stuwmeer.
Prima plek met servicevoorzieningen. Pal naast de Espigueiros en de start van diverse wandelroutes. Toilet is overdag open. Mooie omgeving.
Een eenvoudige camping die perfect gelegen is om Porto te bezoeken. Bus stopt inderdaad voor de deur, op de terugweg is het eindpunt bij het strand op hooguit 5 minuten lopen. Busstation in Porto van Batalha, van waar je zo het oude centrum in loopt. Op de camping alle voorzieningen voor je camper aanwezig. Douches hebben altijd warm water. Stond 4 nachten incl. stroom voor € 30,-. Super!!!
Prima plek om alle waterklusjes voor de camper te doen, te tanken en voor je boodschappen. Helemaal top!
Wat een heerlijke knusse camping! Alle voorzieningen zijn aanwezig en je hebt de plekken voor het uitzoeken. Ik kon er in ieder geval zonder blokken staan. Douches met echt warm water (instelbaar) waarbij je niet steeds op zo'n knop hoeft te duwen. Bijzonder vriendelijke beheerder. Ik stond er inclusief stroom voor € 15 pd (met ASCI card). Aanrader!
Prima plek om deze fantastische stad te bezoeken, waar je via de wandelbrug in een paar minuten bent. Voldoende plek om te staan. Lokale bevolking parkeert er ook. Toiletten zijn alleen overdag open, maar waarom zou je die gebruiken als je je eigen toilet gewoon in het speciale putje kunt legen? Schoon water is er ook. Wat mij betreft een prima plek om hier een paar dagen te zijn.
Mixed parking, strategisch gelegen bij het centrum, het strand en de rivier. De waterklusjes voor de camper kun je er prima doen. Er is geen wasserette, die vind je aan de zijkant van de Mercado Municipal (5 minuten lopen,tegenover de jachthaven). Een nachtje hier gestaan, betalen was kennelijk niet nodig. Misschien is dat alleen in de wintermaanden zo...geen idee. Rustige nacht gehad.
Dichtbij Faro Airport en Faro stad, bushalte op loopafstand. Voor slechts € 10.- per dag, inclusief stroom. Prima servicepunt voor de waterklusjes, maar bij je eigen plek is ook een waterkraan. Vriendelijke en behulpzame beheerder. Je kunt tegen betaling je was doen en drogen. Redelijk stille plek, wel blokken nodig op de meeste plekken. Ziet er verder picobello uit.
Parking ligt direct aan de doorgaande weg en loopt schuin af. Maar je kunt er staan en het zeer mooie wijndorpje bezichtigen. Mooie panorama's van de omgeving zijn daar te zien.
Gebruik de GPS coördinaten om hier te komen. Momenteel is deze plek Under Construction, maar je kunt er nog wel staan. Er raast toch nog redelijk wat verkeer voorbij op het landweggetje. Voor een nachtje prima lijkt me.
De plaats is niet zo idyllisch als ik verwacht had. In ieder geval sta je op 955m hoogte op een schuin aflopende camperplaats. Volg in ieder geval de borden van InterSport en je komt er langs. De juiste coördinaten heb ik als foto toegevoegd. De rit door de bergen is schitterend, maar niet geschikt voor grote en zware campers. De weg is vaak smal en er zijn talloze haarspeldbochten.
Let op: 1. lidmaatschap France Passion is verplicht. 2. gebruik uitsluitend de GPS coördinaten. Inderdaad een schitterende plek bij deze boerderij. Leuke boutique waar de eigen biologische producten verkocht worden, zoals kikkererwten, lavendelolie en olijven. Alles tiptop geregeld. Een oase van rust.
Prima camping als uitvalsbasis voor bezoek aan Toulon en omgeving. Ik betaalde € 17,- per dag met ASCI-card inclusief stroom. Alle services voor de camper zijn netjes geregeld. Douche en toilet zijn sober, maar schoon. Beste keus in de regio qua prijs.
Prima plek, uitsluitend om Alicante te bezoeken. Voor € 8,- per etmaal inclusief stroom is perfect. Wel wat rumoerig, maar dat is na sluitingstijd van het tankstation ook een heel stuk minder. Je staat afgesloten, zodat je onbezorgd de stad kan ontdekken. Tramhalte om de hoek.
Een goed verzorgde Camperplaats met alle essentiële voorzieningen. Electra kun je alleen per 24 uur kopen en er zijn een beperkt aantal aansluitingen. De prijs van € 10 vind ik wel aan de hoge kant.
Misschien niet de meest ideale plek om te overnachten, maar een punt is het nou ook weer niet. Je kunt je waterklusjes hier doen en het blauwe dorpje is op loopafstand. In de omgeving zijn ook diverse wandelroutes. De weg die pal langs de camperplaats loopt is niet veel bereden. Er passeert maar af en toe een auto.
Prima camperplaats op loopafstand van het historische en pittoreske Casares. Het Oficina de Turismo is op de camperplaats. Heerlijk dat he hier water kunt tappen en lozen, inclusief cassettetoilet. De Banos de la Hedionda (gratis zwavelbaden) vind je nabij Manilva, ook een aanrader.
Prima gratis camperplek op mixed parking! Water tappen en lozen, 1 uur gratis WiFi en (kinderboerderij) parkje voor de deur. Ook zijn er twee restaurants en bezoekers parkeren ook op de parkeerplaats. De provinciale weg hoor je goed, Maar in de nacht is het vrijwel stil. Geen stank in ieder geval.
Fantastische camperplaats aan de rand van het dorpje. Wordt goed aangegeven. Weids uitzicht en uitgestrekte wandelroutes. Vlak ten zuiden van het dorpje is een Romeinse brug. Behalve stroom zijn alle voorzieningen netjes aanwezig. Volop zon, dus blije zonnepanelen en accu's. De houtzagerij kun je wel horen, maar alleen zolang er gewerkt wordt. Bij het schooltje gratis WiFi, 3G netwerk ook super!