@RoaldHeidi
Sanitair is verouderd, maar heel schoon. Horecagelegenheid erbij, voor eten en drankje. Ze organiseerde voetbal EK op groot scherm. Vriendelijk ontvangst. Op loopafstand van Velden, veel wandelroutes en dichtbij Pieterpad.
Fijne plek om met je camper te stoppen op doorreis. Schoon sanitair. Geen receptie, dus zelf inchecken. Niet duur, alles aanwezig qua faciliteiten. Supermarkt en restaurantjes op loopafstand. WIFI voldoende. Voldoende mogelijkheden om te wandelen.
Mooie en nette camping. Schoon en net sanitair. Heerlijke schaduwplekken beschikbaar. Op loopafstand van supermarkt en verschillende restaurants in het centrum van een klein en knus dorpje. Op loopafstand van waterval en meertje. In de ochtend mogelijkheid voor ontbijt of broodjes. Ook wat producten te koop zoals drinken, ijsjes, eieren... Goed werkende WIFI.
Hele rustige en mooie plek om te verblijven, als je kiest voor rust! Geen schaduwrijke plekken voor camper Mooie omgeving, veelal langere wandelroutes. Geen voorzieningen zoals supermarkt op wandelafstand. Bij receptie zijn wel wat lokale producten te koop vanuit het dorpje van 4 huizen en 20 inwoners. Sanitair heel netjes en schoon, is 3 minuutjes lopen van de camperplaats. De eigenaar is super behulpzaam en denkt overal in mee, ook qua service!
Toeristische camping, veel te doen op de camping voor jonge gezinnen. Hierdoor minder rustig, alhoewel het savonds op tijd rustig is. Restaurant op de camping, is goed. Bakker op loopafstand. Op loopafstand niet veel te doen, dus hiervoor fiets of auto nodig. Camping ligt direct aan de rivier. Voldoende sanitair, voldoende schoon. Wij hadden op onze campingplek geen werkende WIFI, wel rondom de receptie en restaurant.
Rustige camping in de natuur. schoon en net sanitair! leuke grote gezamenlijke keuken. Elke avond kampvuur. Leuke foodtruck/bar met kleine kaart. Vriendelijk personeel. Ze speelden leuk in op het EK voetbal waardoor er gezamenlijk gekeken kon worden Te voet weinig in de buurt te bereiken of te doen.
Voldoende en net sanitair met heerlijk warm water. Supermarkt met genoeg keuze aan producten en verse broodjes. Je mag zelf je campingplekje uitzoeken.. Vanuit de camping kunnen wandelen naar de Martuljek waterval via een prachtige route! Loopafstand van een goed restaurant.
Mooie kleine camping. Nieuw en schoon sanitair. Camping vrij vol en geen last gehad van het beperkte aantal sanitair. Broodjes en pizza service. Alle faciliteiten netjes en goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Aanrader restaurant Arkade Turizem te reserveren via de camping. Mooie wandeling gemaakt van 2 uur naar bergtop met kapel.
Sitecode: 82031
Zeer rustig gelegen. Mooi uitzicht. Wandelend is er weinig in de buurt te bereiken. Schone faciliteitgelegenheid. Je kunt zelf je plek uitzoeken. Heel flexibel met aankomst/vertrek en betalen.
Deze rustige camping ligt aan de Rijn. Wij hadden hier geen uitzicht op, maar liepen via een trapje naar het wandelpad langs de Rijn. Goed restaurant erbij. Broodjesservice. Net sanitairgebouw.
Fijne plek voor een overnachting. Op loopafstand van Fussen, erg leuk plaatsje. Lidl aan de overkant van de weg, ook andere supermarkten. Schone toilet en douche. Betalen voor de douche. Er zit een restaurant bij. Je kunt naast of voor je camper zitten, was bij ons niet ter sprake wegens de regen.
De camping stond vol, maar het was er rustig en niet luidruchtig. Voldoende en nette faciliteiten voor de camper. Sanitair is erg ruim en schoon. Direct aan het Gardameer. Lidl op loopafstand. 48 euro per nacht voor gewone staanplaats, 2 volwassenen, inclusief stroom. Er is ook mogelijkheid voor meerprijs voor een eigen douche en toilet ruimte.
Superplek voor een overnachting! Heel rustig. Honden erg welkom. Vriendelijke mensen. Lekkere pizzeria in het dorp op loopafstand. Genoten van de knusse douche faciliteiten, erg netjes.