@Roan99
hier half juli 2025 gestaan. mooie camperplek met zowel gras als grind ondergrond. bij een park / pentanque baan en nabij. supermarkt. aangenaam verblijf
wat een heerlijke camping, waar alles klopt. de plekken (allemaal iets speciaals), de voorzieningen en de zeker ook de eigenaren. Aankomen…stoeltjes buiten…en zen
heerlijke camping aan de rivier de Our. Goed en net sanitair, zeer behulpzame eigenaars/uitbaters op wandelafstand van Vianden.
aardige camping, eind april enkel deel geopend met veel vaste bewoners / stacaravans. plekken goed onderhouden, maar geen sfeer. in omgeving mooie wandeltochten en ook dorpje dichtbij
goede eenvoudige camping. veel plekken tussen stacaravans, op zich OK. Korte wandeling naar zee, kiezelstrand. prijs/kwaliteit is acceptabel
goede camping voor 1 of enkele nachten. directe toegang tot strand, winkels en stadje op loopafstand. proper sanitair dichtbij snelweg, maar niet hinderlijk.
mooie camping, direct toegang tot strand voor een schappelijke prijs ook in het hoogseizoen (€36,5 voor camper met 3 personen, 2 honden en elektriciteit). supermarkt op 300 meter is ideaal.
mooie camping met keus uit verschillende plekken, in hoogseizoen zowel aan rivier als op strand. uitstekend sanitair, ondanks drukte warm water zowel voor douche als afwas. zeker een aanrader.
Een mooie camping, veel groen en bovenal eigenaren die er veel aan doen om camping te verbeteren. Half augustus ‘23 hier geweest en nu begin ‘24 weer. Groot verschil, voorgaande meningen zijn volgens mij niet meer actueel
mooie goed verzorgde camping aan rivier, zoals kamperen bedoeld is. grote vlakke plekken, goed sanitair tegen een aangename prijs