@Rob-Vollmer
Fijn verblijf met in de avond een goed verzorgd, meer gangen diner(ook vegetarisch). Goed uitgangspunt om nabijgelegen natuurgebied Tepilora te bezoeken en ook de rond-route in Mont’Alba kan men van hieruit maken
Hele grote dorp-camping volgebouwd met vaste, overdekte caravans. Wij mochten kiezen dáár tussen te staan of op camperveld vooraan.(deze laatste kun je best kiezen) Sanitair ruim. Pad naar mooi strand met wat ligbedden en parasols. Goede uitvalsbasis voor iets verderop gelegen moeras-gebied en prachtig uitzichtpunt vanuit en strand aan Punta Est.
Camping netjes en schoon. Sanitair ook, maar wel minimaal met alleen warm water bij de douche. Meeste plekken zijn open, zonder bosschages. Vanaf camping komt men makkelijk bij strand, boulevard en wat horeca gelegenheden. Voor ons was twee nachten genoeg.
Hoewel we laat aankwamen(eigenaar via mobiel opgebeld), werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen we de keuze uit diverse plekken. Sanitair ruim en schoon. Zeer prettige camping
Fijne, rustige plek. Aardige ontvangst. Douche-/Wc-/Afwas-ruimtes schoon. Meer iets verderop met strandjes en mogelijkheid om te wandelen. Voorziening chemisch toilet en waterlozing niet gevonden.
Voor ons geen optie. Onbeheerd. Beheerder telefonisch niet bereikbaar. Toilet/Douche aanwezig, maar zeer basic. Mannengedeelte stonk. Wij hebben wat prettigers opgezocht nabij Goniadz
Fijne, rustige plek. Vriendelijke ontvangst cq eigenaar die Engels spreekt. Toilet/douche/keukentje prima en schoon. Bistro op loopafstand ook fijn met prettige bediening. Wij betaalden voor camper/2pp/hondje/incl elektra 2 nachten :€52.-
Hele prettige camping. Veel schaduw, bossages die wat privacy geven op ruim terrein met veel bomen. Sanitair prima en mooi, groot, verwarmd zwembad. Op dit moment zijn er best veel plekken bezet, maar er hangt een prettige en rustige sfeer. Meest wat oudere stellen met campers en een paar sportieve fietsers. De camping ligt aan een doorgaande weg, maar wij hebben het geluk helemaal aan de andere kant van de camping te staan. Wel punt van aandacht
Prima camping, de beste na onze rondreis door Frankrijk en Spanje. Vriendelijke eigenaren en ontvangst. Plekken met veel groen, schaduw en privacy. Sanitair kan niet beter en zeer smaakvol en degelijk opgezet, zoals eigenlijk de hele camping. Eten in restaurant is lekker en lokaal ingekocht. Zwembad en jacuzzi maken het soort resort-gevoel compleet. De camping blijkt verbonden te zijn met La via natura hetgeen ons nieuwsgierig maakt naar andere.
7-8 juni 2023 Prima camping. Ruime plaatsen onder bomen. Sanitair schoon, lekker warm water. Behalve voor de afwas. Je kunt in het restaurant lekker eten voor Spaanse prijs(bij ons €19.50 incl wijn). Prachtige omgeving met daarbij de kolkende rivier.
31 mei 2023: Verrassend genoeg hoefden wij niet over geld te steggelen. Ik gaf bij de receptioniste het bedrag aan van €23.- waarop zij zei: €20.- incl elektriciteit. Het is een super grote camping met genoeg schaduw en goed sanitair. Restaurant had alleen pizza toen wij er waren. Als het vol is, moet het een drukke stad lijken? 🥹
Voor ons, want het blijft persoonlijk en, zeker ook, van de tijd afhankelijk, een prima, rustige plek. Eigenaar ontving ons met een fles rosé van de streek en liet ons de keuze voor diverse staan-plekken. Prima gegeten, 2x, in het restaurant tegen zeer goede prijs.
Redelijk rustige camping. Vooraan een paar camperplekken. Geen schaduw. Hoewel nu al best warm 26•C. Verder alle voorzieningen aanwezig, incl wasmachine en droger
Ontvangst was uiterst vriendelijk en het sanitair zeer goed. Lekker warm water. Klein paadje naar het strand. Honden niet welkom op het strand. (schijnt helaas overal te zijn, vertelde iemand). Hoe dan ook voor ons geen camping om terug te komen. Plaatsen dicht op elkaar en wij vonden het rumoerig. Meeste gasten leken surfers of jonge gezinnen met kinderen.
Als je hier in de buurt bent, mag je deze plek eigenlijk niet missen. Prachtige locatie binnen de muren van de Citadel op loopafstand van het plaatsje(desgewenst). Onvergetelijk uitzicht over de Gironde. Sanitair is wellicht niet nieuw, maar wel in stijl met stalen deuren. Het water lekker warm. Vanuit Blaye is het leuk om met de boot over te steken naar Lamarque en de reis verder te vervolgen door de druivenvelden van de Médoc
Mooie groene camping. Ruime plekken. Rustig. Goed sanitair. Vriendelijke ontvangst en mogelijkheid tot bestellen van brood, croissant ed voor de ochtend.
Aardig echtpaar dat sinds een jaar een veld beschikbaar heeft gemaakt met aantal elektriciteitsvoorzieningen. Daarbij een net huisje waarin een wasbak. Een toilet en een douche gelegenheid. Het was er rustig. Prima plek voor doortocht. Utah beach befietsbaar via speciale fietsroute
22 mei 2023 We hebben deze camping niet kunnen vinden. Bij nader check, blijkt website niet (meer) te bestaan. Naar ons idee bestaat deze camping dus niet meer
We zijn net gearriveerd. Een aardige dame nodigde ons uit een plek uit te kiezen en om 16.30 zou de receptie open gaan. Het is hier groen, rustig en we hebben een eigen plek tussen twee hagen. Sanitair schoon en er hangt zelfs toiletpapier en zeep. Prima eerste indruk