@Rob-en-Jeanette

2009

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke plek om de mooie omgeving te ontdekken. Stroom wordt op dit moment aan gewerkt. Altijd schoon sanitair. 's avonds mogelijkheid om te eten en drinken. Ook mag je gebruik maken van de bbq onder de overkapping. Zonder stroom €15,-

Prima plek om te overnachten in de schaduw. 's nachts geen last van lawaai gehad. We zijn 2 nachten gebleven. Er was zelfs gratis goede wifi. Nu staat er maar 1 lege camper van buurtbewoner en 1 man woonde denken we in zijn camperbusje.

Prima plek. Begin van de avond jongeren op de picknick bankjes maar we hebben ze niet gehoord. 2 nachten hier gestaan. Heerlijk gegeten in het centrum bij bar casino la unio

Onvoorstelbaar dat deze plek gratis is. 3 minuten verderop betaal je €14,50 en sta je dichter op elkaar. Ook hier toilet aanwezig en brood bij de bakker. 4 nachten hier gestaan in half juli en de camperplaats was maar half vol. Sanizuil voor inname water en lozen water en toilet. Fietsen naar Sarlat of omgeving en wandelen is hier ook mooi

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

wij staan hier op 1 april en deze tijdelijke plek is nog steeds in gebruik. prima plek en totaal geen overlast van de parkeerplaatsen.en de weg.

Wat een geweldige camperplaats. Mooie ruime plekken op gras. Het nieuwe deel is helemaal met extra zorg aangelegd. Heerlijk Brood op bestelling. Toiletten simpel maar schoon. Super Vriendelijke en behulpzame beheerder. Een dikke 10

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

5-5-2023 afgesloten

Camperplaats met veel schaduwplekken. Je kan boven staan of onderaan in de "Oase" waar een vijver is met eenden, ganzen, vissen en schildpadden. Het lijkt bijna een camping want ja mag alles laten staan. Vriendelijk personeel. Je kan makkelijk fietsen naar bv Peshiera of Borghetto. In het plaatsje zit een heerlijk restaurantje (Resalè) waar je het beste kunt reserveren.

Wat een fijne camperplaats met vriendelijke beheerders die het je heel graag naar de zin willen maken en iedereen de ruimte gunnen. Gewoon lekker zo doorgaan.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Mooie camperplaats aan het strand.Van een camperplaats van ongeveer €30,- mag je wel wat verwachten. Dit maakt Duynenwater niet waar. Wij hadden om een plek gevraagd maar werden anders ingedeeld, maar de plaatsen waar we om vroegen waren alle dagen gewoon vrij. We werden toegeschreeuwd door een voorbij fietsende medewerker ipv even af te stappen. Het toilet en andere voorzieningen zijn best een eindje lopen en erg weinig voor zoveel plaatsen

We zijn hier half augustus geweest. Je voelt je gelijk welkom want de beheerder begroet je met zijn vriendelijke lach en praatje. Van hieruit met de motor heerlijk tochtjes gemaakt met de motor langs de vele pasjes. Wij komen zeker weer.

Prima camperplaats. Hoewel het aan een treinstation ligt, wat heel handig is, hoor je de trein totaal niet. Mooi om naar de Zaanse schans te lopen. Van hieruit ook naar de kaasmarkt in Alkmaar geweest. Hele mooie omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Op zich prima ook goed eten, maar de eerste avond kregen we te horen geen probleem als we bleven. Na het eten de 2e avond moesten we ineens 30 pond extra afreken voor de 2 nachten. Na dat we zeiden dat het op internet anders stond, ze hier de eerste nacht niets over gezegd hadden en we dit wel duur vonden voor een parkeerplaats zonder voorzieningen kregen we 15 euro korting.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Goedenplek, supermarkt voor de deur 24 uur per dag open, ook WiFi van de Tesco. Hebben hier 3 dagen gestaan om met de motor naar Londen te gaan. Of het een officele camperplaats is weet ik niet maar gelijk met ons stond er nog een Engelse camper

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek met toilet gebouw ongeveer 10 km vanaf Canterbury, ook hier vandaan 2 mooie wandelingen te maken van ongeveer 7 km

Nette camping, voor dit gebied niet duur. Camper met 2 personen zonder stroom €29,- op 8 augustus. Wij zijn hier al vaker geweest. Antibes is lopend, fietsend en per bus voor €1,- per uur (vertrekt links van de camping) makkelijk bereikbaar en het is een prachtige stad die in het hoogseizoen ook 's avonds heel gezellig is met kraampjes en terassen. En iedere morgen markt.

Heerlijke camping met uitzicht op de bergen. 'S avonds koelt het goed af. Sanitair is netjes. Wij betaalden op 16 augustus 33 franc per nacht 2 personen camper zonder stroom. Busje vanaf de camping naar Zermatt 7 franc enkele reis. Ook kun je vanaf de camping mooie wandelingen maken. Broodjes bestellen voor de volgende dag.

We zijn hier wezen kijken omdat we hier 5 jaar geleden ook waren en er toen heel mooi hebben gestaan. Het hokje om te betalen is dicht geplakt. Overal vuilnis. En alleen maar 'lang kampeerders' Erg jammer van deze prachtige plek

Nette, ruime camperplaats. Heel rustig. Servicepunt is prima. Mooie omgeving

Mooi ruime camperplaats lijkt veel op een camping. Mooi om van hieruit leuke dorpjes en kastelen te bezoeken op de motor. Ook goed te fietsen naar Sarlat via fietspad op oude spoor.

Mooie camperplaats met officieel 3 plekken. Maar de beide nachten stonden er 8. (25 en 26 juli) Zeker geen kleine plaatsen. Naast ons stond een camper van zeker 9 meter en dat wou makkelijk. Deuren ook ruim te openen. Als je de buitenste campers met de deur naar het gras zet is het helemaal goed te doen. Schone dames en heren wc. En picknicktafels. Douchen op de camping mag helaas niet meer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie nieuwe camperplaats aan een haventje. Stroomvoorziening lag er al wel, maar deed het nog niet. Ook kon je hier water pakken en de service plek was bijna af. (1 mei waren wij er)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plaats, 1 nacht gestaan. Vreselijk veel lawaai van de beek die er voor langs gaat

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Gezellige drukke plaats overdag met dagjesmensen. S'avonds is iedereen weer weg en sta je alleen of met nog een paar campers. Ook staan er elke nacht wel een paar vrachtwagens. De weg hoor je wel, maar als je aan het meertje staat is dat s'nachts zeker niet hinderlijk en ik ben een slechte slaper met lawaai. Er is een wc en dat is ook wel erg handig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie camperplaats, genoeg ruimte. Dicht bij de stad en supermarkten. Ook met slecht weer leuk, want een groot deel van de winkels is overdekt. Fijn dat er een man langs kwam met informatie over Emmen, dat is in de buurt van de camperplaats niet te vinden. (Bijvoorbeeld looproute naar centrum of Wildlife)

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Heerlijk, rustige camperplaats. Mooi oud stadje met veel winkels en supermarkten op loopafstand. Wel jammer dat er maar 1 kan staan, er is genoeg plek voor een 2e.

Nette schone camping met zwembad. We betaalden voor 2 personen en camper €21,50 per nacht zonder stroom. Wel was de weg die langs de camping loopt goed te horen.

Prima plek. Mooie stad op loopafstand. 'S avonds leuke kraampjes open op weg naar het stadje.

Wij waren hier in augustus. Camperplaats was vol. De prijs was €10,- met of zonder stroom. De eigenaar verwees ons naar de "parkeerplaats" verderop in de straat waar kamperen gedoogd wordt. Toen we aankwamen was het druk, maar toen de strandgasten weg waren hadden we een super mooie plek. Er stonden 's nachts nog 12 campers. We zijn 3 nachten gebleven. We hebben een hele groep dolfijnen gezien

Wij waren begin augustus en betaalden voor 2 personen en camper €8,20 per nacht (zonder stroom) wel moest je minimaal 2 nachten blijven. Inderdaad een wat verouderde camping maar prima te doen en altijd schoon. Mooi fietstochtje van de camping naar Porto

We hebben hier met Pinksteren gestaan. Camperplaats was vol, we konden op de parkeerplaats staan, maar wel volledig betalen. Iets korting was wel zo netjes geweest. Er stonden nog 13 andere campers.Hier kan ook een prima camperplaats gemaakt worden, haagje ertussenuit en op het gras parkeren. Beter dan op de parkeerplaats voor €22,- De voorzieningen zijn heel erg goed