@Rob-en-Marian
- 2015
- Carthago Chic c-line I 4.9
- 2012
April 2026
Wat een heerlijk plek is dit. Gracias Ayuntamiento de Benalrup-Casas Viejas. We hebben hier 3 dagen gestaan en met de fiets de omgeving verkend. Prachtig!! We hebben heerlijk gegeten bij het aangrenzende restaurant Ca Faraña. Goeie kok en super aardige bediening. Was echt top!! Gracias👍🏼 De camperplek is gratis en alle voorzieningen zijn aanwezig behalve stroom. We komen zeker een keer terug. Gracias 🙏🏼
Hey. lieve Nancy en Rocky. Ontzettend bedankt voor jullie gastvrijheid, de heerlijk plek in jullie tuin en de prachtige omgeving waarin jullie camperplek en woning staat. Een pareltje. Dit was echt heerlijk. ook het etentje met z’n allen zullen we zeker niet vergeten. Wat een leuk idee😀 Tot de volgende keer en geniet lekker op jullie prachtige plek! Top!😘😘
Hele fijne camping. zijn er voor de 2e keer. Vriendelijk personeel. fijne plaats voor de camper gekregen. Alle voorzieningen kloppen. sommige dingen even doorheen kijken. Buslijn 24 en 25 voor de deur naar het centrum van Valencia. Vergeet vooral het Turiapark in de avond niet. prachtig. Komen zeker vaker terug👍🏼🙏🏼
2023
Een prachtige camperplaats met alle voorzieningen opgericht en sinds kort geopend door twee super enthousiaste leuke mensen net buiten Groenlo die zorgen dat je niks tekort komt. Prachtige plek in het boerenland met rust en een prachtige omgeving. Hier mogen zij supertrots op zijn en wij als camperaars ook. 5 nachten gestaan en genoten van deze plek en mooie omgeving. Dank jullie wel. Wij komen hier zeker vaker terug. Groetjes Marian en Rob.
Leuke gezellige camping. zeer vriendelijke ontvangst van Cesar.👍🏼Ontzettend aardige vent. hij moest even zoeken voor onze camper van 7.40 lang. maar hij vond een mooie plek perfect voor ons. en ja, buiten parkeren want na de slagboom gaat de weg zeer stijl omhoog. logisch toch. prima sanitair. ietwat verouderd maar schoon. de schoonmakers zijn erg vriendelijk en doen hun best. geef ze eens een compliment voor wat ze doen. dat waarderen ze erg!
Wat een heerlijk plekje is dit. Blanche en Fred, super aardige eigenaren van deze prachtige plek met alles erop en er aan. niks is hun teveel. alle voorzieningen aanwezig. schone douche en toiletten. zelfs een heerlijk zwembad. Dit is een plek waar je zeker terug komt. Dank jullie wel. Groetjes Marian en Rob👍🏼😘😘