@Rob-en-Paula
- 2010
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wij komen hier regelmatig ivm familiebezoek en het voelt altijd weer als thuiskomen. een heerlijk en gezellig dorp en Carl en Gabriele doen er alles aan om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken 👌
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
wat een fijne ontvangst 😊 een mooie en rustige camperplek, met alle faciliteiten 👍 prijs/kwaliteit verhouding zeker ok 👌
een super basic camperplek, met alles wat een camperaar nodig heeft 👌 alleen, of het het jaargetijde is, of de gelukkig buiten lopende kippen …. een ware vliegen plaag 😩
Wat een fijne cp, met alle voorzieningen en zelfs een zwembad èn broodjes service. de uitbaatster is super aardig en behulpzaam 👌👌
een super nette camperplek aan de rand van het dorp 👍 met grote dank aan de gemeente Großenkneten
wat een pareltje van een plek zeg, als je niet van heel strak en netjes houdt 😍😍 wij komen zeker weer terug
wat een fijne en goed verzorgde plek om te staan 👌
wij komen terug, dat zegt veel 😉
helemaal niks mis met deze camperplek. alles wat de camperaar nodig heeft, is er. Direct tegenover fiets en wandelroutes èn de brasserie 👌
wij blijven altijd weer terugkomen, als we in het noorden zijn 🤩 Het was al perfect, maar de honden speelplaats is voor ons nóg eens een grote, toegevoegde waarde 👌