@Rob-en-Paula

Betrouwbare reviewer

Ja
2010

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wij komen hier regelmatig ivm familiebezoek en het voelt altijd weer als thuiskomen. een heerlijk en gezellig dorp en Carl en Gabriele doen er alles aan om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wat een fijne ontvangst 😊 een mooie en rustige camperplek, met alle faciliteiten πŸ‘ prijs/kwaliteit verhouding zeker ok πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een super basic camperplek, met alles wat een camperaar nodig heeft πŸ‘Œ alleen, of het het jaargetijde is, of de gelukkig buiten lopende kippen …. een ware vliegen plaag 😩

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

Wat een fijne cp, met alle voorzieningen en zelfs een zwembad Γ¨n broodjes service. de uitbaatster is super aardig en behulpzaam πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

een super nette camperplek aan de rand van het dorp πŸ‘ met grote dank aan de gemeente Großenkneten

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wat een pareltje van een plek zeg, als je niet van heel strak en netjes houdt 😍😍 wij komen zeker weer terug

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wat een fijne en goed verzorgde plek om te staan πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 1 jaar geleden

wij komen terug, dat zegt veel πŸ˜‰

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

helemaal niks mis met deze camperplek. alles wat de camperaar nodig heeft, is er. Direct tegenover fiets en wandelroutes Γ¨n de brasserie πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 2 jaar geleden

wij blijven altijd weer terugkomen, als we in het noorden zijn 🀩 Het was al perfect, maar de honden speelplaats is voor ons nΓ³g eens een grote, toegevoegde waarde πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 2 jaar geleden

wat een geweldige plek. alles wat je maar wensen kunt en nog veel meer. personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. complimenten

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Alleen maar lof voor de gemeente. Mooie cp met alles wat de camperaar nodig geeft, aan de rand van een mooi dorp 🀩

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Een heel aangename cp, met erg vriendelijke eigenaren. Als je, zoals wij, geluk hebt in de eerste rij te kunnen staan en het weer doet mee, wil je niet meer weg 🀩

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Ik hoef eigenlijk niks toe te voegen aan de vorige recensies, buiten dat het een prachtig nieuwe cp is, met zeer vriendelijke eigenaren en alles wat een camperaar denkt nodig te hebben, is er 😊

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Wat een pareltje van een plek zeg 🀩🀩 Een super hartelijke ontvangst door de mannen, mét zelfs gratis eitjes en informatie. Wij komen zeker weer terug

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 2 jaar geleden

Erg vriendelijk ontvangst en rondleiding ! Plekken zijn erg ruim en sanitair ziet er keurig uit πŸ‘Œ We komen zeker eens terug

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 3 jaar geleden

prachtige cp aan de rand van het dorp. We wilden de middenstand wat spekken, door naar het restaurant aan de overkant van se weg te gaan, maar iedereen kon er eten bestellen, behalve wij, heel vreemd !! maar chapeau voor de gemeente met zo’n mooie plek πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

Een pareltje als het niet druk is. plekken ongeveer 2.5 meter breed en 6 meter lang. heerlijk rustig aan de rand van het dorp met loos plek voor grijs en zwart water.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

weer een gratis pareltje ondanks de drukke weg erachter je kunt je er aan storen of niet wij deden het niet

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

prachtige plek aan de rand van het bos, maar de gegevens kloppen niet meer. €12,- ipv €8,- en alle voorzieningen ook betaald nu. vandaar maar 3 sterren.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

het enige jammere is de drukke weg langs de camping, maar voor de rest een super plek om te staan en erg aardige eigenaren πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

erg verwaarloosde camperplek voor de camping, met knie hoog onkruid op de plekken, wij zijn weer weggegaan.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

camperplaats vandaag en zeker de komende week nog gesloten vanwege aanleg stroom.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

prachtige cp in de natuur, met ook plekken voor grotere campers. leuk wandel en fietsgebied.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

gewoon een camperplek naar ons hart, ruime plekken, lekker rustig en mooie fiets omgeving πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

wij zijn 9.20m en hebben dwars op de parkeerplaats gestaan. geen probleem erg aardige mensen en een prachtig groen hart van het dorp en vlak naast het Abel Asmar Museum πŸ‘Œ

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 3 jaar geleden

voor een gratis plek een super locatie. alleen een vuilnisbak aanwezig, maar meer heeft de moderne camperaar ook niet nodig.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

keurige nette cp, met alle voorzieningen die de moderne camperaar nodig heeft

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 4 jaar geleden

camperplek is zeker ok, maar dat geweldige uitzicht hebben wij niet gevonden. Zeer steile weg er naartoe. Zeker niet geschikt om met een 5 tonner weer naar boven te moeten rijden, doodeng. Daarom voor ons een onvoldoende.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 4 jaar geleden

we zijn er weer en het is weer als thuiskomen. het is nog altijd een heerlijke plek om te staan, vooral ook door Rosalie !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Sitecode: 92052

De meest luxe camperplek van Nederland en dat ook nog voor een redelijke prijs !! chapeau πŸ‘

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 5 jaar geleden

Heerlijk rustige camping, met kraakhelder sanitair en ruime plekken.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

Jan en Sandra, jullie hebben een pracht plek gecreΓ«erd! Wij komen zeker weer en die heerlijk kraaiende Haan zeker niet wegdoen !!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 6 jaar geleden

In Corona tijd hier gestaan. Erg rustig, maar plek om terug te komen. Vriendelijke ontvangst 😊

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 6 jaar geleden

Super rustige, gratis plek bij dorpje. Avonds gratis stroom, verder alle voorzieningen werkend. Mooi wandelgebied en veel natuur.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 6 jaar geleden

Heerlijk plek om te staan met een hond, midden in de natuur en prachtig wandelgebied, met erg aardige eigenaren Julie en Thomas, die niks te veel is om het je naar de zin te maken. Nu nog €5, omdat de douches en wc’s nog niet klaar zijn. Wij komen zeker weer.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 6 jaar geleden

Zeer nette cp, alles wat je nodig denkt te hebben aanwezig. Aardige beheerster

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Nette plek in jachthaven ÑÑn het strand. Zeer vriendelijke havenmeester. Douche verouderd. Loosplek onduidelijk. Mooie Boulevard.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Nog steeds een heerlijke plek, met Rosalie als kers op de taart. Vriendelijke ontvangst en helpt je waar ze kan.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Rustige plek aan de rand van het dorp. Sani zuil met gratis voorzieningen, zelfs de stroom.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Prachtige plaats, zeker aan het water een geweldig uitzicht. Voorzieningen precies zoals omschreven. Zeer aardige en sociale beheerders die altijd met je meedenken en het iedereen naar de zin willen naken.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 6 jaar geleden

Schattig klein jachthaventje, met vriendelijke havenmeester, schoon sanitair en zelfs een kantine. Plekken op het gras zijn wat scheef, maar met blokken of stelpoten goed op te lossen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Schandalig .... €13,- voor een parkeerplek te moeten betalen , zonder voorzieningen, daar moet nog extra voor betaald worden !! Wel aardige ontvangst door de kersverse haven meesteres !!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 7 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst door de eigenaar mΓ©t rondleiding. Keurige, complete, omheinde cp, midden in het centrum van Zwolle. All inclusieve €21,20 per nacht. Wij komen zeker weer.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

De plek op zich is uitstekend, maar het lage cijfer komt door heel vervelende hangjongeren, die de parkeerplaats als racebaan gebruiken tot diep in de nacht !

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Zeer nette cp. Preis kwaliteit verhouding is zeker ok ! Geld wordt opgehaald , zo niet, geld in envelop doen en in de brievenbus werpen .

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Mooi gelegen, zeer nette camperplek, aan de rand van het stadje. Voorzieningen tegen extra betaling. Veel wandel/fiets mogelijkheden in de buurt.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 7 jaar geleden

Aanbieding gezien €12,60, acsi kaart gegeven. Aardige dame aan de receptie gaf ons een mooie plek. Bij het afrekenen de deceptie, €50,60 voor twee nachten, acsi doen ze niet aan !! Was een comfort plaats, waar we op gestaan hadden en daar geldt de aanbieding niet !! Zo wordt je belazerd, pas dus op bij deze camping !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

We hebben hier van 28 op 29 november 2018 gestaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie plaats om te staan, zeker als het mooi weer is.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

27.9.2018 Prachtig mooi, verzorgd plekje aan de Maas !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

04.07.2018. Prachtig plekje aan het kanaal, rustig op het verkeer over de brug na, waar wij redelijk dichtbij stonden.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Alles wat je wenst op een cp is er. Het voelt als thuiskomen, als je er vaker staat. Keurig net sanitair, food truck, jeu de boule veld, aardige medewerkers !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 7 jaar geleden

Keurige cp, met zeer ruime plekken aan een meer met omheining tussen meer en cp. Vrijwel geen schaduw !!

Sitecode: 22048

Prima overnachtingsplek met veel schaduw in een soort parkje. Omheind, dus veilig gevoel. Alleen veel kabaal van krekels. Bakker op 200 meter

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

In eerste instantie voelden we ons niet op ons gemak, op de zee nette cp op het plein bij het sportcentrum, maar beveiliging rijdt vaak voorbij. Vrijdagavond erg druk door moslims voor het gebed in de sporthal avonds om 23.30, maar absoluut geen last van gehad. Kroegje/terrasje op kruip afstand !

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Mooie camperplek om het kasteel en stuwmeer te bekijken Γ©n voor als het erg heet is en je lager bent dan drie meter, anders beschadig je je camper door de takken van de dennenbomen ! Wij hebben tegenover bij het kasteel gestaan .

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Zaterdag regen en onweer, maar zondag prachtig weer. Mooie, rustige plek met schitterende uitzichten !! Geen voorzieningen, buiten een vuilnisbak.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Leuke, mooie stad. Van donderdag tot zaterdag gestaan, geen last van jeugd gehad, heerlijk rustig, alleen zaterdag ingebouwd door de markt. Om twee uur konden we gaan

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Prachtige plek met super uitzicht en alle voorzieningen, behalve stroom ! Inderdaad wat ver van het centrum, ligt behoorlijk hoog, maar met de elektrische fiets goed te doen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Geen camperplek gevonden !!!!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

We hebben hier 2 heerlijk relaxte dagen gestaan. De cp zelf is wat troosteloos, maar de rest van het complex is geweldig mooi en gezellig. Zeer vriendelijke ontvangst door Adrie en Monica en ze doen er alles aan, om het je naar de zin te maken, zelfs ontbijt en diner verzorgen ze ook en goed !! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Geen tien, omdat er geen vuilnisbak is, maar voor de rest een droom locatie !!!!! Regelmatige controle van Junta de AndalusiΓ«, dus hier met een veilig gevoel gestaan !

Sitecode: 20676

Camperplek zelf is geweldig, maar ga hier niet in het weekend staan, vr-za-zo disco op 100 meter en die hoor je tot morgens 7 uur !!! Weinig slaap dus !!!

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 8 jaar geleden

Zeer nette camping aan de doorgangsweg naar Nevers. Zeer vriendelijke ontvangst en keurig net oud, maar zeer schoon sanitair. Zelfs de WiFi werkt goed ! En dat alles voor €11,- incl stroom !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 8 jaar geleden

Top plek op een top locatie en top personeel. Wij komen hier zeker terug !!

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 9 jaar geleden

Geweldige plaats en dat voor niks inclusief stroom, een voorbeeld voor bijna alle Nederlandse plaatsen πŸ‘

Sitecode: 20937

Een nacht gestaan, zeer gastvrije en aardige eigenaar. De A1 en spoor hoor je, maar niet hinderlijk. We komen zeker weer, als het wat warmer is.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 9 jaar geleden

Nette plaats naast winkels en centrum van het dorp.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 9 jaar geleden

We kwamen jaren graag en vaak op deze camperplaats. Iedereen kon gebruik maken van de blokhut en terras. Sinds de uitbater meer geld aan zijn gasten wil verdienen, heeft hij er een koelkast met drank neer gezet en ben je verplicht daar je drank te kopen. Hij noemt het nu een kroeg(zelfbediening) en beschuldigt mensen ervan drank te stelen. Volgens ons word je in een kroeg bedient!! Ons zie je er niet meer.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 9 jaar geleden

Prachtige plaats aan het water met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. We komen terug.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Internet zeer prijzig 32,- voor twee weken . Wel mooie camping met reuze uitgaansmogelijkheden en mooi strand .

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Weer voor een weekend geweest, was weer als thuiskomen.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Oubollige camping, met idem sanitair. Voor acht euro sta je op het beton. Stroom via paal met geld inworp. Zeer vriendelijke ontvangst. Geen WiFi

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Troosteloze bedoening hier, maar functioneel voor alleen te te overnachten.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Scheve lawaaierige plek door kinderkopjes, waar constant auto's overheen rijden. Zonder voorzieningen en geen aangegeven plekken voor Campers. Wel prachtige vestingstad, bezoek zeker de moeite waard.

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 10 jaar geleden

Mooie plek aan de Lot, met afgebakende plaatsen. Alleen stroom aan de sani zuil Γ‘ €3,- per uur !! Restaurant op 100 meter, is gelijk bakker morgens .

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Functionele vrij dure (€15,66) camperplek met plekken aan het water, maar die zullen altijd bezet zijn.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Mooie camperplek met uitzicht over het leuke stadje en alle voorzieningen voor €5.- all-in in de winter, zelfs WiFi. Slagboom ging niet open, dus bellen met het noodnummer, dan wordt hij handmatig open gedaan door de beheerder.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, alles afgesloten (07.02.2016). Ruime plaatsen aan een doorgaande weg, nu blubberzooi ivm slecht weer.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Functionele plaats bij supermarkt om te overnachten . Stroom €2,- per 20 minuten . Geen gebruik van gemaakt dus. Geen onveilig gevoel gehad en morgens vers brood en croissants op kruip afstand 😊

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Geweldig mooie locatie aan zee met alle voorzieningen die een echte camperaar nodig heeft, behalve stroom .

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Prachtige cp, ondanks de scheve plekken. Vriendelijke ontvangst. Jammer dat de WiFi nog niet werkt, dan was het een 9 geworden.

Een locatie beoordeeldβ€”ongeveer 10 jaar geleden

Functionele overnachtingsplaats met alle voorzieningen. Wel zeer scheef terrein. In de zomer mooie plaats om vanuit te gaan fietsen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Nette camperplek met uitzicht op de Moezel. Kijk uit bij de Italiaan, als je gepind hebt, zegt hij dat het niet gelukt is en je contant moet betalen, maar het was wel gelukt, dus hij wil je gewoon dubbel laten betalen. Oppassen dus !!!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Een vijf omdat de faciliteiten die aangegeven worden niet bruikbaar zijn, stroom hebben helemaal niet gevonden, toiletten zijn dicht getimmerd en de toegangsweg is stijl en onverhard. Wij zijn weer weggegaan omdat het begon te regenen en we bang waren niet meer omhoog te komen, we slipten nu al en zijn met moeite naar boven gekomen . Lokatie is wel prachtig . Onze camper is 4,5 ton .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Nette overnachtingsplek. Stroomafsluitingen werken niet allemaal. Toiletten avonds/ nachts afgesloten .

Sitecode: 20322

Waardeloze camperplek , je hebt erg weinig ruimte, laat staan je camper . We zijn op de serviceplek gaan staan .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Een twee omdat het een leuk plekje is. Je mag niet gaan staan voor je je gemeld hebt, ofschoon de receptie niet bemand is! Dan komt er iemand en zegt dat je er wel wat moeite voor moet doen om te betalen ! Dan wil je je toilet legen, waarvoor je op voorhand een euro moet betalen, komt een viswijf schreeuwend vertellen! Geen gratis WiFi gezien en €9,- ipv €8,- om onbeschoft behandeld te worden !!!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Nog net een plekje gevonden om te overnachten , ongelooflijk dat het hier zo druk is ...... Het is een plaats van niks

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

In de nacht van 26 oktober 2015 hier gestaan. Erg nette en rustige overnachtingsplek. Tegenover de guardia civil. De plaats is zeer goed verlicht.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Erg steile weg er naartoe, maar de plek is het waard, prachtig uitzicht met uitzichtpunt en een zeer schone plek, naast het museum, waar je de fietsroute op papier kunt krijgen. Stroom en water kosten inmiddels €7, maar geen idee hoe of waar je dat moet betalen, misschien komen ze het nog halen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Heel nette camperplaats met alle faciliteiten die je maar wensen kunt, er is zelfs een winkeltje op de cp . Erg vriendelijk uitbater die ook Engels praat. Enige nadeel is het vinden van de cp, aanduidingen worden kennelijk door de bewoners van het dorp weggehaald en een beetje krap manoeuvreren met een camper boven de 7,5 meter

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Reuze parkeerplaats. Goed in te overnachten, verder niks .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Cp met veelal schaduwplekken. Toiletten dicht . Totale prijs voor camper, 2 personen en stroom €9.16. WiFi zit er, maar werkt niet !!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Mooie verzorgde camperplek met alle voorzieningen die men nodig heeft . Toen wij er waren, stonden er ongeveer 15 Campers en was het gezellig druk . Vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Erg veel wind, maar zeer vriendelijke ontvangst. 13€ incl stroom + WiFi . Zeer nette camperplaats .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prima plek om te overnachten of voor langer als je Valencia wilt bezoeken . 11 euro incl. WiFi , geen stroom. Vriendelijke ontvangst .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prijs is inmiddels verhoogd naar 11 euro inclusief stroom, zonder gebruik making van toilet en douche. Korting voor NKC leden is afgeschaft. We stonden tegen de schuur aan op de "normale" camperplaatsen.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Rustige functionele camperplaats aan de jachthaven met alle voorzieningen. Op loopafstand van het leuke centrum en de designer outlet van Roermond. Zeer vriendelijke ontvangst en achter slot en grendel, dus veilige plaats. Toilet is niet schoon, maar dat ligt aan de mensen die hem gebruiken!!!

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Camperplek buiten de camping, aardig ruime plekken bij het recreatieveld voor € 7,50, aardige ontvangst. Je kunt van alle faciliteiten gebruik maken, stroom 1 euro, betaald douchen. Mooi gebied om te fietsen, dus niks mis mee.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prima plaats, weer heerlijk genoten van de gastvrijheid. In de weekeinden hebben ze tegenwoordig broodjesservice. Met deze hoge temperaturen is een buitendouche geplaatst. In de blokhut is airco geplaatst. Dus ook als het erg heet is, hou je hier je hoofd koel. Ook is er nu op het complete terrein gratis wifi.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Functionele plaats waar je oprijd blokken echt wel nodig hebt. Centrum en bakker dichtbij. Internet bij de VVV op ca. 300 m

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Prachtig uitzicht op de Moezel, vriendelijke eigenaren. Plaats is gratis bij aankoop van 50 euro aan wijn. Drie staanplaatsen met stroom en toilet .

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Zeer nette plaats voor camping, met snackbar, zonder stroom . 9 euro voor 24 uur is voor Franse begrippen een forse prijs vinden wij.

Een locatie beoordeeldβ€”meer dan 10 jaar geleden

Geweldige mooie lokatie op de Col du Glandon op 1924 meter hoogte. Geen voorzieningen. Bij ons regende het, maar zelfs toen vonden we het prachtig, laat staan bij mooi weer. Reuze schaapskudde op de Col. Aanrader dus .

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Wificode veranderd : horst2614

Een locatie beoordeeldβ€”bijna 11 jaar geleden

Super plaats met veel saamhorigheid, maar ook privacy als je dat wilt . Fietsen en vissen zijn leuke bezigheden hier. Herbert en Petra zijn erg aardig uitbaters.