@Rob-van-Gaalen
- 2008
Wij verbleven van 30-12-2024 tot 16–1-2025 bij Nele en Yvan. Hartelijke mensen, die alles piekfijn in orde hadden. Dank jullie wel voor alle aandacht en lekkere maaltijden. Ook het huren van een auto is top! Wie weet…tot ziens! Marja en Rob
Wel goed om de nacht er te staan. Wij stonden er alleen. Wel wat parkeerders af en toe.
1 ster, goed voor een bezoek aan Aarhus, maar wij wilden daar zeker niet overnachten. 10 minuten fietsen naar de stad.
3 sterren vanwege de mooie en rustige ligging. Aardige beheerders. In vergelijking met de cp in de jachthaven, hutje-mutje vonden we dit een verademing!
Gastvrije en mooie camperplek. Laura dank voor het gesprek en dank voor het mogen staan op het grind. Lekkere rustige plek. Groet Rob en Marja.
Sitecode: 102057
Goede en rustige lokatie met alle voorzieningen en ruime plekken.
Super plek. Heel goed verzorgd! Wij gebruiken onze eigen toilet en douche. Wat we er van zagen, zag hun voorziening er heel verzorgd uit. Wij betaalden voor camper en 2 personen met electra € 18 en dat is het waard. Wij stonden er met 2 campers in uiterste rust. Chemie, grijs water lozen en watertappen kan ook. Drinkwater tappen zou ik bij hun loods doen en niet bij wc-loospunt uit hygiënische overwegingen.
Onderdeel van familiecamping voor zelfvoorzienende campers. Zeer grote weide met eerste 3 velden met stroom €7 staanplaats, €5 stroom. Water €4. Grijs water en chemisch toilet gratis.
Prima geregeld allemaal, maar parkeerplaatsen zijn smal en >6m lengte moet je je achterhang over het gras plaatsen. Keggen nodig. Hooguit 8-9 plekken.
Leuke plek voor 4 campers. Geen voorzieningen. 's Nachts zeer rustig.
Leuke plek in mooie plaats. Alleen lozen mogelijk. Verder alles dicht in deze tijd. Mooi om via voie verte naar Sedan te fietsen.
Goede lokatie, verharde plekken met strookje groen. Ga beneden staan voor minder wind en goede wifi. Water, lozen, chemie, electra aanwezig.
Goede verharde ondergrond, water, lozen, electra aanwezig.
Prima plekken op 20 min fietsen van centrum. Electra, water, wc's en douches aanwezig. Aan chemisch afvoerpunt wordt nog gewerkt. Nu in toilet af te voeren. Grijs water oo kolk af te storten. Je staat hoog en kijkt over de jachthaven. 's Avonds beveiligd.
Sitecode: 19592
Prettige ontvangst, leuke afgescheiden plekken met zeer goede wifi, plekken 6,7,8 moeilijk voor satelietontvangst, maar zeer goede wifi, waardoor we goed tv konden kkjken. Dicht bij oud Cadzand.
Prachtige locatie met uitzicht voor 7 zelfvoorzienende campers. WC en douchen doe je in je eigen camper. Lozen vuilwater en wc doe je in een kolk. Alleen bio-afbruikbare middelen gebruiken ivm lozen op de sceptictank. Aangename gastvrouw.
Mooie locatie. Sani redelijk. Wifi slecht.
Aardige lokatie vlakbij Hanzestad Hasselt. Na oprijden tot slagboom, komt kaartje uit paal. Ondergrond gras met plastic stroken, deels redelijk schuin. Toilet met douche op code te openen. Tevens goede loosplek en chemisch lozen. Helaas geen afvalcontainer en nog geen wifi.. Zicht op water met schepen aan de wal. We stonden er met 6 campers zeer verspreid. ( mogelijk plek voor 50...)
Uitstekende cp. Alleen grijs water afvoeren met een eigen slang. Stroom, wc reinigen tegen betaling. Leuke ligging. Wordt door vrijwilligers onderhouden. Wij stonden er alleen.
Redelijk met 8 plaatsen. Gratis tot wanneer? Nu nog wel (2 KWh= Max 500 W). Mooi om te fietsen langs de Demer. Super tegenover parkeerplaats. Geen watertappunt.
Rommelig en krappe plaatsen. Mogelijk vaste verblijvend. Geen wateraansluiting gezien. Erg achteraf.
Prima CP met electra (€0,50 KWh) met loosplek en watertappunt. Fietsostrada naar Mechelen. Goede pizza op dorpsplein. Plekken: 4 st en breed en verhard. Ligt bij park.
Uitstekende cp op korte afstand van mooi Leeuwarden. Geen punt van kritiek!
Goede locatie, stonden alleen oo 5 en 6 nov. Vriendelijk personeel. 3 plekken met vaste ondergrond, rest op gras. Sanitair verwarmd, dlouche had iets wamer gekund. Bunschoten verrassend leuk. 10 min lopen. Mooie fietsroutes. Prijs kwaliteit goed.
Goede lokatie om Biesbosch en Dordrecht per fiets te verkennen. Sanitair in orde en vriendelijke beheerders. Er is vlakbij een bushalte en op 150 m is een restaurant A15 (all you can eat). Wij stonden hier 4 nachten naar volle tevredenheid.
Zeer goed verzorgde camperlocatie. Er mist niets! Mooi in het groene hart. Veel info en leuke ruimte binnen. Prachtig sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst.
Prima camping. 5 plekken direct aan zee. Meerdere plekken onder bomen. Sanitair wat ouder, maar goed en wordt zeer goed schoongemaakt. We kwamen voor een nacht, maar bleven er 6. Kleine winkel, vers brood. Goed restaurant op 50 m aan zee. Heerlijk rustig. Ligweide bedjes en met douche. Prima!
Wij waren hier 17 t/m 19 juni. Naast een hartverwarmend welkom vonden wij het een prima camping met alle voorzieningen voor campers. Sanitair niet zo modern, maar alles werkte perfect en werd zeer goed schoon gehouden. Ook de vuilverzorging was top. In het restaurant met mooi uitzicht is het prima eten, want de kokin is de moeder van de 3 zussen die de camping runnen. Wij zouden hier zeker terug willen komen als we weer eens die richting uitgaan.
Paradijsje, maar alleen geschikt voor lage campers ivm de bomen. 2019 wordt het camping. Leuk restaurant.
Vriendelijke en behulpzame ontvangst. Grote plaatsen vlak aan zee met schaduw. Goede wifi. Lekker eten. Bedjes op het strand. Prachtige baai met schoon helder water. We wilden 1 - 2 dagen blijven, werden er 4. Voor €30 eten, betekent vrije overnachting zonder electra.
Mooie camping. Goede voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Zonnige en schaduwrijke plekken. Eigen toegang tot het strand. Dorpje op loopafstand. Gezellige bar met gratis wifi. Sanitair in orde. Chemie en loosput goed.
Een Camperplaats zoals het hoort.
Plek voor 7 campers. Grote vlakte. Kosten 15 Sfr per dag incl .electra. Rustige ligging. Lozen en tappen mogelijk. Afvalpunt iets hoger gelegen
Begin juni 2016 wel open, maar overnachten niet mogelijk vanwege de sneeuw. Hooguit bij gebouw voor de souvenirshop met kleine parkeerplekken, max 6 m lengte.