@Rob076
- 2000
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een aanrader deze camping, mooie ligging tussen de rotsen. Een prima locatie om er met de fiets op uit te gaan. Wij stonden op no: 40 wat voor onze camper wat klein is maar er was verder niet veel keuze, verder ruime plaatsen. Schone wc&douches, wel wat verouderd maar voldoet. Minpunt is de hoge prijs voor één overnachting €45,- exl. douche €0,9 euro.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtig gelegen mooie camping in het bos. Sanitair is prima, beetje verouderd maar voldoet prima.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Prachtige plek om te staan en genieten van de mooie omgeving. Camping staat inmiddels te koop zagen wij. Sanitair zeer schoon maar douchen met een muntje voor 4 min. vinden wij pietluttig. Ook voor het afwassen is een muntje nodig. Verder alles oke, vriendelijke bediening en uitgebreide campingwinkel.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Wat een heerlijke plek deze camping, echt een aanrader. We staan vlak bij het water met een prachtig uitzicht. je mag staan waar je wilt. Vriendelijke bediening en ontvangst, vooraf een mail gestuurd maar die lezen ze niet, bellen is beter maar er is nu ruimte genoeg.
Januari 2026
wat een onbehouwen boer is de campingbaas. mail gestuurd maar geen antwoord gehad. vond hij niet nodig. en wat begreep ik niet aan het woord " camping vol". klantvriendelijkheid vond hij niet nodig want de camping is toch vol .
in tegenstelling tot eerdere reviews werden wij ook onvriendelijk ontvangen. Chacherijnige eigenaar. moeten € 10,- betalen. Na veel discussie kregen we water om de camper te vullen i.v.m vorst. De kraan kan gewoon van binnenuit dicht gezet worden dus van vorstgevaar geen sprake. Typisch Frans. Wij komen hier niet meer. camperplaats verder oké.
Prachtig gelegen terassen camping. Plaatsen beneden niet geschikt voor camper > dan 6 mtr. boven wel. Bar & restaurant ligt prachtig met uitzicht op zee. personeel camping zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam. Douche& wasruimte iets wat verouderd maar zeer schoon en functioneel. Een bezoek naar Bol, prachtig met de fiets schitterend uitzicht op Hvar. Een e-bike is aan te bevelen, weg camping gaat steil omhoog. Prijs pp. €47 incl.elektra.
prima camper plaats, mooie ligging aan de golfafslag. Als je aan de golfafslag staat is een lange kabel voor elektra nodig. Geen voorzieningen aan de zijde van de golfafslag. Prijs €25 o.b.v. van 2 pers. excl. elektra is een stevige prijs gezien de matige voorzieningen. Verbruik elektra €0.5/ kwh komt er nog bij. Toeristen belasting €3 pp Gezien de locatie, op 15 min. van Velden is perfect. Ik zou, gezien de ligging, deze parkeer plaats aanraden.
Prima camping, al lijkt het wat meer op een camperplaats. Zeer vriendelijk personeel met uitgebreide uitleg over bezoek Salzburg. Restaurant en bediening uitstekend. De paden zijn wat krap, camperplaatsen voor een lengte 7 mtr. is wel de max. Sanitair iets wat verouderd, zeer schoon maar prima functioneel. Bushalte naar Salzburg op loopafstand 500m. Kortom prima camping voor een uitstapje naar Salzburg. Reserveren vooraf is nodig in augustus.