@Rob10
Hele mooie plek om te staan aan het zoute meer met zeer veel watervogels. Beheerder regelt graag een bootje om het meer met de vogels van dichtbij te bekijken. Onze vis-tagine was ook uit de kunst. Éen ster aftrek voor de beroerde stroom. Vaak zeer lage spanning.
Voor wie zelfvoorzienend is, is dit een prachtige plek voor een overnachting. Dit is Marokko ten voeten uit. Super gastvrije mensen, het eten in het restaurant is eenvoudig maar smakelijk. Moeder maakt ook nog eens mooie tapijten voor een eerlijke prijs. We hebben er twee gekocht.
Na de boot is het een prima plek om even op adem te komen, sim-kaartje regelen en/of Marokkaans ruil-gasfles. Kijk wel uit met de stroom. Als het druk is zakt de spanning - bij ons tot 150 Volt - wat ons Nespresso-apparaatje niet aankon. Een nieuwe kopen in Marokko is een uitdaging. De Nespresso-cups verkopen ze er namelijk ook niet (maar dat wisten we). Verschillende fransozen hadden spanningsregelaars in gebruik. Dat is wel de oplossing.
Kleine parkeerplek op 15 minuten. van de haven, ‘‘s nachts rustig. Plaatsen staan niet met borden aangegeven maar zijn redelijk ruim. Grijs water en toiletlozen is mogelijk. Waterkraan was helaas afgesloten.
Prima plek, mooie rustige omgeving, kasseien weg er naar toe erg hobbelig. Wij konden geen betaalautomaat vinden en stonden dus gratis. Geen voorzieningen.
Goede ruime plekken, vriendelijke eigenaar, toegang via slagboom. Restaurant was nog niet open toen wij er waren. Netto supermarkt om de hoek, Lidl zit aan de rondweg iets verder. Goede fiets mogelijkheden.
Prima plek! Wij stonden helemaal achterin en heerlijk rustig. Je loopt of fietst zo de oude stad in. Betaling via automaat via kentekenherkenning. Werkt prima. Geen mogelijkheid tot toilet en grijswater lozen dus om die reden geen 5 sterren.
Prima plek om Berlijn te verkennen, met de fiets binnen een half uur op Alexanderplatz. Douche is nu klaar, heerlijk warm water en schoon. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg OV en verdere info. Naast Lidl en tankstation (HEM). Reserveren via mail nodig. Wel wat verkeer lawaai, maar je bent nu eenmaal in een grote stad. Geen 5 sterren omdat je geen toilet en grijs water kunt lozen.
Parking aan de rivier, vlak bij oude centrum. We hebben hier twee nachten gestaan, Riga is een hele mooie stad. Parkeergeld kan makkelijk via de Europark app, van 08.00-18.00 uur. Verder geen voorzieningen. ‘‘s nachts heel rustig.
Je kunt hier prima staan, alle voorzieningen zijn aanwezig. Stroom rekenen ze 30 zlotty voor. Vinden wij erg veel, maar ook niet gebruikt. Het verlaten van de CP ging moeizaam: het betaalautomaat sprong in een storing en de slagboom ging dus niet open. Alles in het Pools, geen telefoonnummer om te bellen en we waren op 1 pools stel na de enigen. Gelukkig konden we “ontsnappen” door een hekje los te maken, met wat geworstel konden we er lang.
Een hele grote boomrijke camping met een mix van vaste staplekken, caravans en campers wat rommelig aandoet. Alle voorzieningen (broodjes, winkel, restaurant) zijn aanwezig, ligging direct aan zandstrand met mooi fietspad langs kust. Afhankelijk van staplek kan afstand tot sanitair gebouw flink zijn. Vriendelijke ontvangst, €5,00 borg voor pasjes voor douchen.
Prima plek om Bremen te bezoeken, ja er staan meer campers, niet zo gek voor zo’n mooie camperplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Als je zelf geen toilet of douche in de camper hebt, zul je het moeten doen met het aangebodene. Dan moet je niet zeuren! Wij maken daar nooit gebruik van, dus ik kan er niet over oordelen! Vriendelijke, behulpzame beheerders. Wat wil je nog meer?
een prachtige plek met uitzicht over zee. Helaas parkeerde er ‘s nachts een vrachtwagen met diepvries oplegger die de hele nacht bleef brommen. Weg nachtrust. Zonde van deze mooie plek. Daarom slechts 3 sterren.
Sitecode: 21979
Zeer onvriendelijke ontvangst, eigenaresse stuurde ons weer weg alleen om het feit dat we een plekje hadden uitgezocht voordat we ons hadden gemeld bij haar huis bovenop de heuvel. Ondanks meerdere excuses mochten we niet blijven. Wees gewaarschuwd en ga niet rondrijden. Ons plezier was vergald. Nog nooit zoiets meegemaakt.
Sitecode: 19549
Fijne, ommuurde plek bij restaurant. Zeer hulpvaardige eigenaar en heel mooi 4* restaurant ernaast. Aanrader!
Sitecode: 19995
Mooie camperplaats in een prachtige omgeving! Aanrader om minimaal 3 nachten te blijven. Dag 1: wandelen naar de 1e agadir, dag 2 wandelen naar de bron (la source) en de 2e agadir. Er lopen genoeg jongens rond die je graag de weg wijzen voor 20 dirham. De route naar de bron door de slucht is erg mooi. De beide agadirs zouden niet misstaan op de werelderfgoedlijst.
Vandaag flesje wijn aldaar gekocht opengetrokken. Hadden we moeten doen toen we er waren, dan hadden we er veel meer gekocht! Top wijn en fijne mensen met een mooie camperplaats. Ook hun olijfolie is top!
Sitecode: 20419
fijn dat het er is! Alles werkte!
Geweldige plek om te staan, zeker voor deze prijs. Het restaurant heeft tegenwoordig wel een menu, het eten is goed en niet duur.
We waren hier vanmorgen, de eigenaar vertelde ons dat de (grote) parkeerplaats niet van hun is en op de vraag of we er kunnen overnachten, was het antwoord: kijk op de borden en beslis zelf. Op het moment dat we aankwamen rijden reed er een politiewagen weg. Ik weet niet of dat er iets mee te maken had, maar wij zijn doorgereden.
Mooie rustige plek om vanaf daar de kloosters te bezoeken. Eten was ook dik in orde: souflaki met frietjes en salade, we kunnen het iedereen aanraden en komen graag nog eens terug bij Costa, die ook goed engels spreekt en tips heeft voor bezoek aan de kloosters met een kaart daarbij. Toilet legen kan helaas niet.
Prima plek om het mooie Ohrid te bezoeken. Vriendelijke beheerder doet zijn best iedereen het naar de zin te maken, geconstateerde tekortkomingen zijn grotendeels opgelost. Wifi is wisselvallig, er is wel een kraan bij de toilet-dump, douches en toiletten zijn nieuw. Geen geluidshinder.
Parking is tussen het kerkhof en de kleine haven. Prima plek om te staan voor 1 nacht en gratis, daarom 5 sterren. Er staan afvalcontainers en via het kerkhof meerdere waterpunten. Wat wil je nog meer voor die prijs?
Als CP bij een grote stad, is dit wat je verwachten kunt. Sanitair in orde, redelijk veel plaatsen, niet al te groot, maar wel afgebakend. Veel loosplekken: zoveel bij elkaar had ik nog nergens gezien. De receptie was onbemand: er hingen plastic zakjes met betaalinstructies (cash only!). Stads- en fietsplattegronden tegenover de receptie. Bus naar de stad (No.32) op 5 min. lopen. Busticket te koop bij automaat bushalte.
Prima plek om te staan zonder voorzieningen. De automaten stonden er wel, maar niet werkend. Wellicht doordat het wat vroeg in het seizoen was. We stonden er ook alleen. We hebben geen bewegingen gezien bij het restaurant, waarschijnlijk ook gesloten.
Mooie rustige plek met uitzicht op wijngaarden. Weinstube op 70 mtr waar je lekker kunt eten. Water aanwezig (in muur naast terrein richting Weinstube). Prima voor een nacht.
super mooie camping, met uitzicht op Cortona, mooi zwembad, eigenaar enthousiast en behulpzaam, maaltijdservice super lekker, kortom: aanrader!
Camping was gesloten, we zijn op de CP ervoor gaan staan, gratis dus. Betaalautomaat voor water en stroom is defect, toiletcassette legen kan wel, maar er is dan geen spoelwater. Voor ons geen probleem.
Prima plek voor een tussenstop, er is alleen een afvalbak, ‘s nachts is het er stil.
Voordelige CP met de noodzakelijke voorzieningen. Mooie omgeving ook in de Provence. Perfect als je op doorreis bent.
Hele mooie plaats om te staan, vooral op de 1e rij, vanwege het fantastische uitzicht. De aanwezige waterkraan was afgesloten, er zijn twee kranen bij de openbare toiletten bij de lift, die niet werkt, met een beetje handigheid (trechter) krijg je wel water uit een van de wastafelkranen. Het betalen is ook een puzzle. 5 uur is 5 euro, hele dag 10 euro. Stad is dichtbij en erg mooi, de moeite meer dan waard. Ik kan het iedereen aanraden!
We stonden vandaag om 13.00 uur voor de slagboom: alles dicht en geen enkele camper te zien!
Beste cp om CinqueTerre te bezoeken. Zoals gezegd, breng- en haalservice naar Monterosso, waar je de trein of boot kunt nemen naar de andere plaatsen. Stroom is 3A, geen 6, maar dat is voor ons ruim voldoende door eigen stroom, zo lang de zon schijnt. Het pad is 1 km lang, maar gaat 250m naar beneden dat is dus gemiddeld 25%. Zeker geen aanrader als je slecht ter been bent.
Veel mooier dan dit krijg je het niet: schitterend uitzicht, schone gravel ondergrond, geen geluidshinder, water en stroom tegen een kleine vergoeding: resp. 100 liter en 4 uur voor 1 euro. Morgen naar Burg Hohenzollern.
Mooie plek, vlak naast de Rijn, euro 14,- is niet duur en alles is aanwezig. Trein hoor je amper. Geen last van, dus.
Prima plek om te staan gewoon als je in de buurt bent of met de boot moet. Onderaan bij het water mag je niet staan. Daar werden er verschillende na elkaar weggestuurd. Lillesand ook een leuk plaatsje om even naar toe te fietsen. Er is bij de parkeerplaats een droogtoilet en er zijn afvalbakken.
Nog steeds een hele mooie plek. Vlakbij een schitterend strand en zee, zou ik wel met de fiets naar toe gaan. Leuke bijkomstigheid: er staat een keurig toilethuisje en dat met airco!
Een omweg waard: smalle weg er naartoe, maar dan heb je ook wat. Hele grote parkeerplaats met aan de andere kant van de weg een prachtig strand, verder zijn de sanitaire voorzieningen ook top. Verwarmde ruimte met water-closet, zeep en warm water. gebouw zelf is ook heel mooi. Beter dan dit krijg je het niet.
Mooie plek, maar wel wat rotsooi. Inmiddels staat er wel een vuil-container.
Dit is echt een hele mooie camping. Gewoon doorrijden tot je niet verder kunt. Wij moesten NOK 280,- betalen voor 1 nacht zonder stroom. In euro’s betalen kan ook: dan betaal je euro 35,-. Niet slim dus. Daar kun je dan ook gratis je was doen. Er staan 2 wasmachines en twee drogers. Kortom: als je op doorreis bent en je wilt een paar wasjes doen, moet je hier zijn. Ik heb een paar foto’s bijgevoegd.
Kijk goed uit hier! Op het hobbelige zandpad, links aanhouden. De rechtdoorgaande weg gaat namelijk een kort stijl stukje naar beneden. Daar komen lange campers gegarandeerd vast te zitten. Achterkant gaat de grond raken!! Wij kwamen er met een lichte schade vanaf. Gecontroleed gestopt, net iets te laat. Onze camper is 7,5 m. Verder is het een hele mooie plek om te staan.
Vandaag geweest hier. Toilet en grijs water ledigen kan. Geen water!
Voor een stop op doorreis prima plek. Er zijn toiletten en afvalbakken. Water halen kan bij de toiletten, is wel lastig; met flesjes pieren.
Prima plek om Stockholm te bezoeken. Betere plek dichter bij het centrum is er niet denk ik. De prijs is er ook naar maar dat is altijd zo bij een grote stad. Ik kan deze plek bij iedereen aanbevelen. Je kunt bij een reservering aangeven dat je ivm tv ontvangst of zonnepanelen, niet onder het viaduct wilt staan.
prima parkeerplek voor 1 nacht. Lidl vlakbij. Mooi uitzicht over haven met zicht op stad.
Hele mooie camping/camperplaats met rondom uitzicht over weilanden met paarden. Verder heel rustig gelegen met mooi en schoon sanitair. Wij komen hier terug!
Ons verblijf (6 dg) is ons uitstekend bevallen. Mede door de hulpvaardige eigenaren Pytsje en Ido. Het weer was niet geweldig, maar dat is de camping wel. Elke plaats is ruim en heeft daarbij ook nog een privé zitgedeelte met zicht op het mooie Texelse land en duinen en op elke plek 16A + waterkraan. Alles plaatsen zijn afgescheiden door fraaie heggen, die geven veel privacy. Sanitair ook prima met mogelijk gebruik van wasmachine en - droger.
Prima uitvalbasis voor bezoek centrum en Sanssoucci. Ik verbaas me over sommige reacties dat er geen water en/of chem. toilet afvoer aanwezig is, want dat is er wel. Dat is aanwezig op het linker deel. Het rechter deel (2xrechts) heeft 8 stroomaansluitingen (1 kw 0,50). Goed italiaans restaurant op loopafstand - wat wil je nog meer!
Hele mooie lokatie voor 8 campers met ruime plaatsen en super stil. Ook fietsroute’s met bewijzering. Wel bedoelt voor campers die zelf-supporting zijn. Er is wel een douche, water en toilet-lediging, maar geen toilet. Als je voor rust komt in een hele mooie omgeving, zit je hier goed!
Ook als je niet aan het water kunt staan is het een prima plek als je helemaal zelfvoorzienend bent. Euro 12 per dag is dan ook geen geld. Hele grote parkeerplaats vlak bij het mooie centrum, wat wil je nog meer?
Top plek om gratis te staan, ook gratis stroom, toilet ledigen en grijs water dumpen. Stadje ligt vlakbij en is superleuk. Middeleeuws! water kost 1 euro.
Voor wie van een gratis plek met een fantastisch uitzicht houdt, is dit 5 sterren. Op het (grote) grasveld achter de parkeerplaats. Uitzicht op de mooie brug en de oude geheel ommuurde middeleeuwse stad. Beter wordt het niet.
Mooie camping, kost nu wel euro 38,- voor 1 camper, 2 pers. zonder stroom.
Mooie camping aan de Loir. Met broodjesservice. Zelf plekje uitzoeken, superleuk. Kasteel bekeken. Erg oud, maar goed onderhouden. Wel een beetje kaal van binnen, maar dat past denk ik wel in de periode waarin het gebouwd is. Veel (oude) gobelins aan de wanden.
Dit is een hele grote, dus waarschijnlijk altijd wel plek. Stroom is niet gratis, de twee toiletgebouwen die open zijn, zijn goed. Amboise is een gezellig, touristisch stadje, maar in 1 dag gezien.
Sitecode: 81966
De plaatsen voor campers zijn prima bereikbaar. Wij hebben geen smalle doorgangen gezien! Ligt ook in een mooie omgeving en dat tegen een geschikte prijs. Daarbij was het sanitair ook top!
Mooie camperplaats voor 8 euro plus 2 voor stroom (4A). Met zeer vriendelijke eigenaren. Beste plek in deze omgeving denk ik.
Hele mooie camping met mooie grote (10x10 meter) plaatsen. 5 minuten fietsen van het centrum van Maastricht (1 rechte weg). Ze zijn nog bezig met de aanleg van definitieve doches, toiletten en kluisjes. Dan is het een 10!
Sitecode: 61925
Hele mooie mixed camping met magnifique uitzicht. Wel geklungel met de stroom, van de 10 aansluitingen deden het er 3, die waar ook een zekering bij zat. De zekering geven ze niet mee bij de receptie: zoek het maar uit. Typisch frans zullen we maar zeggen. Toilet kun je wel ledigen en water kun je laden met je eigen slang, moet je wel even bij het kraantje gaan staan.
Het is een parkeerplaats achter het hotel/restaurant. Eten was goed. Prima plaats wanneer je op doorreis bent en geen zin hebt om te koken.
Heerlijk plekje aan het water en gratis. We zagen wel een rat lopen. Goed voor een nacht op doorreis. Vooal polulair bij vogelaars.
Afgelopen weekend hier gestaan, mooie camperplaats in het Teutoburgerwald. Voor ons een uurtje rijden en dan dit! Fantastisch. Zeer vriendelijk eigenaren, we betaalden 7 euro inklusief stroom. Nadeel is wel dat het vlak bij de autobahn ligt en dat hoor je wel. Op campercontact staat bij campinggedrag niet toegestaan. Wij snappen niet waar dat op slaat. Is geen probleem namelijk! Wij komen terug!
Hele mooie camperplaats met ruime plaatsen. Vlakbij het grootste hunnebed van ons land.
Mooie camperplaats op rustige plek. Mooi startpunt voor fietstochtjes door het mooie Zuid-Limburg!
Mooie camperplaats in mooi natuurgebied met behulpzame eigenaar! Ligt vlakbij de kleinste stad van Nederland: Staverden! Erg leuk!
Dit weekend hier gestaan. Top plek! Wij stonden op de plek het dichtst aan de weg: nog steeds ver genoeg weg om er totaal geen last van te hebben 😃. We kwamen om te fietsen door het fantastische natuurgebied Weerribben-Wieden. Dichtbij Belt-Schutsloot en Giethoorn. Doordat het pontje bij Jonen gesloten was voor fietsen van oost naar zuid, moesten we wel terug via Giethoorn, dat we in eerste instantie gemeden hadden. Dat was geen straf: het was superrustig en dat is ongekend voor Giethoorn. De borden bij Belt-Schutsloot gesloten voor fietsers hebben we niet gezien. 🙃😅 Aan zo’n haventje staan met een camper heeft wel wat, zonder het ongemak van een boot 😂. Wij komen hier terug. Ik hoop dat Johny en Gert-Jan er dan nog zijn!
Hele mooie camperplaats met zeer vriendelijke, behulpzame eigenaren. Vlakbij het schitterende Dwingelderveld. Wij komen daar terug. Door de corona was er verder ook haast niemand! Vonden wij niet erg! 😃
Sitecode: 11992
Mooie camperplaats met vriendelijke en hulpvaardige eigenaar .