@RobBlonk
- 2008
Nette verzorgde CP. Stonden er met 16 campers. Vroeg arriveren aanbevolen, is een geliefde CP. Indien vol mag je ook op de parkeerplaats bij de Carrefour staan. Daar stonden er vannacht ook 15. Aan de straatkant is een gratis service station.
Officieel geen CP. Parkeren tussen park en rivier half onder de bomen. Plaats voor ongeveer 8 campers. Of 20 meter verder in lengterichting, plaats voor 4.
Vanaf 5 juni tijdelijk gesloten I.v.m evenementen
Niet gevonden . Zelfs inwoners weten niet waar het is .
Stonden hier alleen. Op zich nette aangelegde CP Plaatsen zijn maar 2,5 mtr breed. Voldoende LED verlichting, maar om 22:00 uur alle verlichting uit ! Bakker en supermarkt op 5 min lopen zijn definitief dicht …
Aantal plaatsen is uitgebreid naar 24. De 10 extra plaatsen in de bocht zijn voor campers tot ongeveer 7 mtr .
2019
Sitecode: 19677
Hartelijke ontvangt met Frappe. Toiletten / douches tip top . Worden constant schoon gemaakt. Restaurant met eenvoudige kaart maar wel goed .
Lege betonplaten aangetroffen , steile toerit direct aan doorgaande weg. 300 mtr doorgereden naar kust . Nieuwe camping / cp Equador direct aan de kust . Stroom, water en loungebar . En 2 supermarkten op loopafstand