@RobCannegieter
- 2017
Ons vorige bezoek was kort omdat een storm ons verblijf verstoorde. Dus nog een keer teruggekomen. En het is nog steeds een heel fijne camping. Mooi gelegen en supermooi sanitair. Ook de omgeving heeft veel te bieden. Dus zeker het terugkomen waard.
Echt een heel fijne, kleine, camping. Vriendelijke eigenaren, prima sanitair en mooi aan de Dokkumer Ee. Daar vind je ook fijne zitjes. Vanaf hier makkelijk op de fiets naar Dokkum via hetr jaagpad. Ook mooi fietsen via het jaagpad naar Leeuwarden. Let op, er kan hier niet worden gepind.
Echt een heel fijne camping. De eigenaresse doet alles om het haar gasten naar de zin te maken. Ook het sanitairgebouw is top. In twintig minuten wandel je naar Bolsward. En je kan mooi fietsen in de omgeving. Een camping om terug te komen!
Wat een fantastische camping. Alles klopt hier. Wij waren hier voor de sail in. Maar je kunt hier veel meer Prachtig fietsen en wandelen in de omgeving. Het sanitairgebouw is top. En voor een ehbo-actie draait de heel vriendelijke eigenaresse haar hand niet om. Hulde!
Sitecode: 92026
Wat een fijne camping. Wat de vorige reviewer niet goed vond van het sanitair snap ik niet. Het is prima in orde. De receptie en het restaurant zijn op dinsdagen gesloten. Maar dan kan je wel aankomen op de camping. Even bellen van te voren is dan handig. Beverungen heeft alle supermarkten die men wenst. En natuurlijk kan je hier prachtig fietsen en wandelen.
Wat een heerlijke camping. Alles is prima in orde en keurig schoon. De eigenaren staan altijd klaar met advies en goede tips. In de regio is veel te doen. En je kunt mooi wandelen en fietsen.
Ik begrijp de mopperaars niet. Dit is een prima stadscamping. Alle voorzieningen zijn goed in orde. Het telefonisch contact en de ontvangst bij de receptie waren vriendelijk. Kortom een camping om terug te komen als je nog eens naar Dresden wil.
Leuke camperplaats. Komt wat rommelig over, maar heeft wel z'n charme. Het nieuwe sanitair is prima. Het kantoor van de havenmeester ligt aan de overkant van de haven, dus ver van de camperplaats.
Prettige kleine camperplaats. Uitstekend geschikt voor bezoeken van Delft en Rotterdam. Zeker een plek om terug te komen.
Goed gelegen voor bezoek aan Den Bosch. Mooie plekken. Onderhoud wordt gedaan door veteranen. In november wordt de vloer van de douches aangepakt. En de kranen van de douches zijn prima.
We hadden gereserveerd omdat het hoogseizoen is. Maar dat was niet echt nodig. 's Avonds nog veel plekken leeg. Maar wij (ouder echtpaar) mochten niet een plaats kiezen. De mevrouw bij de receptie redelijk kortaf. We stonden dus vol in de harde wind en tegenover een lawaaiige speeltuin. Wij komen hier niet meer terug.

Een beetje saaie camping. Ruime plaatsen en schoon sanitair. Heerlijke douches. Echter geen broodjesservice. Het dorp met Netto en Intermarche ligt op 2,5km. Je kunt hier mooi fietsen. Op vrijdag is er een gezellige markt in Mallemort.
Heel fijne camping op 3,5 veilige fietskilometers van Avignon. Zeer attente en behulpzame beheerder. Zeker een camping om terug te komen.

Kwamen hier langs en besloten een nachtje te blijven. De camping is goed verzorgd. Mooi en zeer schoon sanitair. Vanaf de camping is het 4 kilometer naar Bad Ems. Zeker het terug komen waard
Kwamen vandaag op deze treurige camping aan. Maakt een flink verwaarloosde indruk. Wel een paar vaste gasten, verder leeg. Wij zijn doorgereden.
Mooie camping met ruime plaatsen. Sanitair wordt prima schoon gehouden. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Mooi fietsen en wandelen in de omgeving. Zeker het terugkomen waard.
Aardige en rustige camping. Sanitair wel oud maar keurig schoon. Leeuwarden is op de fiets snel te bereiken. De weg naar de camping is heel smal met slootjes er langs. Een tegenligger wordt dan een dingetje.
Prima camping voor bezoek aan Amsterdam. Met de metro, maar ook prima te doen op de fiets. Wandel ook eens door het park bij de Gaasperplas, in 1982 het Floriadeterrein. Een prachtige groene oase vlak bij de stad.
Heel mooie camping met "hotelsanitair". Vriendelijke ontvangst, waarna je zelf een plek kiest. Sanitair perfect. Fietsmogelijkheden volop. Medemblik is een bezoekje waard.

Leuke camperplaats met erg vriendelijk eigenaar. De camperplaats ligt erg gunstig voor het bezoeken van Rotterdam en Delft. Prima op de fiets te doen. Zeker het terugkomen waard.
Prima camping, maar sanitair heeft achterstallig onderhoud. Het is wel schoon. Van hieruit kun je prachtig fietsen langs de Maas ( voie verte). En ook wandel je zo de stad in.
Prima doortrekcamping. Wij arriveerden aan het begin van de middag op een vrijwel lege camping. In de avond staat hij bijna vol. Sanitair keurig in orde. Alleen de afwasplek kan nog wel een upgrade gebruiken.
Echt een municipal zoals ze horen te zijn. Relaxte sfeer, zelf plek zoeken en schoon sanitair. Een camping om terug te komen, mede vanwegen de vele fiets- en wandelmogelijkheden rondom het gezellige Briare.
Prima, wat parkachtige, camping. Entreegebouw en camperplekken zijn nieuw en goed onderhouden. Personeel erg vriendelijk. Jammer genoeg geen wifi op de hele camping. De drie sterren zijn omdat het sanitair wel iets beter schoon gehouden mag worden.
Reserveren per mail of telefoon lukt niet. Mail wordt niet beantwoord en de telefoon wordt niet opgenomen.
Prima doorgangscamping. Sanitair is oud,maar wel schoon. In de omgeving is weinig te doen.

Wat een pareltje! Een fijne kleine camping, met prima sanitair. Bij aankomst krijg je een grote map met alle mogelijke informatie over de omgeving. En vanaf elke plek heb je een prachtig uitzicht. Wij komen nog wel eens terug.

Hier kun je ontspannen kamperen. Een gezellige camping met vriendelijke eigenaren. Wil je een kampvuurtje maken? Vraag dan om een vuurkorf. Zeker een camping om nog eens terug te komen. Veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.
Prima camping met ruime plaatsen. Sanitair gedateerd maar schoon. Van dat hete douchewater heb ik niets gemerkt. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan de stad. Informatieve expo over WO 1 vlak bij de camping.

Leuke camping die op het eerste oog wat rommelig aandoet. Maar dat blijkt juist één van de charmes. Prima sanitair en fijn zwembad. Beavais, op 15 km, goed op de fiets te bereiken. Het terugkomen zeker waard.
Heel fijne camping vlak bij de zee. Vriendelijke en behulpzame dame op de receptie die ook wat Engels spreekt. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en wandelingen door het natuurgebied.
Prima camping. Vriendelijke eigenaren die graag behulpzaam zijn. Sanitair is keurig, maar is het bij een volle camping toereikend? De omgeving nodigt uit tot fietsen en wandelen. Grave is een bezoek zeker waard.
De telefonische bereikbaarheid was ook voor ons een probleem. Misschien als beide echtelieden een mobiel hebben een verbetering? Maar verder niets dan lof over deze camping Heerlijk rustig en schoon. En prachtig fietsen en wandelen in de mooie omgeving.
Hier weer prima een paar dagen gestaan. Heel fijne camping met ruime plaatsen. Mooi wandelen en fietsen. Komen zeker weer eens terug.
In de ACSI gods Klein en Fijn staat deze camping genoemd als Haidhof. Camping Wolf en camping Haidhof zijn echter één en dezelfde. Een beetje verwarrend misschien omdat op het kaartje in de app ook camping Haidhof wordt genoemd. Verder is dit een prima kleine camping. Keurig sanitair en heerlijk rustig. Fietsen kan redelijk, maar wandelen is niet echt een optie hier.
Ook dit jaar weer een aantal dagen hier gestaan. Dit is echt een "terugkom" camping. Fijne ruime plaatsen en prima sanitair. De vele fiets- en wandelmogelijkheden maken het af.
Mooie kleine camping. Vriendelijke eigenaren en keurig sanitair. Redelijk wat seizoenplekken waardoor het door de week rustig is. Mooie omgeving om te fietsen. Baarle Nassau een gezellig druk plaatsje.
Prima camping met mooie ruime plaatsen. Aardige en behulpzame eigenaren. Ligt uitstekend voor het maken van fietstochten naar Veere, Domburg en Middelburg. Sanitair prima in orde en heel schoon.

Hele mooie nieuwe camperplek. Zeer vriendelijke en enthousiaste eigenaren. Vanaf de camperplek kan je mooie fietstochten maken. En er zijn drie klompenpaden die er vlak langs komen. Zeker het terugkomen waard.
Prima SVR camping. Gastvrije ontvangst en uitstekend sanitair. Fietsmogelijkheden genoeg. Voor wandeltochten ligt de camping wat minder geschikt. Maar zeker het terugkomen waard.

Fijne camping met aan de rand van Zwolle. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Centrum van Zwolle op 20 minuten fietsen. Ook mooie fietsroutes in de omgeving. Sta je achter op de camping, dan zit je wel wat ver van de douches. Toiletten zijn wel goed verdeeld over de camping.
Prima camping met kleine veldjes. Sanitair netjes, maar beperkt in aantal douches en toiletten. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Mooie fietsroutes in de omgeving. Zeker een camping om terug te komen.

Deze camping wil je eigenlijk geheim houden. Maar de eigenaar verdient een volle bak. Alles klopt hier, mooie velden, schoon modern sanitair, zeer ruime plaatsen en vriendelijke eigenaar. Nijmegen en Grave zijn per fiets goed bereikbaar. En prachtig wandelen rond de Hatertse vennen. Een camping om terug te komen
Gemoedelijke camping met vriendelijke eigenaren. Dijkje naar de camping is smal. Goed sturen bij tegenliggers.

Aardige, kleine camping aan de Moezel. Sanitair is oud en Spartaans. Douchehokjes zijn zo klein dat ook je kleding meedoucht……!! De dame bij de receptie is buitengewoon vriendelijk. Bij vertrek beloonde zij ons lachend met een “kampeer-diploma”. Thionville is een stad waar we al vaak langs-geraasd waren. Maar het blijkt een erg gezellige stad te zijn met een leuk centrum. En natuurlijk kan je prachtig fietsen langs de Moezel. Zeker een camping om als doorreiscamping op de lijst te houden.
Stonden hier van 16 t/m 18 september. Camping in oud stadspark. Je mag zelf je plaats uitzoeken. Sanitair retro en redelijk schoon. Eén watertappunt voor de hele camping bij het sanitairgebouw. Troyes is een gezellige en mooie stad. Aldi naast de camping, Lidl op ong. 1,5 km.
Mooie en nog heel drukke camping. Als de receptie dicht is, kan je zelf een plek zoeken. Sanitair eenvoudig, maar schoon. Wel hoor je regelmatig de trein en wat autoverkeer. Wij vonden het niet hinderlijk. Supermarkt Lidl op ongeveer 2 km. Leuk fietsen langs het kanaal. En mis de zondagmarkt niet,
Stonden hier van 9 t/m 12 september. Mooie camping aan de rivier met zicht op het stadje. Modern nieuw sanitair. De beheerders doen erg hun best om je op een mooie plek te zetten. Maar zelf wat uitkiezen mag ook. Het sanitairgebouw is nieuw en keurig schoon. Als het donker is, is de brug over de rivier sinds kort verlicht door een “lichtshow”, erg leuk. Vanaf hier mooi fietsen naar Sully en/of Orleans.
Sitecode: 72079
Een wat saaie camping waar je zelf je plek mag zoeken. Niet overal echt vlak. Vriendelijke ontvangst. Sanitair goed. Tijdens ons verblijf wel een flinke “putlucht”. Het oude “Kuurcentrum” is makkelijk te voet te bereiken. Verder is er niet veel te beleven
Sitecode: 2046
Aardige municipal. Enigszins gedateerd sanitair, maar wel schoon. Digoin is een leuk stadje. Mooi fietsen langs het kanaal langs de Loire.
Wij hebben hier gestaan van 2 mei t/m 4 mei. Een prachtige camping met zeer ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst met kopje koffie. Modern en keurig schoon sanitair. Mooie fiets en wandelmogelijkheden. Routes verkrijgbaar op de camping. Heijenrath ligt op een plateau. Heen dus meest helling af, terug weer omhoog. Dan is een elektrische fiets best fijn.
Mooie rustige camping. Vriendelijke beheerder en keurig schoon sanitair. Goede fiets en wandelmogelijkheden. Betaling alleen contant.
Een prima kleine campering met vriendelijke eigenaren. Eenvoudig sanitairgebouw, maar keurig schoon. Heel landelijk gelegen. Voor rustzoekers een aanrader.
Mooie camping met prachtig, schoon sanitairgebouw. Op de helling langs de camping vakantiehuisjes en op de camping zelf veel seizoenplaatsen. Nu (einde seizoen) was het heerlijk rustig, maar voor de zomervakantie heb ik zo mijn twijfels. Er valt goed te wandelen in de omgeving.
Stonden hier van 4 tot 7 oktober. Prima municipal camping. Keurig sanitair. Zeer vriendelijke beheerder die dagelijks kwam vragen of alles naar wens was. Winkels op loop- en fietsafstand. Goede fietsmogelijkheden langs Bourgondisch kaneel met z'n vele sluisjes. Wifi op de camping uitstekend.
Prima camping voor stadsbezoek. Vriendelijk personeel bij receptie. Ruime plaatsen en goed sanitair.
camping met gemoedelijke sfeer met Nederlandse beheerders. De camping ligt aan de Elberadweg. De plaatsen zijn ruim. Afrekenen kan niet met pin. Moet dus contant.
Mooie camping met ruime plaatsen. Mooi sanitair. Zeer vriendelijke en behulpzame beheerders. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.
Stonden hier van 18 tot 20 juni op leuke plek langs het kanaal. Vriendelijke beheerders. Prima plek voor bezoek aan Berlijn en Potsdam. Let op! Betaling alleen contant.
Stonden hier van 21 op 22 juni. Campingveld omzoomd door bos. Sanitair erg gedateerd maar wel keurig schoon. Mannendouches zijn een gezamenlijk gebeuren. Betaalden € 23,00 voor één nacht. Vriendelijke beheerders.
Camping met prettige ontspannen sfeer. Ruime plaatsen en goed sanitair. Mooie omgeving voor fietstochten. Zeer behulpzame eigenaar. Betaling alleen contant. Dus geen pin.
Mooie camping met ruime beschutte plaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst. Men kan zelf een plaats uitzoeken. Rustig dorpje. Met de trein naar Amiens gaat goed. Wel een zeer beperkte dienstregeling.
Wij stonden hier van 30 augustus tot 1 september. Prima camping, maar er hing regelmatig een behoorlijke "putlucht" . Volgens de beheerder niet op te lossen.
Hebben hier van 12 tot 17 juli gestaan. Mooie camping, zeer schoon sanitair en vriendelijke beheerders. Prima plek voor uitstapjes in de regio Arnhem.