@RobCaroline

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Uitstekende camping aan een meertje, voor ons even op doorreis. Heerlijk rustig gelegen. Fietsen naar Eisenach, dat stadje bezoeken en een wandeling in de Drachenschlucht zijn een aanbeveling!

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Geen 5 sterren omdat ie aan de dure kant is (37,50) en je voor het douchen ook moet betalen (50ct per 3 min). Verder een prima camping op een mooie plek als uitvalbasis voor (race)fietsen, wandelen en trailrunnen. Zelfs klimmen kun je er veel!! Je krijgt er gratis een kaart bij om van de tram (!) en bus gebruiken te maken die voor de camping stoppen

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Mooie nieuwe camping voor een paar tenten maar voornamelijk voor de camper. Het heeft een verwarmd gebouw voorzien van alle luxe gemakken. Incl 'badkamers', sauna (die nu nog niet te gebruiken was, vandaar een ster minder 🙂), grote verblijfruimte met kookplaat, oven, afwasmachine, koelkast/vriezer, waterkoker, broodrooster en koffiezetapparaten. Allemaal gratis te gebruiken!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Heerlijk rustig campinkje met zeer vriendelijk personeel! Heerlijke douche en verschillende soorten wc's. Restaurant eind april nog niet open. Mooie uitvalbasis voor Cinque Terra, je wordt gebracht en gehaald door busje vd camping. 30euro per nacht, eind april

Om echt even tot rust te k9men buiten de toeristische drukte van Hermagor en de Weissensee. Prachtige uitvalsplek voor fiets- en wandeltochten. Zeer vriendelijk NL stel!

prima terrassencamping maar weinig sanitaire voorzieningen. Sta je daar wat dichterbij of heb je zelf alle voorzieningen, maakt dat natuurlijk niet uit. Mooi uitzicht, afhankelijk van de plek, over de zee!!