@RobHakvoort
- 2024
- Bürstner Nexxo T745
- 2017
Prachtige cp met alle voorzieningen netjes op orde. In de omgeving ook veel te doen en Oldenzaal op fietsafstand. Naastgelegen park kan je zwemmen of suppen. Enig minpunt was dat de wifi niet op orde was maar de beheerders gaven aan dat ze dit op het moment aan het regelen zijn. Wij komen zeker terug.

Camping is duidelijk in opbouw op het moment maar is een prachtige plek naast de rivier. Momenteel 1 toilet en 1 douche maar wel schoon. Eigenaar zeer vriendelijk, behulpzaam en spreekt ook Engels. Dorp op loopafstand met een kleine Carrefour en 2 cafe's. Voor 1 of 2 nachten prima te doen. 2 sterren voor nu maar 4 sterren mogelijk als de camping op orde is.
Camperplaats/parking op loopafstand van het centrum met de trulli's en alle eettentjes. Veilig gestaan met elektra. geen Toiletten of douches, wel grijswater lozen.
Openbare parking met vakken voor campers, gratis parkeren aan de rand van de haven en op loopafstand van de vissershaven en oude stad. Prima plek voor een overnachting, geen voorzieningen natuurlijk maar wij hebben veilig gestaan met nog zo'n 8 andere campers.
camping aan de rand van Sirolo halverwege de heuvel. Veel schaduw, verouderd sanitair maar wel schoon. Eigenaar en personeel heel vriendelijk. Uitzicht punt 15 minuten lopen, strandje 20 minuten en terug veel klimmen, let op geen honden op het strand...
staan hier op een prins plaats vlakbij het oude centrum. Hele vriendelijke ontvangst met uitleg en kaart waar alles te zien is een hoe er te komen... bewaking dus veilig. als je ramen of luiken open hebt is er s'nachts wat verkeers geluid. Prijsinfo is fout, is nu € 25 per nacht.. Geen douche of toilet, anders 4 sterren.
Mooie camping, ruime plaatsen. Sanitair zeer netjes. Broodjes service en mogelijkheid om te ontbijten en lunchen. Geen restaurant. Heerlijk fietsen en wandelen. Genoeg te zien in de omgeving
Wat een leuke minicamping midden in het dorp...mooie grote plaatsen. Wij hadden een plek met eigen toilet, super hoor. 100 mtr lopen naar het gezellige plein rondom de kerk waar alle winkeltjes zijn. De kerkklok slaat ieder uur maar daar heb je eigenlijk geen last van na een paar keer. wij komen zeker terug in de zomer!
Mooie camping op loopafstand van Riquewihr. Grote camperplaatsen grotendeels op grind, niet overal egaal dus wel je oprijplaten bij je hebben. Broodjes service en iedere avond een foodtruck. Sanitair schoon en voldoende. Als camping voor een paar dagen voldoende om de omgeving te bekijken die de moeite waard is overigens. Receptie vriendelijk en behulpzaam.
Overnachtingsplaats, aangekomen zonder reservering en gewoon mooie plaats gekregen. Broodjesservice en bij de receptie mogelijkheid om wat te drinken. Geen wifi Vriendelijk ontvangen en ze doen hun best. Goeie plek als overnachting.
Camping aan een meer gelegen en makkelijk bereikbaar. Wij kwamen zonder reservering maar kregen een mooie plaats. Even opletten met alle bomen en je hoogte. Restaurant tegenover de camping was goed, wel reserveren..Sanitair vonden wij niet geweldig, niet erg schoon, geen toiletpapier, misschien wat opstartproblemen want ze waren pas sinds 6 juli open geloof ik. Receptie was wel aardig en behulpzaam. Met kinderen wel leuk voor een paar dagen.
Sitecode: 20248
mooie camping met ruime plaatsen. zwembad is goed met bubbelbad en kinderbad. broodjesservice en 3x in de week en proeverij en pizza of paella. sanitair schoon, stadje op loopafstand en lidl supermarkt ook. wij komen zeker nog eens terug.
wel een goede plaats, even de weg over en je bent na 5 minuten lopen aan het meer. Wel duur € 25 voor 24 uur met dan wel gratis water en vuilwater lozen. Geen stroom of wifi.