@RobHeij
- 2005
Juni 2026
op de coördinaten de plek niet kunnen vinden. in het dorp is een loosplek de parkeerplaats staat vol met pers auto’s. loosplek slecht bereikbaar
Mei 2026
Wij hebben hier fijn gestaan. Vriendelijke ontvangst door eigenaren en als je wil kun je ook een kijkje nemen bij de paarden. Er zijn beperkte voorzieningen maar die hebben wij niet nodig wij gebruiken douche en sanitair in de camper. Als de activiteiten op de manege voorbij zijn is het er heel stil. wij stonden er alleen maar vonden dat totaal geen probleem. dank jullie wel voor de gastvrijheid. Rob en Yvonne
April 2026
wat een mooie CP en wat een rust je hoort voornamelijk vogels zingen. de plaatsen zijn ruim opgezet je heb absoluut geen last van buren op sommige plaatsen zie je ze niet eens. dank jullie wel Jantien en Wouter voor de gastvrijheid. we hebben ervan genoten. .
prachtige plaats, je hoort hier alleen vogels en kikkers. aanmelden via de website via een mail krijg je een toegangscode voor het hek. het hek staat ook regelmatig lang open als men in het bedrijf is. Je kunt je toilet legen vuil water lozen en drinkwater innemen en dat alles voor 0 euro. afval moet je meenemen naar de volgende stop. wij hebben geen afvalcontainer gezien. Echt een pareltje.
de CP heeft ruime plaatsen alles ziet er verzorgd uit. Wat wij vreemd vinden is dat er in de beschrijving vermeld wordt dat je niet kan reserveren. Tot onze verbazing waren er meer plaatsen met een rood bordje gereserveerd dus dan groene vrij plaatsen.
nette ruime plaats. Sanitair schoon en netjes. Wij vonden het erg klantonvriendelijk. de eigenaresse komt de eerste dag al direct vragen of je wil betalen, de dag voor vertrek wordt er al een bord geplaatst met het kenteken voor de nieuwe gast. Er zijn heel veel vaste bewoners. vreemd op een CP. Wij zijn klantvriendelijker plaatsen gewend van „ Bij Ons“
hartelijk ontvangst door eigenaresse, Op de CP is tegen betaling stroom en water, voor de plaats betaal je wat je het waard vindt. Er zijn verder geen voorzieningen daar wordt nog aan gewerkt. Als je van rust houdt is dit de place to be. Mooie keramiek winkel in de buurt. Als wij in de buurt zijn komen we zeker nog eens.
wij werden heel hartelijk ontvangen konden kiezen uit twee plaatsen. Toen ik later boodschappen wilde gaan doen werd ik door een van de medewerksters met de auto meegenomen en bij de supermarkt afgezet . wat een service. Wij hebben hier 2 dagen gestaan om de stad te bekijken. Ok je hoort de weg maar daar stoorden wij ons niet aan. prima verblijf
wat een prachtige CP zeer ruime plaatsen en heerlijk rustig. wij houden ervan. vrijdag wordt er een maaltijdsoep gemaakt uiteraard vrije keuze om dit wel of niet te doen. Groenlo is een mooie historische stad. in de buurt veel fiets mogelijkheden wij komen zeker nog eens.
we weten dat dit een mooie plek is om te staan. Helaas hebben we vorige jaar en dit jaar al een paar keer gebeld voor een plekje maar steeds niet gelukt. Wij willen niet 2 weken van te voren boeken we gaan vaak spontaan even een of twee weken weg. Heel jammer