@RobHuijser
- 2018
Parking 🅿️ voor campers , zeer schuine plekken. het grootste nadeel is dat je niet per 24uur betaald maar van 18-18uur. Vaak kom je toch eerder aan en moet je dus 2x het tarief betalen van 15euro of je moet een plekje vinden ergens om te wachten tot 18uur. Vind het zeer slechte service van dit dorpje waar verder niks te beleven valt. Wel goede uitvalsbasis om met de fiets naar Gaztelugatxe te gaan, maar dat is dan ook het enigste postitieve
Sitecode: 12080
zeer toegankelijke camper plaats midden in het stadje. 20 brede en grote plekken alles is verhard en ziet er keurig uit. (de camper plaats is onlangs vernield.). Je betaalt hier € 10 per nacht en stroom en water zijn betaald. Loze toilet en of grijs water is gratis en zeer toegankelijk. Dichtbij de snelweg en een prima overnachting plek als je op doorreis bent.
verrassend leuke plek aan het water je mag zelf een plek uitzoeken , sanitair schoon en netjes , twee zwembaden veel “huisjes” op terrein de een verwaarloosd de ander niet , maar daar heb je geen last van. aardige mensen bij receptie. Szeged bezoek meer dan waard 🤩 aanrader als tussenstop op weg naar het zuiden
De camping ziet er een beetje verwaarloosd uit, plekken zijn ruim, uitzicht mooi, sanitair zag er goed uit, kloof wandeling prachtig. 3 sterren omdat de oprit van de camping erg steil is, je afval wegbrengen 300meter buiten de poort langs de weg. veel onkruid en verwaarloosde indruk .

Vriendelijk ontvangst door de vorige eigenaar, nieuwe eigenaren niet gezien wat het een beetje onpersoonlijk maakt voor ons. Ons werd vriendelijk verzocht om met de voorkant van de camper naar voren te gaan staan, hierdoor keken we uit op parkeerterrein en loodsen van bedrijven. Niet echt het uitzicht wat je wilt hebben!! Wel een goede uitvalsbasis voor het wandelen van het Kromme Rijnpad
Prima plek met veel schaduw, buiten hoogseizoen geen sanitair open en de receptie is dicht, inchecken met zuil en betaalautomaat. Betaalde 12,10 euro voor 1 nacht met 2 personen, krijg ook plek toegewezen maar je kan gaan staan waar je wilt. Vlgs website gaat het vanaf 4 nov dicht .
GESLOTEN !!!!
Een heerlijke plek om te verblijven, gastvrij ontvangst door Dick en Jacquelien en de Mazzel uiteraard. De camperplaats is heel sfeervol, met een leuke vuurplaats waar je smorgens al lekker in het zonnetje kan zitten. Je kan water tappen en elektriciteit tegen kleine vergoeding. We komen zeker keer terug , een echte aanrader.
prima ontvangst met een rondleiding in een golfkarretje. aardige mensen (niet allemaal) en een verrassend leuke camping. merendeel campers. terrassen uitzicht over de bergen en Krk.

prima prijs kwaliteit verhouding. groot maar toch knus. heerlijke plek met schaduw van de bomen. mooi compleet sanitair en meerdere service plekken voor de camper. WiFi is heel erg slecht en niet te gebruiken helaas
prima plek voor echte camperaars. we hebben buiten water en gas niets nodig. prima schoon toilet en douches tegen betaling aanwezig. blaffende honden van de vissers verstoren je slaap rust. de trein rijd hier snachts niet dus prima. beheerder is Engelsman en houd je de gehele dag in de gaten. niet altijd prettig maar is een leuke vent om mee te praten.

Een top plekje, een CP lekker basic maar van alle gemakken voorzien. vriendelijk ontvangst door Anthonio omdat de receptie om 13 uur dichtgaat. Stroom betalen naar gebruik, douche 1 euro, paar wasmachines. Maar wij zijn volledig zelfvoorzienend en betaalde 10 euro per nacht. goede uitvalsbasis voor Largos en Sagres

Sitecode: 19402
prima camping om Nazare te bezoeken, vrije plekken. wel blokken of levelsysteem nodig maar prima te doen. prijs is niet 35,euro zoals vermeld. Wij betaalde 41 euro mar camper en 2 personen voor 2 nachten.
In hele omgeving van Nazare niet toegestaan met camper te overnachten. Er staat ook geen enkele camper meer op welke parking dan ook. Goed alternatief is de camping Orbitur Valado.
CP en ligging is prachtig, je moet online reserveren en de pittige prijs is all-inclusief. Als camperaar ben je zelf voorzienend en het zal dus eerlijker zijn als je betaalt voor wat je gebruikt. Door online reserveren is spontaan komen en weggaan lastiger, door weersomstandigheden (storm) gingen wij dag eerder weg maar kregen ons geld niet terug. Zal deze CP zeker niet aanraden, het is meer een camping zoals de regels zijn.
mooie camping met vernieuwd keurig sanitair een aanrader om klooster en kasteel te bezoeken
Zeer gastvrije ontvangst en mooie ruime plekken op het verharde veld met prachtig uitzicht. 2 klompen(wandel)paden in de buurt en Veluwe meer dichtbij evenals het plaatsje Elburg (zeker de moeite waard). Deze CP staat op ons favorieten lijstje.
Wat een heerlijke plek , ziet er goed verzorgd uit. De gastvrouw Manon die je savonds verwelkomd, de bus met informatie en de gezellige kerstverlichting maken het ons compleet. We hebben hier twee flinke wandelingen gemaakt. Je kan hier heerlijk eten bestellen wat aan persoonlijk bij de camper wordt bezorgd, echt een aanrader wij hebben heerlijk gegeten.
via Modena via de bergpas naar de campjing. er is ook een normale weg die beter te doen is dus let op 😁 laatste kilometer via een steile klim op een zeer slecht pad naar de.camping, maar wat is het hier leuk. alles klopt hier, sanitair, natuur, rust en alleen maar Nederlanders haha
Voor wie van grote campings houd is dit prima. sanitair in orde, eigen strand en ligweide. plekke steil en net iets te klein voor grote camper. dorpje dichtbij en 's-morgens huilende kleine kinderen. precies hoe een grote camping hoort te zijn.

gezellig lang veldje met verharde plekken, die niet helemaal op de juiste plek zijn aangelegd. Water en electra op elke plek. Warm welkom, zondag niemand aanwezig dus dan de envelop procedure. Sanitair WC prima, douches verouderd en moet je voor betalen (0.50 ct). Lozen van toilet en gruiswater aanwezig. Wij hebben hier met plezier gestaan en komen zeker terug.
Hartelijk ontvangen door Marian. Ze heeft tijd genomen om ons volledig rond te leiden. Mooie grote gras plek aan voor aan het erf. Toilet, douche en was gelegenheid prima in orde. Met eigenaar Leo en rondvaart gemaakt door Dokkum en hem uitgenodigd voor een La Chouffe biertje bij ons. Een aanrader.

Heerlijk plekje bij het water. Aardige havenmeester en terrein goed onderhouden. Bij drukte wel moeilijk manoeuvreren. Goed overzicht over het water en de boten. Leuk dorpje en omgeving nabij de weerribben
Prachtige camperplaats om een leuke locatie, alle plekken zijn gelijk verdeeld en hebben heel de dag zon. Electra en water (niet om te vullen) op elke plek. Vriendelijke baas, die druk in de weer is om alles spik en span te maken/houden. Sanitair is gesloten dus geen mening. Contact betalen middels geld in een envelop, totaal niet van deze tijd.

15.90 eur per nacht, 3 eur voor water (15 minuten). Lozen grijswater en toilet casette gratis. Prima plek en heerlijk fietsen.
Vandaag aangekomen en vriendelijk ontvangen , als grote camper sta je tussen de huur stacaravans. Wij hadden een goede grote plek. Anderzijds heb je een laantje met alleen campers, caravans en tenten die plekken zijn niet groot en waren wel wat modderig. Met de fiets is het prima te doen naar het centrum. Ook gaat er elk uur een busje van de camping naar centrum van 10-20uur. Sanitair is prima
Goede camping om Lourdes te bezoeken , 2,5km van centrum goed te doen met fiets ook rijd er een bus. Na bezoek Lourdes kom je heerlijk tot rust op de camping en kan je nog een duik nemen in het zwembad. Sanitair is eenvoudig en schoon , douches zijn goed warm. Echt een aanrader. Tip bel als de receptie onbemand is , eigenaar doet alles alleen is vaak elders bezig.
Rustige camping . Sanitair erg eenvoudig , douches zijn lauw en geen privacy. De ligging en uitzicht echt geweldig, via een korte weg zit je zo in het dorpje en bij het treintje die gaat naar de Nuria vallei waar je prachtig kan wandelen, wel erg toeristisch. Treintje is ook best prijzig 25,50,- pp voor een retour. De prijs van de camping vind ik duur voor wat je krijgt en totaal geen gezelligheid
Vervolg:om 23 uur gaan de buren met livemuziek beginnen tot een uurtje of drie middernacht . Echt nog nooit zoiets asociaals meegemaakt. Daardoor krijgt deze camping van mij echt een dikke vette onvoldoende.
Op zich een fijne camping, echter de meeste mooie en grote plekke. Zijn gereserveerd voor de groepen van NKC, ACSI en dergelijke waardoor je als passant naast het zwembad komt te staan. Het is meer een parkeerplek dan een campingplaats, geen plek naast je camper voor je stoel. Wel kan je dan lekker bij het zwembad zitten als alternatie. Helaas om 23 uur gaan de buren , hotel?,
Via coördinaten van de app ernaar toegereden, echter er stond niemand. Alle campers stonden bij de brug naar de oude stad,wij zijn daar ook bij gaan staan. De oude stad bezocht, echt de moeite waard. Bij terugkomst camper zat er een briefje onder de ruitenwisser met de juiste plek gemarkeerd waar je wel mocht overnachten. Dat was dus bij het eerste plekje. Dus coordinaten zijn juist.
Mooie grote plekken onder bomen voor de schaduw. Toiletten gedateerd maar voldoen prima. Grappige douches met kleine bergruimte voor kleren. Leuk zwembad maar mag best onderhouden worden. Is ook nog begin van seizoen.
Prima camping ondanks alle eerdere berichten, vriendelijk ontvangen en mooie plekken. Sanitair is prima, netjes en schoon. Zeker een aanrader
Ondanks alle vorige berichten toch hier naar toe gereden. En waren verbaasd wat we aantroffen, keurig nette onderhouden camping . Sanitair is prima te doen , schoon en netjes. Vriendelijke mensen/eigenaar . Kortom niks mis mee. Strand om de hoek met uitzicht op kasteel. Zeker aanrader voor bezoek aan Parga.
Zeer eenvoudige camping langs de snelweg/rotonde , heb je snachts wel herrie van. Maar voor 1nachtje goed te doen beslist niet langer.
Mooie camping met prima sanitair , verharde plaatsen voorin de camping . Camping is bij het meer, langs meer naar Bled lopen is ongeveer 3km en is leuk om te doen.
Nette vernieuwde camping waardoor er nog weinig sfeer is . Sanitair schoon en erg mooi . Kleine mini camping winkel voor hoognodige boodschapjes . Zijn hier 1 nachtje geweest , zal niet zo snel weer hier komen.
Leuke camping , erg groot maar daar hebben we niks van gemerkt , sanitair erg netjes en schoon. Vrije plekken wat de camping alleen maar leuker maakt . Rivier Soca en Velika Korita kloof op loopafstand. Wij hebben vanaf de camping de Socatrail ( Soska Pot) gelopen naar Trenta 13,2km , goed te doen en supermooie wandeling . Broodjes en brood smorgens verkrijgbaar. Echt wederom een aanrader ...
Nette camping , nieuw sanitair is in aanbouw. Vrije plekken. Vriendelijke eigenaren die alle informatie geven over omgeving. Op loopafstand ,half uur, van Tolmin Gorges .. de moeite waard mooie kloof , een wandeling heen en terug van de camping van 2,5 uur. Camping ligt aan een zijrivier van de Soca , kleine wandeling ernaar toe.
Schitterende camping omgeven door mooie natuur , vlakbij de watervallen van Kobarid , Slap Kozjak. Rivier de Soca stroomt beneden en via goed pad makkelijk te bereiken. Sanitair is goed en schoon. Restaurant is gezellig en eten is goed, ook nog eens betaalbaar. Verder is het een rustige camping met vrije plekken,supermarkt en dorp 1km verderop . Echt een aanrader.
Onze eerste camperplek met onze nieuwe camper . Prima bevallen mooie en ruime plekken. Sanitair oké , misschien alleen wat meer ventilatie bij het douchen zodat er minder schimmel is op plafond , maar is voor ons niet storend.
Zojuist een rondje met de fiets over het terrein gereden. Het is een oud voetbalveld vol met stuk zand aan de rand van het strand. Het ziet er in mijn ogen niet goed, gezellig of uitnodigend uit. Ik zou liever doorrijden.