• Camperlocaties

• tiktok

@RobMarQ

2020

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Camping zelf is prima. Maar tot 5.00 in de ochtend hard muziek. Van een nabijgelegen camping/park? Echt harde disco muziek, waar wij wakker van lagen. Dus na één nacht gelijk weer weggegaan.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Uitzicht is prachtig! Zoals zovelen zeggen een aardige en behulpzame eigenaar.. Dat klopt. Maar hij is dan begin van de middag al behoorlijk onder invloed. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping. Goed op orde. Sanitair schoon. Maar sla alsjeblieft de snackbar over! Frikandel speciaal verknoeien is toch erg knap. Ipv verse uien komen er kant en klare gedroogde/gebakken uitjes op. De cheeseburger was goedkoop/smaakloos. En de friet had een bijsmaak van verkeerde frituurolie. Jammer, want voor de rest een prima plek!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

De ster die we geven is dan ook alleen voor het prachtige uitzicht! Receptioniste was zeer onprofessioneel en onvriendelijk. We werden weggestuurd, voordat we ook maar iets hadden gevraagd. Er deed zich vooraf een kleine situatie voor met andere mensen. Ze raakte hierdoor totaal in paniek en liep gewoon bij ons weg. Later op de dag gingen we douchen. Alle douches waren heel koud! Ook nu deed ze hier niks mee. Deze dame heeft nog veel te leren!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wauw! Wat een fantastische plek. Echt alles tip top op orde! Voor ons het mooiste plekje waar we tot nu toe zijn geweest. Zeer vriendelijke en gepassioneerde eigenaars. En ja wij komen hier zeker weten weer. Bedankt Marcel en Maybritte! Groeten Robert & Marjan

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prachtig plekje! Wat hebben wij hier genoten. Zeer vriendelijke eigenaars en de zelfgemaakte pizza's van Nele waren heerlijk. Zeker een aanrader! Bedankt Yvan & Nele. Groeten Robert en Marjan

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Super locatie om het stadje Freiburg te verkennen. €13 voor 24u. Kan eventueel met stroom. Eigenaresse erg vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prachtig uitzicht! Eigenaresse was heel vriendelijk. Ze was zo eerlijk om wel te zeggen dat er 's avonds muskieten waren. Viel ons nog mee. Alles zoveel mogelijk dicht gehouden.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wij stonden op de parkeerplaats ernaast, maar uitzicht op het meer. Prachtig! Op deze plekken is alleen geen stroom. Wij betaalden €12 voor één nacht.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prachtige plek! Hoe laat je ook komt er is altijd wel een plek. Wij stonden aan het meer. Sanitair 5☆ Wij waren voor 2 nachten €82 kwijt. Maar dat was het zeker waard.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wauw! Wat een fantastische plek. Prachtig uitzicht op de Moezel. Ook de wijn is een aanrader! Heerlijk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een prachtige plek! Mooi uitzicht! Helaas niet veel camperplekken meer. Ze hebben er maar 1. Wij mochten op het grind staan. Maar was geen officiële CP. Vrouw was erg vriendelijk en behulpzaam.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prachtige camperplek. Volgende keer zou ik alleen wel op het gras staan. Centrum dichtbij. Mooi met al die oude schepen die daar liggen. Zeker de moeite waard om ook even te kijken.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Wauw! Wat een prachtige plek. We stonden met onze camper bij het vaarwater. Dichtbij het centrum, douche/toilet netjes. Hier komen we zeker weer!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Locatie is mooi, aan het water, maar service erg slecht! We waren er iets te vroeg blijkbaar.. Niks gezegd bij aankomst. Toen we weg gingen en de sleutel in gingen leveren moesten we ineens €7, 50 bij betalen!! Omdat we te vroeg waren! De plek stond al leeg toen we aankwamen! Belachelijk! Daarbij betaal je €2, 50 p.d. voor internet! Zeer slechte verbinding. Douche €0, 50 en dan heb je maar 5 minuten. Wij komen hier nooit weer!