@RobMartine
- 2017
Terrein is best mooi, maar jammer dat de camperplekken niet zijn geëgaliseerd voordat de plekken werden geasfalteerd. Het was moeilijk om een rechte plek te vinden, zelfs met blokken. Er wordt een nieuw sanitair gebouwd. Als tijdelijke oplossing staan er 2 toilet- en 3 doucheunits. Maar geen plek om te afwassen of even een bidon met water te vullen. In de units is namelijk geen drinkwater. Verder vonden wij de het verkeer ‘s nachts hinderlijk.
Kamperen bij de boer, op een super fijn, klein en rustig terrein. Er zijn 6 plekken. Het sanitair is netjes en heel schoon. Je hoort hier de vogels (zwarte wouw, sperwer, bosuil) en de insecten, zalig! De eigenaresse is ontzettend vriendelijk. Receptie is tevens winkeltje met eigengemaakte kazen en lokaal handwerk. Voor ons een favoriet!
Kamperen in een oude boomgaard waar ook nog een aantal vaste caravans staan. Het sanitair stelt niet veel voor, maar is wel schoon. De eigenaar is de kers op de taart, een ontzettend sympathieke oude baas, die in alle rust de beschikbare plekjes en het sanitair laat zien. Op de vraag, heeft u nog plaats, antwoordde hij: ik regel een plaats…Waarschijnlijk zal hij niet snel iemand weigeren.
Mooi gelegen natuurcamping. Sanitair is minimaal, maar schoon. Eerste avond een perfecte douche, de tweede helaas koud. De camping bestaat uit 2 delen, een terrassendeel naast de receptie/restaurant mét stroom en een groot veld met diverse soorten plekken zonder stroom. Het is van elkaar gescheiden door een beekje. Als je van het veld naar het sanitair wilt, kan dat via een klein paadje met een plank over het beekje. ‘s Avonds genoeg uitgelicht.
Super fijne camping, ontvangst zeer gastvrij. Keuze uit meerdere plekken. Sanitair is super netjes. De rivier loopt langs de camping, lekker voor wat afkoeling. De weg langs de camping levert geen overlast op. Bezoek vooral het oude gedeelte van Annot, heel bijzonder met de waterkanaaltjes. De wandeling Les Grés d’Annot is heel pittig maar zeer de moeite waard.
Een terrein met veel verhuurobjecten. Er zijn twee terrassen met campingplekken en die zien er leuk uit. Sanitair is netjes. Wat wij vervelend vonden zijn de camera’s op het terrein en de enorme hoeveelheid felle lampen in bomen en langs paden. Zo fel dat we ze moesten afdekken ivm slaapcomfort. Zwembad is klein, maar vast lekker om af te koelen. Afval moet buiten de camping weggegooid worden.
Vriendelijke ontvangst, de camping zat vrijwel vol, maar 1 van de 2 ‘reserve’ plekken direct naast de receptie voldeed prima. Brood te bestellen bij de receptie. Sanitair netjes, maar het water van de douche was niet echt warm. Waarschijnlijk expres om het douchen te verkorten, want in de lavabos was het water loeiheet. Toegang tot het mooie plan d’eau (zwembad/meer) zit bij prijs inbegrepen. Maar op dinsdag is het zwembad dicht!
Vriendelijke ontvangst in Frans of perfect Engels. Keuze uit meerdere plekken. Het sanitair is keurig netjes. Naast de receptie staat een caravan waar je ijs, drankjes en snacks (kleine maaltijden) kunt kopen en brood kunt bestellen. De rivier is via 2 paadjes op loopafstand bereikbaar. Overdag veel recreatief verkeer via de weg, maar ‘s nachts rijdt er niets. Het enige minpunt is dat je telefoon nauwelijks bereik heeft. Verder een ideale plek.
We hebben hier twee nachten gestaan. Fijne camping met hoge Lindebomen. Daardoor veel schaduwplaatsen, maar er zijn aan de randen ook zonnige plekken. Naast de receptie terras met drankjes, ijs en wat kleine gerechten (pizza hotdog salade). Sanitair keurig en schoon. Leuke wandeling naar het dorp ca. 1,2 km.
Hele leuke camping met een hele fijne sfeer. De extra’s maken het nog leuker, de dog library bij de receptie, de emergency toiletrol in de toiletten, de Dreftdispenser bij de afwasplaatsen, de gezamenlijke wastafels onder het afdak waardoor je ‘s avonds met een gemêleerd gezelschap je tanden staat te poetsen en zo kan ik nog wel even doorgaan! Oja en natuurlijk de Ourthe direct aan de camping!
Grote terrassencamping met wijds uitzicht. Veel vaste gasten, maar daar hebben wij geen last van gehad. Prima sanitair. Iedere dag broodjes te bestellen. Grootste pluspunt: rust, het is zowel overdag als ‘s nachts heerlijk rustig. Minpunt: tussen 13 en 15 uur mag je het terrein niet op of af met een voertuig. Oja en douchen na 22.30 mag niet, althans, dan sta je in het donker 🤔
Super fijne camping, hele prettige ontspannen sfeer. Beheerders zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Vanaf de camping wandelroutes. Sanitair verdient wat ons betreft een 10, voldoet aan al onze wensen. Geen overdreven luxe, maar zeer praktisch en handig. Zo jammer dat we niet langer konden blijven omdat alle plekken gereserveerd waren!
Handige plek voor een nacht. Sanitair is super netjes en luxe, dorp met diverse restaurants op loopafstand. Bron met koolzuurhoudend mineraalwater ligt pal naast camperplaats. Wij vonden het geluid van de naastgelegen weg wel hinderlijk. Vooral ‘‘s nachts.
Grote camping in een dal aan een riviertje. Plekken zijn prima, alleen nu wat modderig. Geen winkels of bakker op loopafstand, dus broodservice en winkeltje/mini-shop zijn handig. In bistro lekker gegeten. Sanitair is oké. Wifi hapert en gaat om. 20.00 uur uit. Prachtige wandelomgeving met routes direct vanaf de camping. Jammer dat de bouwwerkzaamheden (lawaaierige machines) aan het terrein niet gemeld zijn.
Fijne kleine camping op twee mooie grasvelden. Prachtig ruim sanitair, hele goede douches en ongelofelijk heet afwaswater. Hele grote overdekte leefruimte in geval van slecht weer met o.a. minibieb, sjoelbak, biljart. Lokale producten te koop. Vlakbij de Weerribben. Super fijne stek.
Overnacht 18-21 juli: Supercamping aan een meer waar je heerlijk kunt zwemmen naar de eilanden. Ontvangst zeer gastvrij, de best beschikbare plek werd geadviseerd. Sanitair wordt geopend met een cijfercode en is verdeeld over meerdere gebouwtjes. Het is even zoeken en uitproberen wat het handigste gebouw is. Maar alles is netjes, compleet en schoon. Tällberg heeft een leuke Hantverksgarden, met diverse leuke winkeltjes in oude huisjes: aanrader!
Sitecode: 19681
Overnacht: 26-27 juli: Camping naast een groot openbaar zwemstrand met ligweides. Er zijn steigers en een hoge springtoren. Naast het camperveld is een openbare parkeerplaats waar 's avonds de plaatselijke jeugd nog wel eens overheen scheurt. Sanitair is netjes, compleet en schoon, douche is supergoed. Supervriendelijke en behulpzame Nederlandse ontvangst.
Overnacht: 7 juli: Geweldige camperplaats aan een meer met klein strandje. Aanmelden hoeft niet, je mag zelf je plek uitzoeken, de plekken zijn niet afgebakend. 's Avonds komt de beheerder langs om het geld op te halen, je kunt zelfs met credit card betalen! Er is maar 1 douche, maar die is supergoed. Ook de toiletten waren netjes, compleet en schoon. Naast het terrein vaart een gratis pont naar de overkant van het meer.
Overnacht: 22 en 23 juli: Enthousiaste ontvangst door Nederlandse eigenaren. Vaste en toeristische plekken staan door elkaar. Vanaf onze plek kon je naar beneden lopen naar het meer om te zwemmen. Tegen betaling hout verkrijgbaar voor de grillplaats. Er is een gezellige 'woonkamer', een kleine keuken en netjes, compleet en schoon sanitair. Wij vonden het niet fijn dat je overal in het gebouw (dus ook bij de toiletten) je schoenen uit moest doen.
Overnacht 24 juli: Hele fijne natuurcamping met niet al te veel plekken. We konden geen plek met elektriciteit krijgen, maar er werden meteen oplossingen aangeboden voor eventueel opladen van apparatuur en koel houden van etenswaren. Ontvangst zeer gastvrij. Sanitair netjes, compleet en schoon. Super goede douches, lekker veel en heet water!!
Overnacht: 14 juli: Fijne en rustige plek. Er zijn twee nette droogtoiletten, er is een grillplaats en het afval kan gescheiden ingeleverd worden. Je staat aan de rivier de Ljusnan, maar de oever is hier zo hoog, dat je eerst een steile wandeling naar beneden moet maken om bij het water te komen. Er staan interessante info borden over het vroegere houttransport over de rivier. Neem een kijkje bij de rivier om de stenen caissons te bekijken.
Sitecode: 22083
Overnacht 6 juli: Grote camping aan meer. Je mag zelf je plekje uitzoeken, de standplaatsen zijn niet afgebakend. Sanitair is netjes, compleet en schoon. Mooie grote keuken met aangrenzende zitkamer. we vonden de camping wel duur, 400 SEK voor 3 personen met camper.
Overnacht 8 en 9 juli: Grote camping aan meer. De vaste gasten staan achteraan, de toeristische plekken vooraan bij het meer. Voor de toeristische kampeerders zijn er afgebakende plaatsen in een een paar 'straatjes' of niet afgebakend op een veldje. De ontvangst was supervriendelijk door Nederlandse eigenaresse. Sanitair netjes, compleet en schoon. Douches werken op muntjes. Het restaurantje was heel fijn, prima eten en fijn op loopafstand.
Overnacht: 28-30 juli Gemoedelijke camping aan een meer, die dit jaar erg druk was. We vonden het dit jaar meer een vissers- dan een familiecamping. Het sanitair is nog steeds gedateerd, maar schoon en dus prima. Warm water voor de douche (5 minuten) en afwas gaat via een 5 kronen muntje. De douche is overigens super goed, een goede straal en goed heet water. Fiets- boot en kajakverhuur.
Overnacht: 25/7 Grote camping met duidelijke scheiding tussen vaste en toeristische kampeerders. Voor campers zijn er mogelijkheden op verschillende soorten velden in bos of gras. De administratie gaat volledig op papier, dus het zoeken van een vrije plek ging een beetje moeizaam, mede door de communicatie in het Engels. Het sanitair is super netjes, compleet en netjes. Mooi groot zandstrand.
Overnacht: 31/7 We waren hier in 2021 en het is nog even mooi en fijn als toen. Er is weinig sanitair, maar het is nog even netjes, compleet en schoon als in 2021. De plekken zijn enorm ruim, meer dan genoeg privacy. De verlichting op het terrein voor de avond en nacht is super, het is functioneel, ziet er heel erg leuk uit en is niet storend. De grillhut en de vrieskast met ijsjes zijn de kersen op de taart.
Sitecode: 42014
10-13 juli: Fijne camping in de natuur. Grote campers op grindveldjes. Caravans en tenten op een speelser gedeelte met bomen rondom allerlei grasveldjes. Daar mogen ook kleine campers staan. Tegen betaling hout om vuurtje te stoken in een van de grillhutten aan de rivier: aanrader!! Sanitair super netjes, compleet en schoon. Dichtbij prachtige wandelgebieden! Wees voorbereid op muggen. Tot slot: Ik kon de humor van de eigenaresse zeer waarderen.
Fijne plekken rond en bij een meer. De plekken zonder elektriciteit liggen wat verder van het sanitair, maar liggen zo mogelijk nog rustiger. Voor- en bustenten zijn niet toegestaan, dat is zichtbaar aan de mooie grasmat overal. Sanitair is prijzig maar netjes, compleet en schoon. Alleen jammer dat de afwasplek niet voorziet in warm water. En jammer dat je de snelweg ‘s nachts hoort, dus slapen met de achterklep van de camper open is geen optie.
Super fijne eenvoudige camping. Eigenaren zijn ontzettend vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Sanitair is netjes, compleet en schoon. Heerlijke douche zonder gedoe met muntjes of magneetkaarten. Kiosk voor drinken en lekkernijen. Fijne zwemsteigers. De weg langs de camping hoor je af en toe overdag, ‘s nachts is het heel stil.
Fijne camping met verschillende velden, plekken zijn niet afgebakend. Je mag zelf je plek uitzoeken. Magneetsleutel voor slagboom en sanitair. Nieuwe sanitair was netjes en schoon. Mooi natuurgebied direct naast de camping, leuk voor een korte of langere wandeling. Camping heeft slechts 1 minpunt: €58 voor drie personen vonden we erg veel.
Het zwembad is inmiddels klaar, voor gebruik moet je apart betalen. Hetzelfde geldt voor de WiFi, is er wel, maar tegen betaling. Sanitair is deels opgeknapt. Elektriciteit betaal je per gebruikte kWh. Net buiten de camping staat een snackbar-hutje met verrassend goede patat en hamburgers.
Fijne camperplaats. Als je voor de eerste keer komt is het niet helemaal duidelijk of je je moet aanmelden. Een bordje dat je zelf een plek mag uitzoeken en dat de eigenaar aan het eind van de dag langskomt om het geld (100 Deense kronen of €14) op te halen, zou wel handig zijn. Mooi meertje met zandstrand. Keurig sanitair. Douche werkt op 2 euromunt. Wij waren hier op 3 augustus, doordeweeks, dus het was niet al te druk.
Wat een geweldig terrein, het is niet alleen heel mooi, maar ook heel efficiënt ingericht. Als ik echt een minpunt moet noemen is dat er maar 1 toilet, 1 douche en 1 combi gehandicapten douche/toilet is. Je moet dus wel eens even wachten, maar een kniesoor die daar op let. We hebben genoten van de sfeervolle verlichting ‘s avonds en de ijsverkoop met zelfbediening (geld in brievenbus, kronen of euro’s). Top locatie!
Vrij grote camping met meerdere velden. Vaste plekken staan verder van meer. Het terrein ziet er op sommige plekken wat sjofel uit. Er zijn comfort- en gewone campingplaatsen. Camping wordt gerund door zeer vriendelijke Franse familie. Toegang sanitair en douche werkt met pasje. Douche 5 kr per 3 min. Het strand van het meer is openbaar toegankelijk. Grote zwemsteiger met springtoren. Pizzeria op camping met live muziek (zaterdag).
Grote camping met veel vaste gasten. Op sommige velden staan caravans op elkaar gestampt. Sanitair werkt met pasje, douchen max 2 x 1,5 minuut = 2 x 3 kr. Elektriciteit wordt verrekend per kilowattuur. Het is even zoeken waar je je tanden kunt poetsen. Niet alle servicehusen hebben een aparte wastafel. Zwemstrand leuk met vlot en duikplanken. Wandelpad langs kuststrook is een aanrader. Kinnekulle Stenbrott (steengroeve) ca 45 min lopen ook.
Wat een geweldige camping, al dekt deze naam de lading niet. Elke plek is uniek en heeft iets bijzonders, bijv. een hutje, een overdekte picknick-tafel of een steiger. Alle plekken hebben een vuurplaats. Hout is te koop voor 20 kr per mandje. Een fietsenstalling vol fietsen die je gratis mag gebruiken. Het ‘museum’ in verschillende schuurtjes is eveneens gratis en bezienswaardig. Oldtimers, winkel van Sinkel, benzinepomp, te veel om te noemen.
De standplaatsen zijn verrassend ruim, wel erg zanderig maar dat is logisch in een dennenbos. Wij vonden de hoeveelheid sanitair wat aan de lage kant voor zoveel kampeerders. De eigenaren voorzien in veel toeristische informatie. Vanaf de camping zijn uitgezette wandelingen en je kunt per tractor weggebracht worden voor een kanoroute over een rivier en het meer vlakbij de camping. Veel activiteiten mogelijk voor kinderen.
Camping met directe toegang tot meer en zandstrand. Vaste gasten staan op het hoger gelegen gedeelte, de toeristische plaatsen liggen dicht bij het meer. Het sanitair is vrij nieuw en heel schoon. Douches werken op 5 kronen munt. De receptie is in het restaurantje waar je een lekkere eenvoudige maaltijd kunt eten. De verkeersweg hoor je, last hadden wij er niet van.
Heerlijk rustige plek. Geen receptie, je zoekt zelf een plek en betaalt via QR code of contant in envelop. Weinig, maar schoon sanitair, 3 toiletten 1 douche. Bij vol terrein is dat weinig. Afwasplekken zijn inmiddels overdekt en prettige plek met zitjes. Enige nadeel is: schoenen uit in servicehus, wij vinden dat bij de toiletten niet zo fris. Wandeling naar en langs rivier aanrader, zwemmen bij Brålandsfallet een belevenis.
Smal terrein met redelijk grote plaatsen. Afstand tot stroompunten is groot, maar eigenaar heeft verlengsnoeren beschikbaar. Kiosk (open van 13-17) voor kleine versnaperingen is tevens receptie. 1 douche en 2 toiletten, maar heel schoon. Afwas en kookruimte aan de buitenkant, alles leuk gestyled door gastvrije Nederlandse eigenaren. Aan overkant weg toegang tot meer met steigers en zwemstrand. Geen WiFi.
Kleine, gemoedelijke, rustige camping met een hele enthousiaste eigenaar, die graag tips geeft over de omgeving. Vanaf de camping directe toegang tot het meer waar je heerlijk kunt zwemmen. De eigenaar verhuurt kano’s en bootjes, wij hebben genoten van onze kanotocht! En oké het sanitair is niet gloednieuw, maar het is prima. De douches en warm water werken op 5 kroon muntstukken die je bij de eigenaar kunt ‘kopen’. WiFi bij de receptie.
Grote commerciële camping met alles er op en er aan, zwembad, animatie, midgetgolf en super schoon en netjes sanitair…Maar….de eerste nacht betaalden wij voor een plek zonder stroom 250 kr. de volgende nacht verhuisden we naar een plek met stroom en moesten toen 655 kr betalen(!) Niet zozeer voor de elektriciteit, maar omdat de prijzen omhoog gaan naarmate de vraag naar standplaatsen toeneemt. Wij vonden het prijsverschil buiten proportie.
Fijne camping in voormalig steengroeve. Tussen 9 en 11 uur aanmelden bij huis aan overkant toegangsweg weg camping. Buiten die uren telefonisch aanmelden, dan krijg je de code van het ‘sanitairgebouw’, dat meer lijkt op een voormalig woonhuis met volledig ingerichte keuken, aparte afwasruimte, woonkamer en sanitair. Folders over het Nationalpark aan de overkant zijn daar ook te vinden. Sanitair netjes en schoon. Het is ons zeer goed bevallen.
Prima camping voor een nacht. Sanitair is schoon en supermarkt direct naast camping erg handig. We moesten wel een negatieve Corona test of vaccinatie tonen, anders kom je het terrein niet op.
Fijne kleine camping, we stonden een week op een plek langs de buitenrand met prachtig uitzicht. Daardoor ook vol in de westerstorm, maar dat is een ander verhaal. De verharde terrasjes bij iedere plek zijn erg prettig. Het sanitairgebouw is schoon, douches en wasbakken beschikken over goed heet water. Bij de wasmachine is een minibieb en een map met wandelroutes. Vanaf de camping wandelroutes. En niet te vergeten: ‘s nachts is het heerlijk stil.
Fijne camping, het eerste deel staat vol vaste plekken, maar daarna komt een heel groot deel met ruime plekken, rijen afgebakend met hoge heggen. Fraaie grote bomen, ook kersenboom! Twee grote sanitairgebouwen, schoon en heel heet water. Geen drukknoppen, geen muntjes, heerlijk! Mooie nieuwe speeltuin met leuke speelattributen. Kleine campingwinkel en brood bestelbaar.
Sitecode: 22091
Leuke camping aan een snelstromend riviertje. Ontvangst uitermate gastvrij. Vrij weinig (in Coronatijd niet alles geopend?!), maar schoon sanitair. Douches en warm afwaswater gaan via munten, 8 minuten voor €1.
Groot bedrijf. Netjes en schoon sanitair, maar je moet je schoenen uitdoen voordat je er naar binnen mag. Wij vonden dat bij de toiletten zeer onsmakelijk. Hetzelfde als je wilt afwassen: schoenen uit. Niet fijn. Voor douche en warm afwaswater betalen met muntjes. De oude 1 kroon (verkrijgbaar bij receptie) of nieuwe 5 kroon.Wij vonden dit geen leuke camping, al kun je er fijn zwemmen in het meer.
Een enorm fijne plek. Het gravelveldje is niet erg inspirerend, maar de omgeving is prachtig. Het sanitair is een stukje lopen, maar hoe erg is dat, wanneer je over zo’n mooi terrein loopt. Je mag gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Alles even gastvrij en gemoedelijk. Bij de receptie werd ons alles verteld over het mooie nat. Park. Ik voelde me er enorm welkom.
Een beetje sjofele camping. Sanitair is verouderd en daardoor niet erg schoon. De weg langs de camping levert overdag veel verkeerslawaai. Plekken direct aan het meer zijn leuk.
Prima kleine camping van Nederlandse eigenaren. Douches werken met kaart waar tegoed op staat. Wat je hebt verbruikt betaal je na afloop. Werkt goed. Goed heet water, ook in keuken. Restaurant is niet van camping maar heeft betaalbare simpele gerechten. Beetje snackbar idee maar wel goed! Het meer aan overkant van de weg is heel helder en aangenaam, prettige zandbodem.
Kamperen in het wild, maar met de veiligheid van een camping, zo voelt het hier. De plekken met een naam staan zo ver van elkaar en het is rondom zo begroeid dat je de buren niet hoort of ziet. Alleen op de veldjes bij de ‘beach’ sta je bij elkaar. Er staan 6 Dixies en die zien er netjes uit, dat hangt immers ook af van het publiek! Douche is er niet (meer). Wij vonden het fantastisch!
Zeer drukke camping, als je zelf nog ergens een plaats weet te vinden (al is het maar vlak voor een vaste caravanplaats) dan mag je er staan. Het concept ‘vol’ kennen ze hier niet. Met als gevolg zeer druk sanitair. Douchehokjes zonder deur, maar met gordijn en muntautomaat (5 kr). Bij kiosk voedingsmiddelen verkrijgbaar, ‘s ochtends verse broodjes en koffie uit een thermoskan, beide zelfbediening
Fijne camping voor één nacht. Je mag zelf een plek uitzoeken, na 18 uur aanmelden aan achterkant Gasthof. Bijzonder dat het terrein grenst aan de achtertuinen van enkele woonhuizen. Sanitair is netjes en schoon.
Grote nette camping met verharde camperplekken, maar je mag met je camper ook op een standaardplek met gras staan. Leuke veldjes om op te staan. Sanitair netjes, waterstraal in douches zou wat harder mogen. Ontkalken?? Supermarktje aanwezig met ruime keuze.
Op zich nette gemeentecamping. Standplaatsen fraai, afgescheiden door hoge heggen. Sanitair wat ouder, toiletten zijn al netjes opgeknapt. Douches zien er niet fraai uit, maar werken prima, goed heet water. Bij receptie hoognodige producten te koop. Putlucht op de camping is inderdaad vrij hinderlijk.
Prima gemeentecamping, op loopafstand van centrum, Aldi en bakker. Broodjesservice bij receptie. Drie keer in de week pizzakar bij ingang camping. Terrein is in leuke veldjes verdeeld. Een flink aantal verharde camperplekken met eigen ‘reep’ gras ernaast. Weg langs camping levert verkeerslawaai, ‘s nachts valt dat mee. Sanitair prachtig, gloednieuw en schoon.
Leuke kleinschalige camping met grote plekken. Klein zwembadje met ligbedden, prima voor wat verkoeling. Aardige Nederlandse eigenaren. Bij receptie wandel- en fietsroutes verkrijgbaar. Ook in augustus veel muggen. Sanitair prima in orde. Camping is aangesloten bij GGG-campings (Goede, Gastvrije, Groene Campings). Wel heel veel Nederlandse gasten.
Prima camping voor een nachtje, al sta je wel redelijk hutje mutje op elkaar. Bij de receptie wordt Engels gesproken. Brood verkrijgbaar in winkeltje. Sanitair is goed. Goede warme douches zonder drukknoppen. Ook erg nette afwasplekken met goed heet water. Zwembadje niet groot, maar lekker on even af te koelen.
Camping is alsof je wild kampeert in een mooi bos met een meanderend beekje. Personeel spreekt goed Engels. ‘s Ochtends komt de bakker bij de ingang. Helaas is het sanitair oud, veel achterstallig onderhoud. Deuren van toilet en douche kunnen niet op slot of juist niet open. Soms geen warm water. Schoonmaken stelt weinig voor. Elektriciteit valt regelmatig uit. Jammer van dit mooie terrein.
Fijne camping met niet afgebakende standplaatsen. Goed sanitair, douches met heet water, geen drukknoppen. Toiletpapier aanwezig. Bij afwasplek ook heet water. Langs de camping loopt riviertje met waterval en springplek. Bereikbaar via terrein camping. Heerlijk om af te koelen.
Rustige camping in heuvelig bos, waar je even moet zoeken naar geschikt plekje. Geen toiletpapier in het sanitair en je mag het ook niet in de pot weggooien, maar in een afvalbak ernaast (even wennen). Bij receptie zijn hoognodige producten te koop en zijn bolletjes te bestellen voor volgende ochtend. Personeel spreekt Engels, erg vriendelijk. Identificatie armbandjes vinden we wat vreemd.
Prima camping met afgebakende standplaatsen op zand of gras (duurder). Konden kiezen uit meerdere beschikbare plekken. Sanitair is luxe met handzeep, toiletpapier en föhns. Lekker en relatief goedkoop gegeten in restaurant camping. Zwembad is heerlijk met mooie ligweide, ligbedden, parasols, douches en badmeester. Uitstekend voor enkele nachten.
Camping op zich is prima. Een camper bezet automatisch twee plekken, maar daar hoef je gelukkig niet voor te betalen. De ligging van de camping is ideaal, strandje met douche, toilet en bar op loopafstand, net zoals de supermarkt. Helaas waren er grote groepen jongeren die veel overlast bezorgden met harde muziek in sanitair. Beheerder treedt niet op.
Prima camping, sanitair netjes, leuk zwembadje, uiterst vriendelijke receptionistes. Prima wandelroute vanaf de camping naar Le Mont, ca. 5 km. Eventueel halverwege mogelijkheid om gratis pendelbus te nemen voor het laatste stuk.
Voor een gemeentecamping, een hele mooie! Veel privacy op de plekken door hoge heggen. Keurig sanitair, douchekoppen wel heel hoog voor kleine mensen. Dorp en supermarkt op loopafstand. Bij gesloten receptie zelf plek uitzoeken, super! Uiterst vriendelijke receptioniste.
Kleine camping, in deze periode snel vol, dus reserveren. Voor doorreis prima. Sanitair eenvoudig maar goed. We kregen de allerlaatste plek in de ‘voortuin’ van een niet bewoonde caravan. Niet bijster mooi, maar voor 1 nacht helemaal goed! Cash betalen.
Nette CP direct naast camping. Sanitair op camping uitstekend. Elektriciteit alleen aan te vragen wanneer receptie open is. Dan kun je ook brood bestellen voor de volgende ochtend. Alles keurig geregeld.