@RobMulder
wat een prachtige plek broodjes iedere ochtend aan de deur honden paradijs wat wil een mens nog meer zijn er drie nachten blijven staan
wat een waardeloze en onbeschofte camping houder nooit meer
Echt een super leuke Griekse camping wat hebben wij het hier naar ons zin gehad super aardige camping baas voor ons een dikke tien
Sitecode: 91911
wat een heerlijke camping vriendelijk ontvangst brandschoon mooie plekken het kunstgras voor je camper geweldig wat wil een mens nog meer

super mooie camper plaats net een maand open verhard toilet gebouw netjes en schoon wat wil een mens nog meer
wat een super plek ruime plaatsen schoon toilet super plek om te fietsen wat wil een mens nog meer. familie Mulder
perfecte camping mooi fietspad naar Perigueux kom hier graag nog een keer douchen en toiletten super schoon vriendelijk ontvangst wat wil een mens nog meer
prima plek eigenaar vriendelijk en correct plaatsen super eten voor €10,00 wat wil een mens nog meer
uitstekende camping ontvangst super vriendelijk toiletten schoon douschen super ik snap niet de negatieve reacties
waardeloos ontvangen kom ik nooit meer. normaal ben ik niet van het negatieven maar dit sloeg nergens op. groeten familie Mulder
Mooie camping super sanitair vriendelijke leiding grote plekken dicht bij de zee voor boodschappen 6 km fietsen en WiFi is slecht maar dat vonden wij geen probleem
Mooie ruime plaatsen maar dat ook wel voor €72,00 voor twee dagen dousches en toiletten zijn schoon maar €0,70 betalen voor krap vier minuten dousche is aan de dure kant automaat staat an de buitenkant zodra muntje er in zit begint hij dit heeft mij natte kleren bezorgd.al met al mooie plaats maar te duur voor zijn geld
Mooie camping vriendelijk ontvangst sanitair mooi schoon komen hier zekere terug loopafstand Bourtange vesting
Wat een mooie camping vriendelijk ontvangst de service plaats makkelijk toegankelijk en mooi schoon van alle gemakken voorzien komen hier zeker terug.Mooie omgeving om te fietsen
Mooie camping sanitair goed schoon ruime plekken aan het water ongeveer 20 min fietsen naar het centrum wij gaan deze camping vaker bezoeken

Mooie camping vriendelijk ontvangst sanitair prachtig 5 minuten fietsen van Vaals Apachen 6km mooie tijd gehad komen zeker terug
Leuke camping met veel plezier gestaan dicht bij het centrum vriendelijk ontvangst schoon sanitair dousches aan de kleine kant maar wel lekker warm water
Mooie camping echt voor mensen die doorreizen Troyes prachtige stad zeker aanrader alles is op fiets afstand te doen super in de buurt van camping goede tijd gehad wij hebben hier twee dagen gestaan
Mooie camping met veel genoegen gestaan vriendelijk ontvangst ruime plaatsen winkel op fietsafstand en leuk plaatsje om wat te eten of te drinken
Leuke camping, hele lieve camping eigenaren. Ze helpen je met alles, mooie parapente vlucht gemaakt. Eigenaar heeft alles geregeld. Douche en toiletruimte zijn schoon en goed 👍