@RobPloeg
- 2023
- Peugeot Boxer BOXER 330LH 2.8HDI
- 2004
- Buscamper
Camping met voornamelijk vaste stacaravans, voor campers 4 door heg afgescheiden plaatsen waar 2 campers zouden moeten staan. Maar dan sta je met 1,5 meter tussenruimte, luifel kan dan niet uit. Sanitair heeft een opknapbeurt nodig, afwasplek ontbreekt. Brasserie is goed. Alles bij elkaar is 21,50 per nacht ruim aan de prijs.
Nette, rustige camping. mooie ruime plekken, zowel gras als verhard. Vriendelijke ontvangst. Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Heerlijk gegeten, service perfect, het eten werd bij de camper gebracht. Een camping om te onthouden!
Fijne gratis (France Passion) plek in de boomgaard met stroom én water. Goede rondleiding gehad met aansluitend leuke proeverij. Hele lekkere champagne! Een aanrader👍
Zo mooi kan Nederland zijn, echt mooie plek, ruim veld, uitzicht over het weiland met oer runderen en als je geluk hebt herten, reeën en wilde zwijnen. Zeker een plek om terug te komen.
Voormalig voetbalveld omgetoverd tot een heerlijke ruime rustige camping. vriendelijke ontvangst, mochten zelf een plek zoeken. In een woord prima!
Sitecode: 19369
In 1 woord fantastisch. netjes, ruim, goed verzorgd, en zo kan ik nog wel even doorgaan.