@RobPrijt
- 1991
We zijn hier weer geweest. We hebben een fijne week gehad op deze camping. Eigenaar en personeel is altijd erg vriendelijk. Er is een leuk strandje gemaakt bij de waterval. Onze honden genieten, en ook wij, hier elke keer als we hier zijn. Komen hier zeker nog een keer.
Zijn hier op 19 mei aangekomen voor overnachting op doorreis. Mooie goed onderhouden plaatsen en dat helemaal gratis van de gemeenschap. keurig aangelegd park met fitness mogelijkheden. Ook is er een mooie wandeling te maken. toiletten zijn niet Blitz, maar functioneel en schoon. water innemen kost € per 10 minuten en stroom krijgt dan er 2 uur bij.....😄. Maar mooi .
Zijn hier een nacht geweest ( 18-19 mei). mooie rustige plek met picnic tafels. Lozen en innemen water geen probleem. Mooie plek voor wandelingen met de hond.
Hebben hier een nacht gestaan. Hadden graag langer gestaan maar hebben een andere afspraak. Wat is dit een mooie camperplaats. Beheerster is zakelijk maar erg vriendelijk. In de omgeving zijn mooie fiets en wandelroutes. Geweldige plek ook voor onze honden. Verder heeft deze CP alles wat je nodig hebt.
Nette camping met eenvoudig sanitair. Vriendelijke beheerder. Ruime plaatsen. Helaas klopt de prijs niet. We betaalden voor 1 nacht zonder stroom GBP 28/€33,-. Verder alles prima.
Zijn hier van 11-05 tot 16-05 geweest. Geweldige plek met veel mogelijkheden voor wandelen en prachtige fietsroutes langs de Weser. Het oude stadje Hoxter is ook zeker de moeite waard om te bezoeken. Mooie ruime plaatsen met stroom. Wel zorgen dat je 1€ munten hebt. Let op, de brug over de Weser is niet toegankelijk voor campers. Dus redelijk wat omrijden naar de volgende brug.
We zijn er vandaag geweest. De parkeerplaats is afgesloten met een hoogte balk. Er naast is de toegang voor de CP. Ziet er goed uit voor een of twee nachten. in de omgeving meerdere wandel- en fietsroutes.
Op deze CP was het altijd erg fijn verblijven. Maar het onderhoud van de hagen is achterstallig en dit jaar zijn ook de kranen op de plaatsen verdwenen. Er kan alleen water bij de sanizuil genomen worden en die ziet er niet fris uit. Jammer.
Mooie rustige plek om te overnachten. Er zijn picknick setjes en voldoende afval bakken. Alles is netjes onderhouden.
Goed verzorgde camperplaats naast een mooi aangelegd park met fitness toestellen. Vlakbij het locale zwembad. Sanizuil maakt alles af. Het valt op dat hier in France veel mooie dingen worden aangelegd en onderhouden wat helaas in Nederland nauwelijks mogelijk is i.v.m. snelle verloedering.
Op deze camping 10 nachten gestaan. Het is de 3e keer dat we hier zijn geweest. Fijne camping met mooie ruime plaatsen. Uiterst vriendelijk personeel. Mooi verwarmd zwembad. Goed restaurant/ bar waar je o.a. een goede pizza kunt halen. Broodjes service prima. Mooie fietsroute op voye verte passapays waar wel soms hindernissen in zetten. St Pons de Tommieres is een leuke stad. Soms heb je de indruk dat de toilet schoonmaak een steekje laat vallen.
Deze plek is mooi gelegen. Heeft geen voorzieningen m.u.v. een prullenbak. Let op, een navigatie systeem stuurt je het fietspad op. Echter de locatie is prima te bereiken vanaf de D965. Mooi fietspad .
We kwamen hier rond 18.00 uur aan. De receptie was gesloten en wilden ons melden aan een bar. Na lang wachten kwam er iemand die wel erg vriendelijk was maar aangaf dat men op de camping geen daggasten toeliet. Dit terwijl we aangaven dat we twee nachten wilden blijven. Na veel langdurige telefonades mochten we bij de gratie van de eigenaar op een "Emergency" plaats staan. De grote camping was vrijwel leeg. Kostte Gbp 50. Zijn verder gegaan
Hebben hier 3 nachten gestaan. Erg vriendelijke mevrouw die ons begroette en een plaats aanwees waar we op stevige ondergrond stonden. Mooi onderwerp terrein met ruime plaatsen. Sanitair is wat oud dated maar alles doet het, is erg schoon en goed onderhouden. Vanuit de camping kun je een leuk ommetje maken met de hond.
Erg vriendelijk mevrouw die ons begroette. We hadden niet gereserveerd, maar konden gewoon terecht. Hebben er 3 nachten gestaan. Mooi onderhouden ruime plaatsen . Sanitair is wat oud dated maar functioneel en erg schoon. Vanuit de camping kun je een leuk ommetje met de honden maken .
Zijn hier op doortocht een nacht geweest. mooi terrein, alleen oppassen met camper op gras tijdens natte periodes. Er zijn ook verharde plekken. Sanitair is outdated, schoon en functioneel. leuke wandel mogelijkheden.
Wat een prachtige cp. Het sanitair is keurig aangelegd en uiterst schoon. Zelden zo'n mooie plek gezien. Vooral de mogelijkheid om de honden te wassen is perfect. De eigenaresse is erg attend, spreekt goed Engels en kan je veel vertellen over wijn dat door haar familie wordt geproduceerd. Goed restaurant op loopafstand. Mooie plek om de honden uit te laten.
We kwamen tegen de avond, 27/8, aan. De campers op de cp stonden zeer dicht op elkaar en door plaatsing van een laatste camper was het voor velen nauwelijks mogelijk om weg te komen. Wij vonden het te vol en te gevaarlijk. Zijn op de parkeerplaats aan de andere kant gaan staan. Prima geslapen.
Mooie plaats met uitstekende schone voorzieningen. Alles ziet er schoon en goed onderhouden uit. Helaas kunnen we hier maar een nachtje blijven, anders waren we gaan fietsen.
Zijn hier op 30-5 aangekomen op doorreis. Een onverwacht pareltje van een camperplaats. De plaats is uitstekend verzorgd, een oase van rust met meerdere wandel en fiets mogelijkheden.
Zijn hier geweest maar met honden is het niet fijn als er meerdere honden lopen en mensen ook een kat bij de camper hebben. Verder was de lucht van de vele koeien erg aanwezig. zijn maar verder gegaan.
We hebben hier op 21 september overnacht. Een heerlijk rustige plek met goede wandelmogelijkheden, o.a naar een oud klooster. 's Nachts is het er stil. Goede supermarkt in het dorp. Op de locatie zijn afval bakken aanwezig. Grote speeltuin en de nodige banken en picknick tafels.
Voor de tweede keer op deze plaats. Er zijn mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving te maken. De honden vermaken zich prima in de rivier. Fijn dorp om te bezoeken met leuk restaurantje. Ook leuk om te zien als de kudde schapen twee keer per dag door het dorp lopen. Ruimte genoeg. Toilet en waterkraan aanwezig. De containers mogen wel wat vaker worden geleegd.
vanaf 3/9 2weken gestaan op plek t.o riviertje, met grasveldje voor. Fijn zwembad, rivier fijn voor honden. goede fietsmogelijkheden/wandel. goede broodservice, fijne grote douches. vriendelijke behulpzame beheerders. komen zeker nog een keer terug!
Sitecode: 20294
Toen we op de camping het sanitairgebouw zagen schrokken we, de verf bladderde er van af en in open hokjes lag het nodige blad. We wilden toch een nacht blijven i.v.m. onze vermoeidheid. Toen ik me melde bij de receptie werd ik aangesproken dat hij, de "beheerder", het niet goed vond dat we eerst over de camping waren gegaan. Wat een onverzorgde super kleine donkere camping. We zijn maar op de nabijgelegen CP gaan staan, gratis!
Wat hebben de eigenaren een prachtige camping opgebouwd. Uiterst schoon en praktisch sanitair. Verspreid over de camping goede water en E voorzieningen. Het gras is mooi kort gemaaid. Er is een leuk speeltuintje voor kinderen. Ontvangst is uitermate vriendelijk. In de omgeving zijn meerdere wandel mogelijkheden. Let op, een routeplanner kan je een tractor pad op sturen. Volg de camping borden in het dorp Oplatov dan kom je er zeker.
Hier heerlijk twee nachten gestaan. Lekker gefietst . De enige faciliteiten zijn oplaad punten voor Ebikes, een waterkraan, poepzakjes voor de honden. En dat allemaal gratis.
Mooie CP om te staan. Langs de CP loopt een fiets/wandel pad. Is erg rustig en prima voor een wandeling of om de honden effe uit te laten. Hebben er een nacht heerlijk rustig gestaan. Komen zeker nog een keer terug.
Prima plek voor een overnachting. Terrein is goed verzorgd.
Waren hier op 3 september. Mooie CP maar wel met beperkte privacy. De CP grenst aan een weg en is niet echt afgeschermd. Ook het lange gras viel ons tegen. Mooie omgeving met veel fiets en wandelroutes. We hadden niet gezien dat je de beheerder moest bellen voor een reservering i.v.m. corona. We zijn verder gegaan maar komen hier zeker nog terug.
Mooie rustige plek met ruimte voor extra campers. we kwamen tegen de avond aan en op het officiële gedeelte stonden 7 campers. op het gras naast de CP is voldoende ruimte. Goed vertrekpunt voor fiets rondje langs de Loire of bezoek aan Blois.
Wij zijn, geïnspireerd door de reviews, bij grenoilles gaan kijken. Stond ons op zich wel aan maar de plek om met onze honden de rivier in te gaan lag een fors eind van het hek. Toen we de camping verlieten, werden we overvallen door een dame van de receptie dat we langer dan 10 minuten (correct) op de camping waren geweest, dus water hadden ingenomen en daarvoor moesten betalen. Niet gedaan dus.
Sitecode: 19991
We zijn hier, 16 september 2018, tot onze verrassing voor de tweede keer. Wij vinden dit een mooie rustige plek waar we goed kunnen lopen met onze honden. Mooie omgeving. Er is water en er staat een prullenbak.