@RobSnik
- 2009
Een geweldige camping. Mooi verzorgd sanitair, gezamenlijke ruimte om te koken en te eten. Er worden veel activiteitenen door de eigenaren georganiseerd zoals ijsvissen, langlaufen en n diner in de tipi. Tina, Janne en hun dochter hadden n zalig diner met forel, eland vlees of zalm en panna cotta gemaakt. Je kon je eigen wij meenemen Kortom een super plek
Wat een super plek met ontzettend vriendelijke mensen. We stonden er samen met onze vrienden. Prachtig uitzicht over de besneeuwde heuvels en het bevroren meer. Toilet en douche ruimtes ruim, heerlijk warm en super schoon. Heidi vroeg of we nog n ontbijt wilden. Er stond vanmorgen een heel uitgebreid buffet klaar. Open haard brandde. 150 kronen pp. Zeer de moeite waard.
Heerlijke plek voor ons om terug te komen. We komen hier elk jaar wel een keer langs. Altijd plek en erg vriendelijk. Dichtbij het Lago. Leuke fietsroutes in de omgeving. Leuke restaurants in Moniga del Garda. Gezellige markt op maandag. Dit is voor ons een favoriet.
Fijne camping midden in de natuur waar je prachtige wandelingen kunt maken. Hele enthousiaste eigenaar. Er is een barretje bij.
Heerlijke camping met hele sympathieke eigenaren. Op dit moment nog vader moeder dochter en schoonzoon. 1 x pw gezamenlijke BBQ voor 15€ met n drankje erbij. Dorpje en aquapark (vanaf 1 juni) op 1km afstand. Zeer de moeite waard.
Prachtige camping met keurig sanitair. Plekken a h meer zijn allemaal vaste staanplaatsen en verderop de camping zie je het meer jammer genoeg niet. De plekken zijn niet heel groot. Ook 47€ voor september vinden we aardig a d prijs,
Heel vriendelijke ontvangst en een prachtige plek met mooi uitzicht. Nette schone toiletten en douches Ortezzano is op loopafstand waar je n winkeltje hebt en 2 restaurants. We hebben daar gestaan toen net die wateroverlast plaats vond maar toch heerlijk geslapen
Onvriendelijk ontvangst. Armoedige douches en toiletten. Bij restaurant hing een briefje dat ze die dag gesloten waren. Geen strand, alleen maar rotskust. Geen plek om zee in te gaan.
Nette plaats met nette plekken maar douches a 1 euro waar je je zeepje niet moet laten vallen zo klein Was gelegenheid ook heel erg krap. Geen warm water voor afwas
De camperplaats is simpel maar heel netjes. Toiletten en stroom aanwezig. Douches zijn buiten en koud. Maar het restaurant erbij is geweldig en heel betaalbaar. De antipasto (12€) is bijna een hele maaltijd met allemaal aparte veelal Pugliese gerechtjes.
Ook wij willen laten weten wat een geweldige plek dit is. Wij kwamen s'avonds laat pas aan en ondanks dat het restaurant vol zat nam Michele toch de tijd je naar je plek te brengen en eea uit te leggen. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Plaatsje op loopafstand met diverse barretjes en grote supermarkt. En dan het eten:. zalig, gezellig en heel betaalbaar. Alle camping gasten eten daar en contact maken is dat heel gemakkelijk.
Helaas vonden wij camping Maka wat tegenvallen en vooral omdat er geen vriendelijkheid van de eigenaren uitging. Er kan geen goedemorgen vanaf. Bedrag van 37,50 per nacht (laagseizoen) vinden we aan de hoge kant. Wel mooi a d Semois gelegen maar ver weg van een plaatsje en/of supermarkt.
Heel erg verouderde camping. Veel een plekken maar ook veel onbruikbaar vanwege mulle zand. Oud en armoedig sanitair. Wel heel dicht bij strand en plaatsje.
Hele mooie plek met veel leuke zitjes en kleurrijke beelden. Kantine leuk ingericht maar publiek is veranderd. Er hangt n beetje n alternatieve sfeer. Er wordt gerookt in de kantine, veel vaste gasten die lang blijven staan met oude grote 'campers'. Jammer want we hebben het er de vorige 2x erg leuk gehad.
Geweldige plek a 12 euro . Ontdek het mooie stadje Olhao . Op de camping is restaurant ook boven verwachting, heerlijk gegeten voor een ongelofelijke prijs met 'n lekker wijntje. Rio Formosa, op fietsafstand, is een prachtig natuurgebied
Voor ons do n hier heel lang gestaan. 8 dagen. Hele fijn camping met vriendelijk personeel. Dorpje en strand op loopafstand. Op de camping 2 café's waar je wat tapas en een burger met frites kan eten. Heel betaalbaar. Er wordt regelmatig iets georganiseerd zoals muziek en karaoke. Douches zijn wel wat oud maar schoon en er zijn lekkere warme regendouches. Bovenaan sta je het beste op grint. onderop de camping iets meer zandgrond.
Heel vriendelijk ontvangst. We werden de camping rond gereden en mochten zelf een plekje uitzoeken. S'avonds was er n wijnproeverij incl eten voor 20 euro Geweldig en wat een leuke verteller is Joeri, de eigenaar v d camping. Slovenië en zn wijnen werden goed op de kaart gezet.
Voor mij krijgt deze locatie 4 sterren. alles klopt. eten is geweldig in het restaurant. Iets lopen voor toilet en douche maar prima. snap niet dat iemand zich daar druk om maakt. Heerlijk zwembad. Erg vriendelijke ontvangst. We komen hier zeker terug.
Wat een heerlijke plek aan het Idromeer. Normale plek 18 euro en aan het water voor 21 euro ACSI tarief. Mevrouw bij de receptie spreekt NL. vriendelijke ontvangst. Sanitair is netjes en schoon. Douches zijn wat klein.
Er wordt op deze camping geen ACSI kaart meer geaccepteerd.
Acsi tarief geld opeens niet. Alleen bij min 7 nachten. Niets hierover op hun site of in het Acsi boekje. Volgens camping Osebos mogen ze zelf hun regels aanpassen.
Prachtig gelegen camping met hele sympathieke eigenaren. Zalig gegeten in het restaurant. Sanitair heel verzorgd en netjes. Hele mooie omgeving om te wandelen en te mountainbiken. Plek om terug te komen.
Fantastische camping. Midden in de natuur met giga veel wandel en fiets mogelijkheden. je kunt je eigen plekje op het grote grasveld met voldoende schaduw uit zoeken. In het hoogseizoen worden er canyon en raft tochten georganiseerd. Leuk barretje (Leffe v d tap) met terras en snackjes. Bij de buren in de gite kun je lunchen en/of dineren. Plek om zeker terug te komen
Een fantastische plek met prachtige grote staanplaatsen. Leuke ’kantine’ waar je de andere Camperaars ontmoet. Sowieso maak je makkelijk contact op deze veredelde camperplaats. Regelmatig wordt er iets georganiseerd zoals een pizza avond of muziek met fish & chips a10 euro. Zwembad is heerlijk en overal over het terrein staan Mikki’s creaties.echt een terugkom plekje.
Sitecode: 19408
Echt een fantastische camping met prachtig uitzicht op e e. Hele prettige Nederlandse eigenaren die je welkom gevoel geven. Je kunt hier ook overwinteren want cp is hele jaar open. Om 5 u is er een gezamenlijke borrel voor wie dat Wil zodat maken met andere gasten.
Sitecode: 19408
Fantastische camping met hele sympathieke Nederlandse eigenaren. Het uitzicht is prachtig en de plaatsen zijn heel ruim. Rondom de camping veel wandel mogelijkheden. Om 5 uur kun je met de andere gasten kennis maken onder het genot van een drankje.
Fantastische sfeervolle camping vlakbij het mooie plaatsje Tomar. Leuke creatieve attributen overal op de camping verspreid. De geur van eucalyptus is overal aanwezig. Van 17:00 tot 19:00 is het happy hout in de bar. Makkelijk bereikbaar en indien nodig helpt Rémy je naar je plek als je eigen autootje niet sterk genoeg is.
Wij zijn echt onder de indruk van deze geweldige camperplek. Mooi verzorgde plaatsen, goed sanitair, onwijs leuke kantine. De Duitse kok maakt om de dag heerlijke taarten. Verse broodjes elke dag verkrijgbaar. 3 x per week kun je eten en elke dag zijn altijd wel frietjes en snacks verkrijgbaar. In een woord GEWELDIG
Sitecode: 42009
Erg mooie agriturismo met camping plekken. Prachtig sanitair. Heerlijk eten voor erg weinig.
Erg mooi gelegen camping. Heerlijke fiets- en wandelomgeving. Vriendelijke ontvangst. Mooi zwembad
Sitecode: 42009
Erg leuke kampeer plek. Heerlijk eten voor weinig. 12 euro voor 3 gangen. Wijntje voor 4 euro de liter.