@RobSnik
- Hymer car Grand Canyon
- 2017
- Buscamper
Mei 2026
Prachtige camping met veel schaduw maar ook met zonnige plekken. aan een riviertje en vanaf 1 juni wordt er met schotten een zwembadje gecreëerd Sympathieke eigenaren. Klein barretje met eea eenvoudigs te eten. Mooie wandelingen en leuke plaatsjes in de buurt.
Een geweldige camping. Mooi verzorgd sanitair, gezamenlijke ruimte om te koken en te eten. Er worden veel activiteitenen door de eigenaren georganiseerd zoals ijsvissen, langlaufen en n diner in de tipi. Tina, Janne en hun dochter hadden n zalig diner met forel, eland vlees of zalm en panna cotta gemaakt. Je kon je eigen wij meenemen Kortom een super plek
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Wat een super plek met ontzettend vriendelijke mensen. We stonden er samen met onze vrienden. Prachtig uitzicht over de besneeuwde heuvels en het bevroren meer. Toilet en douche ruimtes ruim, heerlijk warm en super schoon. Heidi vroeg of we nog n ontbijt wilden. Er stond vanmorgen een heel uitgebreid buffet klaar. Open haard brandde. 150 kronen pp. Zeer de moeite waard.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Heerlijke plek voor ons om terug te komen. We komen hier elk jaar wel een keer langs. Altijd plek en erg vriendelijk. Dichtbij het Lago. Leuke fietsroutes in de omgeving. Leuke restaurants in Moniga del Garda. Gezellige markt op maandag. Dit is voor ons een favoriet.
Fijne camping midden in de natuur waar je prachtige wandelingen kunt maken. Hele enthousiaste eigenaar. Er is een barretje bij.
Heerlijke camping met hele sympathieke eigenaren. Op dit moment nog vader moeder dochter en schoonzoon. 1 x pw gezamenlijke BBQ voor 15€ met n drankje erbij. Dorpje en aquapark (vanaf 1 juni) op 1km afstand. Zeer de moeite waard.
2023
Prachtige camping met keurig sanitair. Plekken a h meer zijn allemaal vaste staanplaatsen en verderop de camping zie je het meer jammer genoeg niet. De plekken zijn niet heel groot. Ook 47€ voor september vinden we aardig a d prijs,
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden