@RobTholhuijsen
- 2020
September 2026
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Wat een fijne plek! De eigenaresse Jana is super behulpzaam. Je mag zelf een plek uitkiezen. Alles wat je nodig hebt is er. Aanrader als je even lekker tot rust wil komen, maar er is ook genoeg te doen in de omgeving.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Sitecode: 198119
Een fijne plek om de stad Tuzla te bekijken. Je loopt er zo heen vanaf de camperplek. Het ontvangst is heel hartelijk en de eigenaren proberen je te verwennen met een hapje en drankje bij aankomst. De plek is erg schuin, dus lastig om een plekje te vinden waar je recht staat. Er is een toilet, water, stroom en je kan afval kwijt. Door deze voorzieningen 3 sterren. Wij betaalden 20 euro per nacht voor een camper en twee personen.
Juli 2026
Goed! Wat hier voor allemaal geschreven is klopt. Prima overnachtings plek, rustig, gemoedelijk, goede douche!
Juni 2026
Voor stroom,douche en toilet grote grind vlakte vol grote plassen en aan de doorgaande weg betaalden wij 400 NOK erg veel We stonden maar met 3 campers. Er kwamen er erg veel oprijden maar die reden na wat onderzoek allemaal door! Als de prijs lager zou zijn- wat past bij de plek en de voorzieningen - zouden ze veel voller staan denken wij.
mooie plek mooie wandeling echter door vreemd gedrag van jonge mannen met auto’s die alleen komen roken en terug keren , wat bij hun auto rommelen,zijn wij toch niet blijven overnachten