@RobVerburg
- 2012
Juli 2026
Hier 2 nachtjes geweest, prima plekje om te verblijven. Schoon sanitair, vriendelijke en eerlijke uitbater. Veel planten en leuk opgezet. Wel wat achterstallig tuinonderhoud, maar dat heeft ook wel wat.
nu met nieuw sanitair een prima CP
Juni 2026
Prima camperplek, eenvoudig, weinig voorzieningen maar wel schoon. Distilleerderij ernaast op zaterdag open.
Mei 2026
Prima camping, leuk ingericht met bossages, vriendelijke ontvangst. wel duurder: €27 per nacht. En, opgelet: ik moest eerst een aantal hondedrollen opruimen, 2 honden van de camping lopen los (wel vriendelijke honden trouwens).
April 2026
Prima plekje vlakbij het centrum. wel oppassen voor hondenpoep op het gras. kaartje uit de automaat kwam niet, wel die van de vorige betaler ???? vreemd. de mijne kwam blijkbaar bij de betaler ná mij, deze deed hem onder mijn ruitenwisser, bedankt. dus ik deed dit ook bij het kaartje wat ik kreeg. zo helpen we elkaar.
Sitecode: 101912
Prima cp. handig systeem met het betaalkaartje. ook dat je het overtollige bedrag terug kan boeken. Echter één nadeel: de temperatuur van het douchewater is véél te laag, minder dan lauw. niet lekker. Dit maakt 4 ipv 5 sterren.
Op zich een prijzige, maar prima camping. Echter schrok ik bij het tikkie, deze was voor €36,50 ipv €26,50 zoals op de site staat. Bij navraag bleek dat ik €10 extra moest betalen omdat ik vóór 14 uur ben ingecheckt. Als ze dit bij aankomst hadden gezegd, had ik op een terrasje een lekker drankje kunnen pakken en na 14 uur teruggekomen.
Vriendelijke ontvangst. sanitair is nodig aan onderhoud toe, veel schimmel op de kitnaden, winkel dicht, broodjesservice afgelopen, zwembad dicht. Kon goed merken dat dit het laatste open weekend is. Hopelijk gaan ze het sanitair onderhouden/opknappen want dit is hard nodig!
3 nachten gestaan, erg vriendelijke en behulpzame mensen. Sobere voorzieningen, maar dat was bekend. Toilet in het restaurant. Supermarkt vlakbij met een opvallend schoon toilet. Treinbrug vlakbij maar niet storend. wel lang electrasnoer nodig. We komen terug.
Twee nachtjes geweest, telefonisch reserveren ging makkelijk. vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer. het is een manege met 70 paarden, paar camperplekken, tiny huisjes en kinderen op ponykamp. Het sanitair heeft meer liefde nodig: matig schoon, chemisch wc stort naast de wasmachine, geen bankje in de douche. In Schoonloo geen winkel, maar wel een restaurantje.