@RobWilma
Leuke verzorgde camping met gast vriendelijke familie die het beheerd. Lekker eten home maid en lekker ijs. Sanitair schoon mag wel meer druk op het water. Mooie ruime plekken al is het wel een aardige klim om boven de te komen. Een aanrader ook vanwege het uitzicht.
Ondanks dat de camping erg vol staat toch nog een mooie ruime plek gekregen. We waren hier 2 jaar geleden ook maar toe waren de douches en toiletten schoon, nu in alle gebouwen een bende. Bij de dames toiletten ligt het gebruikte maandverband op de grond, douches vol met haren. Bij de heren sta je met je voeten in de pis van een ander. Zie ook geen personeel die dit eens schoonmaken. Erg jammer van deze plek.
Helaas kan er niet meer van maken. Pluspunt voor de camper plekken omdat die best groot zijn met stroom en veel schaduw. Sanitair zeer vies zowel de douches als de toiletten. Weinig druk op de waterleiding waardoor het lang duurt voordat je emmertje vol is om de afwas te doen. Wat mij opvalt is dat de Fransen en Italianen hier nogal een zooi achter laten. Hier gaan wij niet meer naar toe.
Hele mooie camping met ruime plekken voor een camper met aanhanger. Alle voorzieningen aanwezig en netjes. Leuk gezellig restaurant met lekker eten en veel personeel die Duits, Engels en Nederlands spreken. Wij komen hier zeker nog een keer terug.
Je bent hier verplicht je paspoort in te leveren gedurende je verblijf. Dit is in strijd met de Nederlandse wetgeving. Dus werden we weggestuurd.