@Rob_Cuijpers
Lid van Campercontact sinds 2026
- 2025
Prima camping om te overnachten en Rennes te bezoeken. Let wel, vanaf 2027 gaan strengere regels gelden mbt crit air stickers. Goed sanitair, schoon. Geen wc papier. Op de camping zelf is verder niks. Zwembad is verderop gelegen. Wij betaalden 42,50 voor 1 nacht met camper en 3 personen, met stroom en water.
sanitair is ok, verouderd maar redelijk schoon. Goede uitvalsbasis voor diverse d-day bezienswaarsigheden, echter hadden wij dit ook direct aan het strand van de camping verwacht, maar dat was niet zo. wel op fietsafstand. Wij hebben geen geluidsoverlast ervaren. Prima restaurant en broodjesservice. Wij betaalden €40,- voor 1 nacht, camper en 3 personen

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel faciliteiten en animatie. Schoon sanitair. Wij stonden op het nieuwe veld. Das was wel een beetje een domper. Je betaalt de hoofdprijs (rond de 87 euro per nacht, camper en 3 pers.) en het veld was niet fijn. Lang en smal, hobbelig en vol gaten. Maar verder erg goede campin aan het strand met fijn zwembad
Sitecode: 20330
Goede camping, fijne plekken. Wij stonden vrij, maar op sommige plekken was het wel hutjemutje. Gratis wifi met goed ontvangst. Receptie erg aardig, spreken ook engels en duits. Dichtbij strand. Op de fiets vanalles bezocht in de buurt (o.a. markt). Leuk zwembad. Wij betaalden met camper voor 4 nachten en 3 personen €215,-
Fijne camping, met camper en 3 personen betaalden we €157 voor 4 nachten. Fijn zwembad, heerlijk strand vanaf de camping te bereiken, 5 minuutjes lopen. Wifi is dramatisch, wij betaalden €5 voor 6 uur, maar werkte niet op onze plek, kregen slecht verbinding. Ook slecht 4g ontvangst. Klein winkeltje waar je ontbijt kan halen. Voor grotere boodschaplen zijn diverse winkels in de buurt (wij fietsten 20 minuten ongeveer).
Fijne tussenstop en om Le Mont Saint Michel te bezoeken met de gratis pendelbus. Lopend of fietsend kan ook. Sanitair met tag te openen, redelijk verouderd maar prima. Tag is niet handig als je met 3 bent en maar 1 tag krijgt. Geen wifi. Plekken redelijk groot. Voor 2 nachten met 3 personen betaalden wij 65 euro. Bij uitrijden moesten we nog 28 euro betalen aan de slagboom.
Prima kleine camping voor een tusenstop. Vriendelijk personeel, leuke wandelroutes. Verder weinig te doen, ook in de omgeving niet. Schoon sanitair, wel gedateerd. 2 nachten met camper, 3 personen €83,-
Prima kleine camping. Wij stonden hier 1 nacht met camper op doorreis. Via whattsapp krijg je een code om dw slagboom te openen. Op de camping zelf is verder niks te doen. Zeer goede sanitaire voorzieningen en schoon! Dichtbij strand. Wel aan de prijs. Wij betaalden €56 voor 1 nacht met 3 personen incl. stroom.