@Rob_in
Lid van Campercontact sinds 2020
Modern. Schoon. Gratis internet en warme douches. Mogelijkheid om te parkeren op het kampeerterrein of op harde ondergrond buiten voor gereduceerd tarief. Er is een zwembad hier voor de warme dagen.
Mooie plek, alleen is er niet goed nagedacht over de exploitatie. Tokens gekocht Bij de betaalautomaat bij binnenkomst (1,50 €). Deze zijn nodig voor de watervoorziening, toilet, douche, enz. Probleem is 2 tokens = 10 minuten water. Geen optie voor minder. 1 token = toegang tot de douche en toilet. Geen optie voor het een of het ander. We verbleven er op zaterdagavond en erg veel lawaai van rockconcert in de buurt, hoewel ik twijfel of dit er vaker gehouden wordt.
Dit is een aangenaam genoeg uitziende plaats. Maar ... De toiletten hier werden opgesloten (gelukkig tankstation was open). Weg lawaai is minimaal, maar spoorlijn omgeving kan worden gehoord. We parkeerden hier net voor zonsondergang en niet lang te wachten voordat een paar dronkaards opgedoken. Niet leuk dus we verhuisd. Misschien waren we pech, maar zorg.
Mooie plek vlak naast de wijnstokken op gras. Schone toiletten zijn beschikbaar op de binnenplaats naast de deur. We werden hartelijk verwelkomd door de gastheer, die niet erg vindt dat we hadden wat communicatie problemen (ons Duits is niet goed). We waren kregen een fles wijn die het verblijf nagenoeg gratis maakte. Erg gul!
Prachtige locatie tussen wijngaarden met prachtig, ver uitzicht (we konden Frankfurt gemakkelijk zien!). Een enkel, modern en schoon toilet / douche aanwezig (douche met muntautomaat, maar we gebruikten onze eigen douche, dus niet beoordeeld). Waarschijnlijk te weinig sanitair als het druk is, maar half juni waren er slechts 3 campers. Daarvoor was het aanwezige sanitair voldoende.
Authentiek Weingut, gebouwd in de jaren 1880. Een korte wandeling naar het dorpscentrum. We vroegen naar de geschiedenis en de eigenaar vertelde er graag en veel over. Een zeer intelligente en interessante man. Er zijn 2-3 plaatsen op harde ondergrond op de binnenplaats, plus 2-3 meer op gravel/modder in de schaduwrijke omgeving bij het huis. Een enkel, maar schoon toilet is te vinden op de binnenplaats. Water was gratis, stroom 1 € / nacht. Zeer redelijk.