@Robbies
- 2016
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Mooie prijs en dat met stroom, douche, wasmachine, toilet en ook nog niet te ver van Valencia wat op de fiets goed te doen is maar de bus ook, deze stopt op 400 meter van de camperplaats en brengt je zo naar het centrum. idd heel aardige eigenaar, doet zijn best en is erg gastvrij. mijn camper stond veilig onder een afdak die de eerste hete zon de hele dag tegen hield.
Nette, gastvrije en heerlijk rustige C.P. met alles erop wat je nodig hebt (sanitair hebben wij niet nodig). Zeer vriendelijke eigenaren die snappen hoe het werkt. We hebben 2 nachten met een leenhond gestaan daarom deze keer alles te voet: Dorp Wouw, bakker, Jumbo en leuke terrasjes 1 km lopen. Kringloop Heerle en Boerderij Luysterberg (verse producten) 2 km. Rosada outlet 4.,5 km. Kortom, Wij hebben ons zonder fiets prima vermaakt. Bedankt Kees
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Sitecode: 162086
Prima CP, met een mooi uitzicht over het water waar zo nu en dan een boot(je) of Jet langs komt. Eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam. Walibi op 3,5 km. Heeft in principe alles wat je op en CP mag verwachten. Primitief sanitair maar wel schoon. Supermarkt, winkels of dorpje niet echt in de buurt maar als je voldoende inslaat is dat ook geen probleem. Wij betaalde met 2 kinderen en stroom €32,- per nacht.
Als je goed kijkt weet je dat je bij een CP uitkomt waar mensen in de winter komen om te skiën en in de zomer komen om te fietsen en te wandelen, verwacht dan ook geen relaxte CP maar een grote parkeerplaats met een mooi sanitair en verder alle voorzieningen. Winkels/restaurant/dorp op loopafstand en supermarkt en bakker op de hoek. wij kwamen vooral om de Breitachklamm te lopen, deze is echt schitterend en zonder echte conditie goed te doen.
Gemoedelijke camping die idd wat gedateerd is maar alles werkt prima. zeer vriendelijk en gastvrije eigenaar die ons adviseerde om minimaal 3 overnachtingen te blijven, vanaf dan zit er een Imstcard bij waarmee je diverse dingen (soms gratis) in de omgeving kunt doen. Het centrum van Imst stelt niet zoveel voor maar er is genoeg in de omgeving te doen, denk aan de Rosengardenschlucht en de Alpine Coaster, de langste rodelbaan van de wereld.
Zeer mooie en nieuwe camperplaats die van alle gemakken is voorzien. De ligging is rustig en op loopafstand van het centrum met volop winkels en een groot winkelcentrum en niet te vergeten, een schitterend mooie basiliek. Waren er maar meer CPs zoals deze.
7 foto's toegevoegd · ongeveer 1 jaar geleden

2023
Er zijn mooiere CP maar gastvriendelijker, dat weet ik niet of er die zijn? We hebben gezellig tijdens de wijnproeverij met de eigenaar in 4 talen zitten kwatsen (Tilburgs) en uiteraard ook een lekker doosje wijn gekocht (gem. €10,- p/f). Het pittoreske dorp is echt leuk en om de hoek 100m. Rond 18:30 sluit de winkel en ook het hek en kun je niet meer op de CP. Wij hebben er een leuke dag gehad.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden