@Robbink
- Mercedes-Benz Sprinter Anders
- 2008
- Buscamper
2023
prima camping, en ja het klopt dat de weg naast de camping veel lawaai geeft, dat weet je ook als je naar een stadscamping gaat. voor de rest alles dik in orde leuk stadje te voet langs het riviertje 15min lopen
prima camping wat ons betreft, wel erg druk voor half sept. stroom kabels liggen over de paden nier erg handig als je daar overheen moet rijden met je camper lange stroomkabel is dus wel handig. verder het lozen van chemische toilet is niet echt een pretje erg onhandig. voor de rest alles wel prima gr Rob
34 gr was het buiten lekker verkoeld douchen was niet echt plezierig, snoei heet.Kampeerplek geen grassprietje te vinden één grote zandbak. erg luidruchtig, toiletten vies geen waterdruk waardoor de drollen bleven liggen. wij hadden een fam feestje in denhaag. maar deze massa is kassa camping laten we voortaan maar links liggen. gr Rob
wat een heerlijke plek, vriendelijke ontvangst sanitair prima op orde kortom heerlijk genieten van de rust en natuur
we komen hier nu voor de 4de keer, dat zegt genoeg.
Sitecode: 42034
geweldig kamperen! 23 euro per nacht in juni
prachtige plek heerlijk in de natuur en toch dichtbij de stad, super vriendelijke eigenaar die zorgt dat alles top eruit zit. Camping is zeer netjes onderhouden toiletten ed zijn netjes, wifi is top en her restaurant is heerlijk, aanrader zeker! voor de liefhebber is er ook nog een snackkar voor een heerlijk frietje . Kortom wij hebben het erg naar ons zin gehad ondanks het weer wat minder was. Wij komen zeker nog eens terug. groet Rob
hele leuke camping, aardige mensen en erg netjes. wat wij wel vinden is, dat er te weinig wc zijn, verder goede ligging heerlijk fietsen en dicht bij uden en Veghel. kortom wij hebben een leuk paasweekend gehad gr Rob
2022
Sitecode: 91971
super plek, aardige mensen, zeer netjes en de opzet van de camping doet heel knus en gezellig aan wat ons betreft top. wat al eerder vermeld is, in het hoogseizoen is reserveren wel handig
toffe camping sanitair prima gewoon netjes, eigenaar aardige kerel.Met de fiets kleine 10 min in centrum sneek.