@RobbyOverhof
- 2012
camperplaats vol ,op de camping gestaan veel te duur slegte WiFi sanitair kan ook wel wat schoner kan ook niks met de schotel ontvangen van wege de vele bomen
prima camperplaats zeer schoon vriendelijke ontvangst . Álles goed geregeld ook in deze rare tijd we hebben hier 4 dagen gestaan
vreindelijke eigenaar keurig verzorgt alleen was de prijs nu 32,50 euro 3_8_2019
Niet geschikt voor campers langer dan 5 meter. Weg er naar toe er smal en steil
vriendelijke ontvangst door André en betty prima locatie 2 nachten gestaan; toen de camper niet wilde starten kan andere meteen helpen na een uur laden startte hij weer, waar vind je nog zulke beheerders
Sitecode: 20675
Vriendelijke ontvangst, nette plaatsen, keurig sanitair; je kan er fijn fietsen, supermarkt in het dorp er naast (Raamsdonksveer) 10 min fietsen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij waren hier 6 en 7 mei 2018, mooie plek, vriendelijk eigenaars, mooi sanitair en leuk dat je buiten de afwas kan doen; spreek je ook nog de andere camperaars, goede wifi.
Deze recentie bevat geen tekst.
Zeer verouderde plek, sanitair niet om aan te zien vies en goor. Levensgevaarlijke trap, geen verlichting er naar toe zelfs het openbaar sanitair in het dorp vies en goor.