@RobenCaatje
- 2015
Hoe de vorige camperaars zo positief kunnen zijn snap ik niet echt. Je staat pal naast de snelweg, die je best goed hoort. Zodra je de sanitaire ruimte betreedt wil je gelijk weer naar buiten vanwege het niet propere, maar bovenal de lucht, BAH ! Wij komen hier zeker niet nog eens.
Keurig sanitair en prima bierstubbe met lekkere hapjes. De plaatsen zijn zeer klein, je staat echt luifel aan luifel zonder enige vorm van privacy. Het geluid van de snelweg en met name de trein zijn behoorlijk storend aanwezig. Ligt mooi aan de Main, maar slechts een klein deel van de gasten kan hier actief van genieten. Prima camping voor doorreis, maar meer ook niet.
We hebben hier gestaan van 23 tm 25 mei. Wat een heerlijke rust en schitterende plekken. Dorpje goed bereikbaar per fiets. Voorzieningen echt kraak helder ! Wij komen hier zeker nog eens.
Leuke rustige CP, stukje rijden binnendoor is goed te doen. Sanitair is gedateerd, maar wel schoon en dat is toch het belangrijkste. Het is een stukje omlopen om het sanitair te bereiken vanaf de camperplaatsen, in mooi weer geen probleem met regen kan het als lastig worden ervaren. Mooie omgeving om met de hond te lopen. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam.
Plaatsen zijn zoals al vaak genoemd, vrij krap op elkaar, maar man wat een prachtige locatie !! Zeer vriendelijk personeel, goed en betaalbaar restaurant, zwembad, sauna, massage faciliteiten, en privé sanitair. Mooie wandelroutes in de buurt.
Zeer mooie CP, midden in de bergen ! Vriendelijke mensen en super schoon sanitair, netter dan menig één thuis zal hebben. Prima voor een stop op doorreis.
Heerlijke camperplaats, met vriendelijke mensen en lekker eten. De sanitaire voorziening is zo luxe, dat hebben we thuis niet eens......veel ruimte, schoon en 4 minuten douchen voor een euro. Zeker de moeite waard om een tussenstop te maken voor een nachtje.
Heerlijk rustige plek hier op de Plantage. Keurig netjes sanitair, mooie plaatsen tussen de boomgaard. De landwinkel welke erbij zit is een echte aanrader. Verse broodjes service kortom echt super. Wij hebben hier genoten !!
Helaas waren alle goede recensies, bij ons niet geheel van toepassing......het sanitair was niet bepaald schoon en er waren onwijs veel vliegen en muggen, al kunnen de eigenaars daar weinig aan veranderen. Wij hadden alleen het toilet/douchegebouw dicht gemaakt. Wel ontzettend gastvrije mensen en inderdaad heerlijk die verse eitjes. Het is echt een RUST plek verder niet veel te beleven.
Één nachtje gestaan op 13-4-2018. Prachtige locatie met zeer nette camperplaatsen, wel een parkeerplaats idee inderdaad, wat iemand anders ook vertelde. De camping zelf is best redelijk qua formaat, sanitaire voorzieningen erg schoon en netjes. Gestaan voor 15,- een nacht ( 2p en een hond ). Als er daadwerkelijk 14 campers staan lijkt het ons wel heel erg vol......
Wij stonden hier in maart 2018. Wat een mooie plek zo aan het water. De plaatsen achter de loods zijn super, alleen moet je oppassen dat je niet wegzakt in het drassige gras deze tijd van het jaar. Het sanitair is keurig en schoon. De douche werkt op muntjes. ( 0,50 ct ) Grijs water afvalpunt niet kunnen vinden.
Prachtig gebied, met alle voorzieningen bij de hand. De vijftig uilen die hier in de loofbomen vertoeven is echt super gaaf om te zien. Verder is het strandje in onze beleving wel iets verder dan de aangegeven 500 m. Sanitaire voorzieningen zijn echt heel erg netjes. Zeker de moeite waard om eens te overnachten.