@Robert
- Hymer B 689 Intergaal
- 2012
- Integraal
Juli 2026
Een fantastische camping met ruime plaatsen, schoon en uitstekend onderhouden sanitair en een prachtige omgeving. Een heerlijke locatie voor wandel- en fietstochten. Wel is het goed om op de aanrijroute te letten: bij de T-splitsing moet je links aanhouden. Rechts wordt het namelijk erg krap. Wij reden er met een camper van 8 meter lang en 2,35 meter breed en hadden slechts enkele centimeters speling. Links is zonder twijfel de beste keuze.
Mei 2026
Heerlijke camperplaats op een rustig boeren erf. Het sanitair is modern, netjes en super schoon. De vriendelijke eigenaren gaven ons zelfs heerlijke verse eitjes. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie fietstochten door de omgeving. Rust, gastvrijheid en goede voorzieningen maken dit een plek waar je graag terugkomt. Zeker een aanrader voor camperaars die van natuur en ontspanning houden.
Voor de tweede keer op de camperplaats en opnieuw een geweldige ervaring. De ligging is perfect: je wandelt zo de Veluwe op en geniet direct van de natuur. Ook voor fietsers zijn er prachtige routes in de omgeving. Het sanitair is schoon en goed verzorgd. Een fijne, plek waar we zeker nog eens terugkomen.
Wij hebben hier voor de eerste keer verbleven en dat is erg goed bevallen. De camping ligt op een prachtige toplocatie en is een ideale uitvalsbasis voor wandelaars en fietsers. Vooral het schone sanitair viel direct op. Reserveren kan eenvoudig online of via de aanmeldzuil. Ook het stroomverbruik is makkelijk via je telefoon te bekijken en betalen. De nieuwe eigenaar heeft de camping duidelijk gemoderniseerd. Wij komen graag terug.
Januari 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 maanden geleden

Sitecode: 161907
Top verzorgde camperplaats in een prachtige omgeving, ideaal om te wandelen en te fietsen. Wij hebben hier met oud- en nieuw gestaan en dat was echt bijzonder. De eigenaar Michael had samen met zijn vader en moeder een gezellige borrel georganiseerd bij het kampvuur. Het was supergezellig en heel gastvrij. Absoluut een aanrader!
De omgeving is prachtig en ideaal om te wandelen en te fietsen. Helaas laat de camping zelf te wensen over. Het sanitair lijkt nieuw, maar wordt slecht schoongemaakt en onderhouden; er waren slechts twee cabines open. Een officiële loosplaats voor campers ontbreekt en het chemisch toilet is erg vies. Daarnaast viel de stroom regelmatig uit. Jammer, want met beter onderhoud zou dit een fijne plek kunnen zijn.
Fijne, wat oudere camping op een prachtige locatie aan de Rijn. Ideaal vertrekpunt voor mooie fietstochten langs en door de omgeving. Bonn ligt vlakbij; wij hebben daar de grote en sfeervolle kerstmarkt bezocht. Het sanitair is wat gedateerd, maar wel netjes en schoon. Al met al een prettige camping op een mooie plek. 🎄🚲🌊
Sitecode: 92019
Een échte top camperplaats! Een voorbeeld voor veel andere camperplaatsen. Fantastische locatie, direct aan mooie fiets- en wandelroutes. Alles is super schoon en het sanitair is uitstekend verzorgd. Een plek waar je met plezier terugkomt — absoluut een aanrader! 👍🚐🌿
Top camperplaats! Super schoon en rustig gelegen, op loopafstand van een supermarkt en gezellige restaurants. De omgeving is prachtig, met volop mooie fiets- en wandelroutes direct vanaf de camperplaats. Geen toiletten of douches aanwezig, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de nette plek en de fijne ligging. Absoluut een aanrader voor wie van vrijheid en natuur houdt! 🚐🌿