@Robert-Marcussen
- Pössl Roadmaster Roadmaster
- 2018
- Ander
- Buscamper
Nette camping, alles netjes, alles goed aangegeven en schoon. Ruime plekken. Online reserveren is zeer handig.
Mooie hele grote plaats. Alles aanwezig water en stroom direct bij de plaatsen( aan de kop van de pier iig. Kunstgrasveldje bij je plaats netjes en heel fijn!
Mooie kleine camping, prima sanitair, 2 keer per dag schoongemaakt. afvalscheiding, betaalde wasmachine 75 skr. 5 min van strand en zwemwater. 375 skr incl stroom en goede wifi.
Camping met goede voorzieningen en mooi afgezette plekken, met een kleine camper kun je ook bij het veld en aan de bosrand staan. daar loopt ook wild rond dus ‘s ochtends en ‘s avond mogelijkheid wat wild te spotten. Sanitair prima, mooi schoon en voldoende aanwezig, goede actieve heel aardige beheerder. in de middag is het cafeetje open en er is een kleine koelkast met levensmiddelen voor de eerst nood.
Vannacht hier gestaan. geen last gehad, basic camper veld met sanitair. niet super maar voor de kosten prima. direct in het centrum en jachthaven. altijd wat te zien aan activiteiten. dicht bij winkels en alle voorzieningen.
Mooie camping, goed sanitair schoon, gebruik van wasmachine en droger inclusief, bij erg nat weer minder plaatsen voor campers ivm grasveld wat erg nat is.