@Robert-Numan
nette camperplek , rustig , elektrisch werkt niet , wel water , grijs/zwart water . Liefelijk dorpje met genoeg bars en restaurants .
heerlijk rustig plekje , leuk dorp . Voor een overnachting een dikke prima . Voor water en grijs/ zwart water . Service station dichtbij, kijk op CP .
In het hart van Baskenland , deze verrassende CP. Wij stonden hier alleen , super veilig ! Wat een leuke stad . Toilet prima en afvalbakken.
mooie camperplaats , alles nieuw ! sanitair nog nooit zo schoon meegemaakt. Ligt zeer centraal om hel en meerdere plekken te bezoeken. rustige ligging. Zeer vriendelijk personeel. ๐๐ป
Sitecode: 19375
Wat een keurige plek , schone douche en toilet. Een bedevaartsoord, prachtige wandelroutes. Heel verrassend dorpje , zijn 2 dagen gebleven ! Eigenaresse spreekt Duits en Engels . Prima prijs , kwaliteit verhouding. Div restaurants. Wij komen zeker terug
wat een mooie plek midden in de natuur . Ondanks het zandpad konden wij deze plek prima bereiken met onze camper van 7 m . ( kijk op route website camping ) Top eten , zwembad en vooral de rust ! Mooie wandelroutes . En schoon sanitair .
wat een sfeer , en vriendelijkheid ! Mix van jong & oud . En de BBQ super leuk . Hier zit je eens lekker niet op je telefoon . Rustig sโnachts . Ervaar het zelf ! ๐๐ป
Wat een super hartelijk ontvangst . Wij boften ook met super gezellige andere Camperaars die daar stonden . Marina wil alles voor je doen , wat een gastvrouw ๐๐ปEn rustige nachten .
ja zeker , dit is een pareltje om te staan .Het klopt helemaal wat hier wordt beschreven. ๐๐ป
Geweldige CP met ruime plaatsen met veel schaduwrijke plekken. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. Supermarkt om de hoek. Pendeldienst naar de stad Gallipoli. Een camping om terug te komen.