@Robert-Numan
Een foto toegevoegd aan een locatie · 12 maanden geleden

nette camperplek , rustig , elektrisch werkt niet , wel water , grijs/zwart water . Liefelijk dorpje met genoeg bars en restaurants .
heerlijk rustig plekje , leuk dorp . Voor een overnachting een dikke prima . Voor water en grijs/ zwart water . Service station dichtbij, kijk op CP .
In het hart van Baskenland , deze verrassende CP. Wij stonden hier alleen , super veilig ! Wat een leuke stad . Toilet prima en afvalbakken.
mooie camperplaats , alles nieuw ! sanitair nog nooit zo schoon meegemaakt. Ligt zeer centraal om hel en meerdere plekken te bezoeken. rustige ligging. Zeer vriendelijk personeel. 👌🏻
Sitecode: 19375
Wat een keurige plek , schone douche en toilet. Een bedevaartsoord, prachtige wandelroutes. Heel verrassend dorpje , zijn 2 dagen gebleven ! Eigenaresse spreekt Duits en Engels . Prima prijs , kwaliteit verhouding. Div restaurants. Wij komen zeker terug
wat een mooie plek midden in de natuur . Ondanks het zandpad konden wij deze plek prima bereiken met onze camper van 7 m . ( kijk op route website camping ) Top eten , zwembad en vooral de rust ! Mooie wandelroutes . En schoon sanitair .
wat een sfeer , en vriendelijkheid ! Mix van jong & oud . En de BBQ super leuk . Hier zit je eens lekker niet op je telefoon . Rustig s’nachts . Ervaar het zelf ! 👌🏻
Wat een super hartelijk ontvangst . Wij boften ook met super gezellige andere Camperaars die daar stonden . Marina wil alles voor je doen , wat een gastvrouw 👌🏻En rustige nachten .
ja zeker , dit is een pareltje om te staan .Het klopt helemaal wat hier wordt beschreven. 👌🏻