@Robert012
- Buscamper
2023
4 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
wat een heerlijke plek om even tot rust te komen als je langdurig onderweg bent. prima was regeling, behulpzaam personeel/eigenaar. schaduw of zon je kunt kiezen. en je kunt prachtig rond slenteren door de natuur direct achter het camper gedeelte. oase van rust..... en die prijs, 😊 ik bleef er een nachtje extra staan dan gepland. top plaats..
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
ik was hier op 13 oktober. ik ben doorgereden om het volgende. aan het begin van de camperplaats staat een tent waar enkele locals wonen. volgens andere camperaars veroorzaken zij een dreigende stemming. er word ingebroken in campers. er word gestolen. de vaste camperaars die er verblijven bewaken elkaars camper / bezittingen indien er iemand tijdelijk afwezig is. ik ervaarde een onaangename 'sfeer' bij het oprijden. ik ben doorgereden.
gevraagd aan de grens bewakings politie stand van zaken. ivm nood toestand immigranten. momenteel nog steeds veel immigranten die dagelijks illigaal de grens over steken. politie survileerd s avonds. en overal hangen camera's. volgens politie sta je hier veilig. was geen probleem. locale dame kwam nog even langs bijzonder vriendelijk. kreeg de indruk dat men blij is weer touristen te zien. je mag hier staan
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

ik geef een 5 sterren. facinerend om vanuit je camper naar Rusland te kijken. de omgeving is op loop afstand echt mooi en uniek. oude muur, verdedigings werken, monumenten. restaurant op loop afstand. vissen in de rivier, chillen langs de boulevard en kijken naar Rusland. je bent hier absoluut veilig. de parkeerplaats zelf wordt bewaakt met video camera's. ik was hier 9 mei. victory day werd gevierd, samen met russen aan de overkant.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

camping verboden !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

prima plek. leuke trail om te lopen.