• Camperlocaties

@Robert2011

Betrouwbare reviewer

1996

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

De gratis plek was druk. Ondanks alles kregen we een plekje en hadden we een rustige nacht. De plek zelf beviel ons niet.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We waren weer op de camping. We kwamen woensdag aan en de camping was al behoorlijk vol. Toch hebben we nog een mooi plekje kunnen bemachtigen. De prijs van €8 is prima. Het is ook de moeite waard om het prachtige vakwerkstadje te bekijken. Talrijke restaurants, cafés en allerlei winkels nodigen uit tot een wandeling door het stadje. We komen altijd graag terug naar Alsfeld.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We hadden onze LMC-bijeenkomst op de camping van 19 tot en met 21 september 2025. Deze keer waren er 24 campers aanwezig. Er waren mensen uit verschillende staten, waaronder een camper uit Zwitserland. Het was een succesvolle bijeenkomst en het was fantastisch om zoveel nieuwe mensen te ontmoeten. We kregen heerlijk eten voorgeschoteld in de Schwälmer Stub, en hoewel het druk was op de camperplaats, verliep alles perfect.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We waren na lange tijd weer terug bij de Geiger Winery. We hadden geluk en konden een plekje bemachtigen. Omdat het weer op zijn best was, zat de plek vrijdag al helemaal vol. Zoals altijd hebben we ons prima vermaakt.

Een locatie beoordeeld—5 maanden geleden

We verbleven vier nachten op de camping. Helaas zijn de plaatsen vrij smal. Gengenbach is een heel mooi stadje met veel charmante vakwerkhuizen. Er zijn veel restaurants en cafés. De plaats van €15 wordt goed ontvangen, hoewel het overdag wat rumoerig is vanwege de straat.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Vandaag, Pinkstermaandag, is de camping nog steeds behoorlijk vol. Het is ook schoolvakantie, dus er zijn veel kinderen. Omdat we geen wisselgeld hebben, of liever gezegd, de app gebruiken, kost de camping € 9,20 in plaats van € 8. Verder is de camping prima en ligt hij midden in de natuur.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Ook hier weer, geen spijt! De staanplaats is rustig gelegen. De prijs is oké met € 8. Prachtig beplant. Het terrein is bijna elke dag vol. Omdat het vol was, mochten we naast het nutsgebouw parkeren. Een klein puntje van kritiek is de betaalautomaat. De automaat accepteert geen briefjes van € 50 en betalen met pin is niet mogelijk.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

Jammer dat de plek zo verwaarloosd is. We hadden graag buiten gezeten, maar er is veel verkeer vanaf de hoofdweg!

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

We hebben enorm genoten van de natuurlijke omgeving. Zeer dichtbij de zee. Heerlijk rustig hier. Helaas geen aankoop. Mogelijkheid beschikbaar. De omgeving lijkt verlaten. V+E beschikbaar

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

kreeg een zeer warm welkom en groet. Gelukkig hebben we gereserveerd. had, want het zat elke dag vol. Schoon sanitair en de locatie is in goede staat. Erg behulpzaam. Bediende. Repsol gasflessen kunnen worden omgeruild. Broodjesservice en elke donderdag. Duitse bakker komt naar het plein

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

waren er dit jaar 4 weken. De site staat onder nieuw management. Er werden nieuwe industriële wasmachines geïnstalleerd. en er werden drogers neergezet. Zijn enthousiast over de nieuwe prijzen

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

De staanplaats is vergroot en voorzien van een balkon, dat een prachtig uitzicht op zee biedt. Wij vonden het erg leuk. Schoon sanitair. Jammer dat er geen wasmachine op het balkon is. geeft. Zeer vriendelijk welkom en afscheid

Een locatie beoordeeld—12 maanden geleden

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Zeer mooi sanitairgebouw, 4 wasmachines en 2 drogers aanwezig. 1 chiringuito beschikbaar.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

SP parallel aan de snelweg. Erg hard. Wat Northeim biedt als parkeerplaats voor campers is een schande. Alle 3 plaatsen zijn een grap

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

geen SP meer beschikbaar.

Womo SP geparkeerd door auto's

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

we hielden niet van de plaats. Smalle en vrij korte plaatsen (onze Womo met 7.30 te lang) schuin en als het weiland nat is kom je niet meer weg van het perceel! Het kost nu € 19.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

deze SP bestaat niet met mt!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

er is maar één V+E in heel Imola maar geen parkeerplaats om te overnachten

Sitecode: 19430

een zeer mooie camping aangelegd in terrassen. Zeer schoon sanitair. Restaurant en minimarkt aanwezig. U loopt in 20 minuten naar het kleine stadje Kalamera. Veel tavernes en kleine souvenirwinkels aanwezig. Er is ook een geldautomaat en een apotheek in Kalanera. Bij ACSI kost de standplaats tot 30 juni €20 per dag.

Sitecode: 41990

zeer schoon gerunde Camp.Platz. Zeer mooi en schoon sanitair. Helaas zijn de percelen beplant met veel moerbeibomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

werden vriendelijk begroet en kregen te horen dat er niet een paar percelen waren voor onze twee kampeerders. Toch hebben we 2 percelen met zeezicht gevonden en de CP bevalt ons erg goed. Kleine CP aangelegd in terrassen. Schoon sanitair. Restaurantterras met uitzicht op zee. 15 km naar de haven van Igoumenitsa

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

wij waren er met 2 campers en hebben heerlijk gegeten voor 12€ (zonder drankjes), dus de overnachting is gratis. Omgeving zeer netjes. Werden gepresenteerd met vijgen, perziken en een zelfgebakken brood! We komen graag terug!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 4 jaar geleden

twee keer langs de ingang gereden. het pictogram uit de Womo ontbreekt nog. Maar we hebben goed en vredig geslapen. In de ochtend kwam de tuinman ophalen. Wordt een mooie plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

de parkeerplaats bestaat niet meer

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Aangezien we er pas na 15.00 uur waren, was de plaats al goed bezocht. Had zorgen, wg. de drukke straat of je 's nachts kunt slapen. Het was stil 's nachts. Helaas ligt de zee op 20 minuten lopen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

met ons schriftelijk voorbehoud hebben we een plek. Pablo stelde zich aan ons voor bij zijn voornaam, begroette ons heel vriendelijk. en liet ons zien hoe en waar we moeten staan. Als begroeting kreeg iedereen 1 sherry. Informatie ontvangen op de stadsplattegrond. Er zijn schone douches en toiletten. , 1 wasmachine en 1 droger.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

werden hartelijk begroet en we kregen te horen dat we een stoel konden kiezen. Aangezien de ruimte nu twee keer zo groot is als 2 jaar geleden, zijn er 2 douches en toiletten of slechts. 2 wasm. , te weinig. Afvoer en aanvoer is ook niet optimaal. 2 stranddouches zou ook leuk zijn. Omdat elk weekend in het hoofdreisseizoen de tent vol zit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We hebben een goede plek. Goederen met een Womo en trailer, hoefden niet rond te hangen. Ongeveer 300 m van de zee. Schoon en geweldig strand met steigers met houten planken. Mooi pad om langs het strand te lopen. Brachten een rustige nacht hoewel de plaats vol was. Natuurlijke bodem en goed verlicht. 8e plaats €

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

We werden heel vriendelijk ontvangen. Heb een huurauto geboekt via de SP. Het hele proces werkte perfect. We voelden ons daar zeer comfortabel en zouden graag terugkomen. De SP is niet ver van de zee.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zeer ruime parkeerplaats en zeer goed onderhouden. Schone en grote doucheruimtes met toilet en wastafel. Zwembad is klaar vanaf oktober in de winter met warm water

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zijn zeer hartelijk begroet. Rustig 's nachts! Douches voor vrouwen moeten worden opgeknapt. Plaats erg schoon.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

waren weer op weg naar Spanje, dus verbleven hier voor 1 nacht. bekende. Heel rustig geslapen. De ingang kan iets beter aangegeven worden

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

kreeg een heel mooie plaats op de 2e rij naar de zee. De sanitaire voorzieningen waren echter erg oud en nooit schoon. Heb meerdere malen geprobeerd. We namen liever een douche in de Womo. Daarna doorgereden na de 2e nacht!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

we voelden ons zeer comfortabel op het veld. Vriendelijk personeel en zeer schoon sanitair. Het herentoilet is vernieuwd. Mooi zwembad! 12 € per persoon tot eind juli.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Vriend. en vriendelijk bediend. Aanhanger op parkeerplaats verstrekt (gratis) SP zonder elektriciteit € 14. Smalle percelen, maar in de schaduw. Zwembad kan worden gebruikt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Eenvoudige parkeerplaats - overdag hoor je de trein en de nabijgelegen hoofdweg. Maar 's nachts stil. Bakker komt alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag. en zondag. Prijs 9 € inclusief elektriciteit

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

zeer mooi ingedeeld SP en rustig, zeer schoon sanitair vriendelijk u. behulpzaam personeel. Niet ver van het centrum. Alles klopte hier, daarom zijn we langer gebleven. SP altijd elke dag volledig bezet

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooi aangelegde wasbak. Met strand en gazon. Restaurant beschikbaar! De SP is erg aardig en kalm.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer mooie bijna natuurlijke SP. Douches, toiletten, bijkeuken en wasmachine zijn aanwezig. Erg stil. Er is een aanlegtrein en je kunt met een trolley rijden. Baker tegenover. In de motorloods kan je heerlijk eten en genieten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Schone gratis SP inclusief elektriciteit. Er zijn echter geen 5, maar slechts 3 OP's over. Maar geweldige V + E beschikbaar. Je hoort nauwelijks lawaai van de straat.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een SP voor 8 gsm's, direct achter het tankstation. De drukke weg voor het tankstation is op de SP niet te horen. Je kunt broodjes halen bij het tankstation. WC beschikbaar, 10 € inclusief elektriciteit kost deze SP. 5 min. Loopafstand naar het centrum. U kunt er heerlijk winkelen en eten. Zaterdag is de markt. We verbleven 3 dagen waar we geen spijt van hadden. Als je naar de Obelink wilt, zet dan pilonnen op, SP is beveiligd

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De plaats was erg vol. Het was mogelijk om water bij te vullen, weggooien was bijna onmogelijk omdat er een enorme plas was. Betaalde € 8 + € 2 voor trailers. CP erg smerig

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Heel gezellige kleine SP. Rustige parkeerplaats. De plaats kost nu 9 €, met 3 nachten of een € 24. Broodjesservice in het weekend Leuk stadje met veel vakwerkhuizen en diverse winkels. We vonden het erg leuk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

De SP (8 €) gelegen aan de rand is mooi ingedeeld. Schone douches, wasmachine en droger aanwezig (3 €) Bij de receptie zijn diverse wijnen, jam en worst uit blik te koop. Er is ook een broodjesservice! Heel stil 's nachts!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Een kleine parkeerplaats bij een prachtige vijver. in de buurt van een restaurant. Je kunt er lekker rond de vijver lopen, af en toe staan er losse bankjes. Er is ook een barbecuehut. Een klein nadeel is dat je de hoofdweg kunt horen. Laten we eens kijken hoe het 's nachts is.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

We hielden niet van de SP. De hele nacht, auto's en bussen. In de vroege ochtend lossen vrachtwagens op de parkeerplaats. De plaats is goed om naar het centrum te gaan, maar niet om daar te blijven!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

We hebben hier stil gestaan. Helaas zijn de plaatsen niet recht. Vanwege de vele regenachtige dagen is de plaats vol met plassen!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 6 jaar geleden

Zeer mooie operator. Goed onderhouden parkeerplaats. Heel kalm! We mochten de hut, de grill en de oven gebruiken. Elke dag - broodjesservice. Nadat de bakker geen rollen meer had afgeleverd, werden de rollen ons door de SP-operator gebracht. We komen zeker terug. De oudejaarsavond met gebraden vlees en de wijnproeverij waren geweldig!

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Natural SP. V + E beschikbaar. Registratie in het vakantiedorp. Geweldig uitzicht, de SP ligt op een heuvel. Broodjesservice in de registratie. De Pulvernaar ligt op ongeveer 200 meter van de SP.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Plaats schoon aangelegd. Maar Womo zijn relatief dicht bij elkaar. Luifel kan niet volledig worden uitgetrokken. Het is jammer voor deze plek. Winkelen niet te voet te doen, want de ruimte is ver buiten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

We hebben daar 8 Womo ontmoet. Zijn zeer tevreden. Veel Duitse federale strijdkrachten vlogen op de 3 dagen, zeer laag over de plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Het totale parkverbod bij de SP is alleen geldig bij een evenement op de SP. Verward ons, stond buiten de plaats. Kassier vertelde ons dat de grote plaats mag worden gebruikt. In de ochtend kwam de bakker naar de SP

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Pitch werd met de auto gebruikt. Ook op de kleine SP zijn lokale Womo's. Gelukkig dat er een auto wegreed, dus we hadden 1 plaats. SP is erg luid door de aangrenzende parkeerplaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Deze SP heeft geen charme. Een plek achter een groter gebouw, puur geperst. Moeilijk te manoeuvreren wanneer de ruimte vol is. Een zeer smalle oprit Max. 20 cm van de spiegels links en rechts. En dan een prijs van 11 euro? Een "no go"

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Goed bezochte SP niet ver van de zee. 'S Avonds rende een politieman van het plein.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zeer grote natuurlijke plaats. Heel leuk om hier te zijn, want vanaf 22 uur is het hier absoluut stil. De plaats kan te voet worden bereikt in ongeveer 20 minuten. Er is ook een benzinestation, een manier om de was te doen. In 3 dagen is op zijn plaats, markt

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Ongelijke grootte pakketten. Had een zeer smalle plaats. Kon nauwelijks tafel en stoelen neerzetten. Heel erg, wg. drukke straat en een spoorlijn. Zeer mooi strand. Geen 50 meter van de plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

De operator heeft ons heel vriendelijk ontvangen en ons naar de SP gebracht. De baan ligt op een helling, zodat u vanaf de SP uitzicht heeft op de zee. Heel stil. (Had de dag ervoor schriftelijk gereserveerd.)