@RobertBroeksema
- 2018
De plek is mooi. Het personeel nogal onvriendelijk. Matig onderhouden sanitair. Restaurant: ze negeren je gewoon als je geen Italiaans spreekt. Jammer.
Perfecte rustige overnachtingsplek.
Sitecode: 19493
Echt een super mooie en ruim opgezette camping. Mooi nieuw sanitair. Goed onderhouden. Prima restaurant. Direct aan het grote meer. Plaatsen met voldoende schaduw maar sta je liever in de zon: dat kan ook…klein winkeltje op de camping en verder alle voorzieningen voor camperaars.
Prima plek, klein zwembadje om in af te koelen. Keurig sanitair en vriendelijke eigenaren. Mooi uitzicht en vlakbij het stadje. Zeker de moeite waard!
de prijs is niet in verhouding met wat je er voor krijgt. stroom wordt apart berekend in totaal € 29,- voor 1 nacht op een grasveldje. geen sanitair, geen loosplek voor grijs water. alleen water en stroom. ook hoor je de snelweg vrij goed. wel aardige eigenaren
Sitecode: 51968
geweldig restaurant. verder kale maar rustige plek waar je gratis mag staan.
rustige camper en caravan plek, oud, wat primitief sanitair. super vriendelijke beheerder. Het kost nu 20 pond per nacht vermeerderd met Electra op basis van gebruik. koste mij 2.30 . al met al leuke en voordelige plek. alleen grijs water kun je er niet kwijt.
parkeerplaats bij sportaccommodatie. verouderd maar schoon. 5 electra aansluitingen. gebruik toilet en douches sportclub. mannen en vrouwen gescheiden maar geen privé douche. toegang met code.

mooie ruime camperplek. goed en schoon sanitair. licht glooiende gras vlakte met rechte stukken. De prijs in de app klopt echter niet. een camper met 2 personen is €36 per dag.
mooie ruime camping met goed onderhouden sanitair. zee op 100 meter. mooi rustig strand. fraai zwembad met restaurant. zeer vriendelijke mensen. we komen hier graag terug
een fantastische en unieke plek om te camperen. zeer veel ruimte vergeleken met andere campings. prachtig uitzicht over San Vincenzo. vriendelijke eigenaar is net open en is van plan om douches en toiletten te bouwen, nu nog niet aanwezig. Wel een elektra en water. met porta potti en buiten douche waren wij van alle gemakken voorzien! Heuvel er naar toe is vrij steil, maar onze Mercedes uit 1986 redde het prima
kaal maar prima. plek achter een loods op betonplaten. wel uitzicht over de weilanden en rustig. geen sanitair. wel stroom (2 euro extra) en water
plek is mooi. wel erg onpersoonlijk. geen receptie of ontvangst. niet al te vriendelijke eigenaresse komt langsrijden om het stageld te innen. de faciliteiten zijn oud maar wel schoon en functioneel.
zeer vriendelijke ontvangst. mooie plek met eigen grasveldje. schoon sanitair. heerlijke douche (wel 50ct). je kunt de zelf verbouwde groente en aardappels kopen bij de kas. aanrader
Let op: wat in de app staat klopt niet. De camping kost €45 per nacht. Sta je op de kale camperparkerrplaatszonder Electra en wc/toilet dan is het €22 per nacht.
Zeer schone en mooie camperplaats. Vriendelijke en behulpzame beheerder Yann. Leuk ingericht met (sub)tropische planten al bananen (met vruchten toen wij er waren) rijk bloeiende oleander. Klein maar goed onderhouden zwembadj. Schone serviceplek. Incl Electra €10 pd. Voor hete douche wordt €1 gevraagd. De prijs meer dan waard
Keurige plekken en alle voorzieningen die nodig zijn. Nieuw en schoon sanitair bij de Camperplaatsen. Ruimte bij de receptie minder netjes maar goed daar hoef je alleen te zijn om af te rekenen met de vriendelijke eigenaar. Omgeving niet echt mooi. Vla bij Zutphen met zicht op iets verder gelegen industrieterrein
Prima plek. Ruime plekken en prachtig uitzicht
Top plek met ruime plaatsen en goede voorzieningen. Keurig sanitair. Mooie locatie en gezellige medecamperaars. Super vriendelijke beheerder. Koude drankjes en zelfs een automaat met eerst levensbehoeften. En dat direct aan de rivier. Komen zeker terug
Prachtige plek.sympathieke eigenaar en veel ruimte. Mooi uitzicht op Maas en pontje.