@RobertDexter
Over de ca. 2 km bovenop de pas zijn er een aantal plaatsen waar je kan staan. De parking aan de grenspost is de minst mooie, zoek elders langs de kant van de weg. Ongeveer in het midden (aan de Chanousia plantentuin) is er een sevicelaats. Overdag nog druk maar 's nachts heerlijk rustig. Schitterende omgeving, met veel wandel mogelijkheden.
Krappe plaatsen op asfalt parking, maar wanneer je aan de rivier staat heb je achteraan wel een grasveldje voor je tafeltje en stoelen. Beperkt sanitair. De Ruitor watervallen zijn een aanrader (ook de wandeling van enkele km naar de start van de route).
Niet echt gezellig op deze grote parking, maar anderzijds niet te duur, ruim plaats, proper sanitair, gratis shuttle in de hele vallei.
Ruime plaatsen. Proper en ruim voldoende sanitair en andere voorzieningen. Aosta makkelijk met de fiets te bereiken. Enige minpunt: veel lawaai van de nabije snelweg, en (soms) van de sportvelden ernaast.
Rommelige en wat vervallen camping. Niet echt voorzien op campers (servicing kost 10 EUR extra boven op de al dure standplaats). Anderzijds mooie locatie met zicht op Mont Blanc, en het dorpje La Salle is een echte aanrader. Vriendelijke receptie.
Eén nachtje gestaan op doorreis. Eerder een tentencamping, zeker niet geschikt voor grotere campers. We hadden zelfs geen plaats om een tafeltje te zetten. Weinig sanitair voor de grootte van de camping en verouderd. Te duur dus. Toch drie sterren ( locatie aan de Rijn & het interessante Augusta Raurica dichtbij). Helaas zagen we pas de dag nadien aan de overkant van de Rijn enkele rustige CP aan de waterkracht centrale. Locatie toegevoegd.
Sitecode: 197004
We stonden hier twee nachten, achteraan met zicht op de velden. Heel rustig, ruim, proper en bijzonder vriendelijke ontvangst. Geen wifi, maar dat is geen probleem. Het dorpje Locmariaquer is charmant en met de fiets kan je via mooie routes naar Carnac. Een toplocatie voor ons!
vandaag gesloten (hoewel Camperapp 'open' vermeldt), jammer van de omweg!
vandaag gesloten, hoewel Camperapp 'open' vermeldt; jammer van de omweg!