@RobertJanvanHoogstraten
camping bij de boer, rustig gelegen niet aangegeven langs route er naar toe. rijden op GPS gaat prima.

aankomst op leeglopende camping na een bankholiday. Er is duidelijk plaats maar ze zitten vol volgens de receptie. We hebben dit vaker en alleen in UK meegemaakt bij dit soort campings. Op kleine (boeren)campings nooit een probleem.
Heerlijke camping in het bos met ruime plaatsen en Electra. Vriendelijke ontvangst. camper met 2 personen 33 pond per nacht. sanitair wat aan de oude kant. prima locatie voor een fietstocht langs het meer naar Windmere. Oversteken met de veerpont (2 pond per persoon)

een heerlijke nieuwe camperplaats waar vandaan je heerlijk kan fietsen. helaas werkte het weer niet mee dus we komen graag nog een keer terug voor een fietstocht langs de Hollandse IJssel en de Reeuwijkse Plassen. met betrekking tot de discussie over de prijs: €17,50 is echt niet te hoog hoor voor een plaats met mooi uitzicht, stroom, toilet en douche vinden wij. groet, Robert Jan en Laura

Uitstekende Camperplaats op fietsafstand van Leeuwarden en Franeker.
Sitecode: 20869
Wateren hilarische beoordelingen hieronder zeg! Als je op een boerderij gaat staan lijkt het mij logisch dat er gewerkt wordt van vroeg tot laat. Uitstekende camping op een prachtig centraal plekje op het eiland. Aanrader !

Water kan wel door bij de buurtcamping te pakken. Electrapaal staat daar ook maar zit structureel vol. Met andere woorden: locatie zonder voorzieningen. Wel uitstekend uitzicht en mooi vlak. Kan op grind en op gras staan. €15 per nacht met nogal dreigend bordje dat boete bij niet betalen € 30 is :) maakt ons niet zoveel uit want wij betalen altijd netjes
Op zich mooi plekje vlakbij Ales Stenar. Ruime plekken tegen net tarief. Van het sanitair moet je je niet veel voorstellen. Het is zeer beperkt. Wel zijn er inmiddels meer stroomaansluitingen.
Nette camping maar veel te duur in onze ogen. Moet je ook nog lid worden van camping key.
Prima camperplaats. Geen voorzieningen. Stonden de dag ervoor op de camping vlakbij voor 390 kronen. Dan is de keuze dus vrij eenvoudig. Mooiste plekje aan het inde met uitzicht op het fort en laat die nou net vrij zijn :) met de pont naar de overkant en wandelen naar de vuurtoren. Prachtig !
Erg rustige camping. Prima sanitair.
Gratis en aan het strand. Bij mooi weer dus vol. Wel mooi plekje.
Keurige camping op half uur fietsen van Kopenhagen. Je kunt kiezen uit Stop and Go, camperplaats op grind, camperplaats met gras op gewone campingplaats. Net sanitair. Elektrabel gaat per kWh. Al met al wel aan de prijs. Wij betaalden €49 per nacht met 3 personen op grind.
Komen hier al 25 jaar met Pinksteren en af en toe een weekend tussendoor. Gewoon goed. Buiten de feestdagen erg rustig. Op feestdagen wat drukker met spelende kinderen. Inmiddels relatief duur (€20 per stel per nacht). Reservering van specifieke plek via de website is + €10 dan is een weekend dus €50.
Mooi plekje. Wel werden om 04:30 uur de vuilniscontainers of iets dergelijks geleegd, iedereen wakker :( Stroom via munten, in de winter 3 uur voor €5,00. Dat vinden wij wel een beetje veel voor een paar kWh
Prima voor nachtje onderweg naar het zuiden. Geen sfeer
Keurige camperplaats en mooi gelegen aan de rivier. De plaatsen aan het eind (bij de receptie) liggen tegen over McDonalds. In de winter geen probleem maar zomers ruikt dat vast niet zo lekker.
Prima camperplaats maar beetje saaie omgeving. Gericht op Iets toerisme
Mooie camping. Net als alle andere campings in Ierland relatief duur.
Mooi maar winderig plekje
Sitecode: 20524
Keurige camping, lekker gegeten in pub vlakbij in het dorp. Must do is wandeling langs de kust vlak achter camping. Mooi stukje Burren
Heerlijke rustige camping met mooi zandstrand. Mooie natuur op dit schiereiland.
Stonden aan het strand, geen overlast van kermis. Prima locatie
Sitecode: 41931
Prima locatie, net sanitair
Rustige plek aan het strand. Geen overlast van jongeren gehad
Rustige plek met mooi uitzicht. Er zijn 3 verschillende plaatsen waar je kan overnachten. Wij stonden aan de haven. Nette openbare toiletten
Onrustige plek met veel jeugd die tot laat met draaiende motor komt chillen. Terrein niet om 23:00 uur afgesloten. Geen aanrader
Sitecode: 41932
Vanwege bankholiday was camping vol. Reserve camperplaatsen op parkeerplaats. Overlast van naast gelegen afzuiging wasgelegenheid. En er wordt gewoon tussen de campers in geparkeerd. Evengoed 20 pond per nacht. Toiletten alleen toegankelijk via een code terwijl er echt niemand anders dan kampeerders komen. Al met al slechte ervaring
Deze zomer hier gestaan. Prachtig uitzicht en prachtige nieuwe locatie. Sanitair is zelf beetje over de top met de mogelijkheid om je eigen muziek af te spelen in de badkamer.
Camping ingericht voor vaste plaatsen. Rommelig opgezet en erg oud sanitair. Wel op fietsafstand van Gouda We hebben de feestavond maar aan ons voorbij laten gaan.
Heerlijke plek met verder helemaal niets. Gewoon te gast op de boerderij Dank voor de gastvrijheid.
Uitstekende camperplaats midden tussen de weilanden bij een kalverboerderij. Goede voorzieningen en heel aardige en behulpzame eigenaren. Er wordt nog druk gewerkt aan uitbreidingen. Zo liggen er sinds kort verhardingen zodat je niet meer vast komt te zitten. Water en stroom op elke plaats. Binnenkort wordt alles ingezaaid. Wij komen zeker nog een keertje terug
Mooie camperplaats aan het Eemmeer. Ruime plekken met stroom. Goed sanitair. Goede uitvalsbasis voor fietstocht naar Spakenburg met het pontje vanaf de Eemhof. Camperplaats is wel aan de prijs.
Nette camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. Omgeving is niet heel erg inspirerend. Voor een nachten is het prima
Grote en zeer drukke camping aan de Faakersee. Wel direct aan het water. Plekken zijn op zich prima en sanitair is prima en schoon
Mooie en rustige camping aan het water. Mogelijkheden om te zwemmen zijn beperkt. Alleen via steigertje in het water. In het dorp beperkte mogelijkheden om boodschappen te doen.
Prima (kleine) camping in de Ardennen. Mooi gelegen direct aan de rivier. Voorzieningen zijn redelijk maar schoon
Camping aan de rand van stadje. Keurig sanitair. Camping is redelijk. Wel in de buurt van bebouwing en snelweg.
Prijs / kwaliteit is slecht. 50 euro (met 4 personen) per nacht om op de parkeerplaats van de skilift te mogen staan. Stukje verder rijden richting Tujetsch is een betere plek.