@RobertL
het is een officiële camperplek. We hebben hier van 3 op 4 augustus gestaan. Vanaf de veerboot Vaasa-Umeå 30 min rijden. op het bovenste platform kunnen meerdere campers staan. Toilet, picknicktafel en kampvuurplaats aanwezig. Om 3 uur ‘s nachts ging er een soort van luchthoorn af (3 a 4 minuten). Geen idee of dit de trein was of alarm. Verder prima geslapen!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Wat een topplek! Wij staan hier voor één nacht zodat we vanaf hier nog maar 40 minuten hoeven rijden richting de veerboot van Kapellskär naar Naantali. Prijs voor niet-golfers is 250 SEK (omgerekend €21,50). En dat met een prachtige plek, stroom, wc en douche. aanrader!
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Sitecode: 102003
Wij hebben hier met ons kleine campertje gestaan rond Hemelvaart, helemaal alleen. Het park stelt niet zo heel veel voor, maar wij hebben wel 1 hele mooie wandeling gemaakt. Niemand tegengekomen, misschien maakt die rust het park juist aantrekkelijk. De overnachting was oorverdovend stil, dat is een grote plus.
Prachtig park! wandeling is goed te doen (er zijn twee die je kunt combineren). de Parkeerplaats is op korte afstand voorzien van toilet, kampvuurbakken en picknicktafels. Wij stonden hier met twee andere campers en een tentje rond Hemelvaart.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 20838
Prachtig eiland en schitterende camperplaatsen. Wij komen hier al jaren genieten. Maar…. een overnachting kost inmiddels -op 45 cent na- €40 😱 Dat zal binnenkort wel meer dan €40 worden (inflatie hè). Voor ons waarschijnlijk de laatste keer. Het waren mooie jaren!