@RobertL
het is een officiële camperplek. We hebben hier van 3 op 4 augustus gestaan. Vanaf de veerboot Vaasa-Umeå 30 min rijden. op het bovenste platform kunnen meerdere campers staan. Toilet, picknicktafel en kampvuurplaats aanwezig. Om 3 uur ‘s nachts ging er een soort van luchthoorn af (3 a 4 minuten). Geen idee of dit de trein was of alarm. Verder prima geslapen!
Wat een topplek! Wij staan hier voor één nacht zodat we vanaf hier nog maar 40 minuten hoeven rijden richting de veerboot van Kapellskär naar Naantali. Prijs voor niet-golfers is 250 SEK (omgerekend €21,50). En dat met een prachtige plek, stroom, wc en douche. aanrader!
Sitecode: 102003
Wij hebben hier met ons kleine campertje gestaan rond Hemelvaart, helemaal alleen. Het park stelt niet zo heel veel voor, maar wij hebben wel 1 hele mooie wandeling gemaakt. Niemand tegengekomen, misschien maakt die rust het park juist aantrekkelijk. De overnachting was oorverdovend stil, dat is een grote plus.
Prachtig park! wandeling is goed te doen (er zijn twee die je kunt combineren). de Parkeerplaats is op korte afstand voorzien van toilet, kampvuurbakken en picknicktafels. Wij stonden hier met twee andere campers en een tentje rond Hemelvaart.
Sitecode: 20838
Prachtig eiland en schitterende camperplaatsen. Wij komen hier al jaren genieten. Maar…. een overnachting kost inmiddels -op 45 cent na- €40 😱 Dat zal binnenkort wel meer dan €40 worden (inflatie hè). Voor ons waarschijnlijk de laatste keer. Het waren mooie jaren!
Fijne plek! Wij stonden hier Tweede Kerstdag. Betaalsysteem is top, voorzieningen en prijzen ook. Niets meer aan doen. Complimenten aan de beheerder!
Wij stonden hier de dag na Kerst. lekker rustig. Perfecte camperplaats; goede prijs en mooie, schone voorzieningen. Niets meer aan doen. Complimenten aan de beheerders!
Wereldplek! We zijn niet persé ‘vogelaars’ (na dit bezoek wel aangestoken) maar wel natuurliefhebbers. Prachtige omgeving, top overnachtingsplek. Aanrader!
Fan-tas-tisch plekje! ‘s Avonds doet de stilte pijn aan je oren. Wandelingen en mountainbikeroutes starten op een paar meter afstand. Voorzieningen zijn top! Aanrader!
Prachtig plekje, mooie omgeving, prima voorzieningen en vriendelijk ontvangst! Verse eitjes zijn een bonus, evenals de afstand tot Värmlands Moose Park. Aanrader!
Top camperplaats! Rustig, ruim én in de buurt van Doetinchem en de mountainbikeroute van Zeddam. Als voorzitter van de Club van 20 (mensen die niet meer willen betalen dan max. €20 per overnachting) verklaar ik deze camperplaats voor: geschikt! ✅
Heerlijk plekje! bij 36* Celsius kiezen we een plekje in de schaduw. In dit prachtige -niet-toeristische- gebied zijn de camperplekken moeilijk te vinden. Deze is ideaal! Voor een kleine camper, 2 personen en geen stroom/water was het €20 per nacht. En gratis toegang tot het zwembad!
Geweldige camperplek. Het vinkt alle vakjes aan! een pluim voor de vriendelijke eigenaar. Maar je hebt je mede-campervrienden niet onder controle... Te laat komen en met 1 meter tussen campers persen, gewoon om elektriciteit te krijgen. Tsss niet oke jongens!
Zo goed als perfect! We waren aan de kant zonder elektriciteit, heel dicht bij het meer. Supervriendelijke eigenaar. Ruim multifunctioneel gebouw met douches, toiletten en kookruimte. Leuke plek om te beginnen met gravel- en mountainbiken. Zal het aanbevelen!
Dit is het! De ligging is perfect, op een eilandje, goed bereikbaar met camper of auto (laat staan met de fiets of te voet). Er is water uit een pomp, een droogtoilet en geen elektriciteit. Maar wie heeft er tegenwoordig nog stroom nodig met gratis zonnestroom. de prijs is precies goed: 70 SEK (€7,—). Laat je verrassen door de prachtige omgeving en pas op voor de oorverdovende stilte. zal het helemaal aanbevelen!
Mooie plaatsen, zeer ruim. goede douches en schone toiletten. Dicht bij het meer, fietsafstand van het stadscentrum en de Falun-kopermijn. Wij betaalden SEK 230 voor een camper, 2 personen per creditcard inclusief stroom. Zal aanbevelen.
Wat een coole locatie: 2 minuten lopen naar een werelderfgoed, 5 minuten naar een supermarkt en 15 minuten naar de stad. de prijs is passend en de toiletten en douches zijn schoon. Natuurlijk is het een omheinde grindparkeerplaats, maar de pro's overtreffen de oplichters. We sliepen goed zonder enige geluidsoverlast. zal aanbevelen.
PERFECTE camperplek! Kunnen we deze plek niet kopiëren en plakken voor Europa of zelfs voor de hele wereld?
Prachtige plek, schitterende omgeving! Vriendelijk ontvangst en schone wc/douche. Meer is niet nodig: “Het grote genieten begint hier!”
We komen hier al 20 jaar! Altijd goed en vriendelijk. Mooie uitvalsbasis voor mountainbiken en wandelen.
Beste camperplek ooit! Fa-tas-tische natuurbeleving met uitzicht op een prachtig meer, kampvuur en urenlang luisteren naar Elanden. Beter dan dit wordt lastig.
Een camperplaats zoals die in mijn boekje past! Vriendelijke eigenaar, vriendelijke prijs (€15,—) Mooi uitzicht en verder simpele maar schone voorzieningen.
FANTASTISCHE camperplaats! Zo zou het overal moeten zijn: ruime plekken, basic maar schone voorzieningen én een aantrekkelijk tarief. Wij betaalden €11,30 per nacht. En last but not least een aardige havenmeester, top!