@RobertWatelle
- 2010
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 3 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
zal negatieve commentaar is terecht voor deze camping, bij de vraag naardocumentatie over de bus of metro was dit enkel beschikbaar in het Chinees
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Sitecode: 20924
prima om de stad te bezoeken, ook met de fiets maar moeilijk de fietspaden te vinden, geen warm water !!! amper de koude eruit
2022
mooie camping met vriendelijke uitbaters, kraaknet sanitair en alles mooi aangelegd, echt een aanrader voor wie van rust houd. 1 minpuntje, op het pad aangelegd in rolkeien valt niet te fietsen maar oogt wel mooi.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

echt een top camping, goed restaurant proper sanitair, grote plaatsen en vriendelijke uitbaters, WiFi betalend maar uitstekend
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Goede WiFi en vriendelijke ontvangst , daar stopt het ook , een plaatselijke fruitbomen die enkele bomen gekapt heeft om een camping van te maken. We betaalden 25 euro zeker zijn geld niet waard , pover sanitair en afwas in oud en afstands schuurtjeschuurtje
Goede plaats voor bezoek aan Cadiz , verzorgd sanitair
Sitecode: 19429
Zeer mooie vernieuwde camping , vriendelijke ontvangst in het Frans vanaf 3 dagen korting 20% , ongeveer 4 km naar Ronda
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Goede plaats om De stad te bezoeken, de camperplaats heeft al een beetje van zijn glorie verloren wegens weinig of geen onderhoud